• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 5 Ağustos. Hic bir belirti yok. Ne göğüs ağrısı, ne siskinligi, ne bel ağrısı ne kasik. Adet öncesi belirtilerde yok. Her ay dua ediyorum umarım hamileyimdir diye ama hep hüsran. Bu ayda hamileyimdir diye umut ediyorum ama bir tarafımda olmayacak diyor. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Tam 1 sene önce. O günden bugüne bir daha hamile kalamadım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Benim bat 5 Ağustos. Hic bir belirti yok. Ne göğüs ağrısı, ne siskinligi, ne bel ağrısı ne kasik. Adet öncesi belirtilerde yok. Her ay dua ediyorum umarım hamileyimdir diye ama hep hüsran. Bu ayda hamileyimdir diye umut ediyorum ama bir tarafımda olmayacak diyor. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Tam 1 sene önce. O günden bugüne bir daha hamile kalamadım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Amin canım inşallah 🙏🏼
Benimde bu ay hiç belirtim olmadı. Hayırlısı Allah’tan bekliyoruz..

Kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı :KK9:

Eklentiler

• F776CE95-575E-4640-BCE3-9B7CCB41DAF6.jpeg
    F776CE95-575E-4640-BCE3-9B7CCB41DAF6.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 68
Ayyy ben heyecanlandım şu an 🙈
Hayırlı olsun canim..
birde bu ay bugüne kadar ne gibi şeyler yaşadın hatırladığın kadar yazarsan çok iyi olur taze haber almış biri olarak 😊
Bu ay ilk başlarda takmayacağım dedim 2-3 defa bebek için değil keyfi ilişki oldu ama sonrasında tahmini yumurtlama günümü değerlendim yinede. 4 gün önce göğüslerim acımaya başladı ben göğüs ağrısından şüphelendim hamile miyim acaba diye çünkü aşırı hassaslaştılar. Bir de midem bulanmaya başladı 2 kez gebelik geçirdim daha önce hiç bulantım olmamıştı. Adetime 3 gün var test yaptım çıktı Allah ım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder isteyen herkese versin Raabbim tüm gebelerede kucağına almayı nasip etsin.

Canım zamanı vardır inşallah yakındır rabbim yüzünü güldürsün inşallah🥰

İnşallah sizde hamilesinizdir. Adet gününden önce öğrenmek iyi değil bence ama dayanamadım test yaptım yine
Insallah canim.Benimde gecen ay kimyasaldi o yuzden test yapmaya korkuyorum.bu ay senin gibi akisina biraktim hayirlisi artik.Hangi markaydi test

Back