• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama daha adet olmana var ki.. 5-6 gün öncesinde böyle ağrılar normalde hisseder miydin?
Canım birde göğüs uclarımda iki gundur kasınma gıbı bı durum var daha onceden boyle bısey olmuyordu bu neden olabılır ki :işsiz:

Canım birde göğüs uclarımda iki gundur kasınma gıbı bı durum var daha onceden boyle bısey olmuyordu bu neden olabılır ki :işsiz:
yani acısını, renginin koyulmasını, damarlanmasını duydum ama kaşınmasını duymamıştım açıkçası.
Gerçi büyüğü zaman gerilmesinden kaynaklı kaşınmada olabilir.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Adet olacakmışım gibi ağrım var bat a daha çok var ama 🤷‍♀️Normal mi iğne 1 hafta oldu .
Benimde bat 5 agustos ve bendede adet olcakmısım gıbı ağrı var inş adet olmaz ya :KK12:

Kızlarr regl günüm dündü.
Test yaptım negatifti.
Hatta yazdım buraya da..
Bugün oldu hala olmadım, belimde bir ağrı var ama gebeliğe de yoruluyor regl dönemine de bilemedim.

Dün çıkan negatiften sonra sizce ümit var mıdır? 🤭

Kızlarr regl günüm dündü.
Test yaptım negatifti.
Hatta yazdım buraya da..
Bugün oldu hala olmadım, belimde bir ağrı var ama gebeliğe de yoruluyor regl dönemine de bilemedim.

Dün çıkan negatiften sonra sizce ümit var mıdır? 🤭
Bazen hamile olsan da göstermiyor diyorlar..
En neti şu an kan testidir gerçi.
elinde test varsa ben olsam bir daha yaparım ama sabah ilk idrarla.
o yüzden bence yarın sabah bir daha deneyebilirsin.
Bazılarının ki adete 4-5 gün varken gösteriyor bazılarının geçse de göstermiyor valla :olamaz:

Bazen hamile olsan da göstermiyor diyorlar..
En neti şu an kan testidir gerçi.
elinde test varsa ben olsam bir daha yaparım ama sabah ilk idrarla.
o yüzden bence yarın sabah bir daha deneyebilirsin.
Bazılarının ki adete 4-5 gün varken gösteriyor bazılarının geçse de göstermiyor valla :olamaz:

Geçtiğimiz kış kimyasal yaşamıştım, o zaman erken gebelik testinde 4 gün önce çıkmıştı benimde.

O yüzden kırıldı birazcık hevesim. Ümit etmeden de olmuyor.. bilemedim ya Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tez zamanda. 😕

Geçtiğimiz kış kimyasal yaşamıştım, o zaman erken gebelik testinde 4 gün önce çıkmıştı benimde.

O yüzden kırıldı birazcık hevesim. Ümit etmeden de olmuyor.. bilemedim ya Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tez zamanda. 😕
Allah herkes için hayırlısını nasip etsin. Umut etmeden yaşanmıyor her ne kadar kırıklıklar yaşasak ta....

Merhabalar,

Yeni bir grup açıp birlikte beklemek istedim.
BAT'ları Ağustos ayında olanlar (şimdilik Ağustos) , belirti yaşayanlar hatta psikolojik olarak belirti yaşadığını zannedenler buraya :)
Bat 3 ağustos şu an akintim fazla beyaz renginde. Göğüsler şişmiş belim ve karnm 10 günden beri agryo bunlar çoğu zaman oluyodu zaten regl olacağım belli belim kırılmak üzere. zaten bu ay tüp bebek yapcaz o yüzden takmyrm artk

Bat 3 ağustos şu an akintim fazla beyaz renginde. Göğüsler şişmiş belim ve karnm 10 günden beri agryo bunlar çoğu zaman oluyodu zaten regl olacağım belli belim kırılmak üzere. zaten bu ay tüp bebek yapcaz o yüzden takmyrm artk
Hayırlısı olsun canım.. Umuyorum bu ay tüp bebeğe ihtiyaç duymadan hamile kalırsın.. ama dediğim gibi hayırlısı :KK200:

Merhabalar Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ilk yorumumu gönderi başlığınızı çok beğendiğim icin buraya yapmak istedim:KK22: 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim maalesef ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşadım 6 ay doğum kontrol hapı ile korundum ve sat günü kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile bıraktım.Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim bat 9 ağustos bekliyoruz bakalım hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin.Eğer bu ay gebelik gerçekleşirse burada yumurtlama günümden itibaren yaşadığım tüm belirtileri tek tek paylaşacağım :dua:

Merhabalar Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ilk yorumumu gönderi başlığınızı çok beğendiğim icin buraya yapmak istedim:KK22: 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim maalesef ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşadım 6 ay doğum kontrol hapı ile korundum ve sat günü kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile bıraktım.Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim bat 9 ağustos bekliyoruz bakalım hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin.Eğer bu ay gebelik gerçekleşirse burada yumurtlama günümden itibaren yaşadığım tüm belirtileri tek tek paylaşacağım :dua:
Hoşgeldin aramıza ♥️ Umarım tüm belirtilerinipaylaşacağın o gün gelir 😍hayırlısı olsun 🙏

Back