Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba,ben 18 şubatta 2. aşılamamı yaptırmıştım ama yine de o gün kendimi (anlayamadığım bir şekilde)kelimenin tam anlamıyla berbat hissediyordum.Forma girdim hislerimi paylaştım ve acaba biraz moralman destek alabilirmiyim diye bekledim ama ne yazık ki hiç biriniz bir tek cümle ile de olsa moral vermediniz ve ben gerçekten gücendim. Ben yaşadığım bu aşılama sürecini sorulacak bir ton sorudan ve yorumdan rahatsız olacağım için ailem ve yakın çevremle dahi paylaşmadım. Sadece eşim ve benim bilgim dahilinde. O nedenle sizlerden duyacağım cümleler benim için önemliydi. Neyse canınız sağolsun. Ben hepinize; bedenen,ruhen ve zihnen sağlıklı ve hayırlı yavrular diliyorum. Rabbim hepinizin tez zamanda gönlünüzü ve kucağınızı doldursun ve emeklerinizi zayi etmesin. Hepinize sevgiler.

benimdehiç ağrım falan yok progesten hem vajina hemde ağızdan alıyorum.aşılamadan 16-17 gün sonra test yap demişti canım.tabi adet olmazsam.ilaç içmekten artık vücudumdengesini kaybetti hamilelikmi ilaç etkisimi anlayamıyorum göğüs uçlarım mesala progestandan olabilirmiş. bilmiyorum canım karmakarışık duygular içindeyim sen ne zaman test yapcan

canım benim rastlamadım sana yoksa kesin senin tecrübelerinden de yararlanırdık ve kendi bilgilerimdende yararlandırıdım kesinlikle. canım nasıl gidiyo ağrın sızın varmı ne gibi hisler var içinde pozitif düşünelimde pozitif olsun hepimiz için aramızda 4 gün var bakalım önce ben veririm müjdeyi inşallah benimle aynı gün aşılama olan arkadaşlarda tabi .sonrda sen inşallah

CNM BENDE PROGESTERON KULLANIYORUM.AMA FİTİL OLARAK SABAH AKSAM 2 ŞER KULLANIYORUM.AYNEN GÖGÜS UCLARIM SIZLIYOR.BİRDE COK HALSİZİM YAAA....SENDEDE OLUYOR MU?DOKTORUN ASILAMADAN ÖNCE YUMURTAN CATLAMISMI DİYE KNT.ETTİMİ?BENİMKİ BAKMADI AKLIM KARISTI YAAA...ZATEN BİR YUMURTALIK GELİŞTİRDİ.AZ DOZLARLA BASLADIM.PCOS OLDUGUM İÇİN,OHSS OLUSMASIN DİYEEE.....AMA BENİM HİÇ ÜMİDİM YOK...PARALAR BOŞO GİTTİ GİBİ...BAYA KAZIKLANDIKDA NEYSE CNM İNSALLAH TUTAR SENİNKİ.SONUCU NE ZAMAN ALIYORSUN?HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.AMİİİNNNNa.s.

arkadaşlar öncelikle sonuç bekleyenlere hayırlısını diliyorum benim de 18 şubatta ilk aşılamam oldu yazdıklarınızı baştan sona okudum benimde çok ağrım oldu.korkudan kimseye söyleyemiyorum biraz hafifledi ama hala var.anladığım kadarıyla bu normal,değil mi?beklemek canımı çok sıkıyor her sabah başka ruh haliyle uyanıyorum.sanki olmayacakmış gibi geliyor.progesta jel bana da verdiler.göğüslerim felaket durumda.dinlenme süresi için doktorum hiçbişey söylemedi yatmam mı gerekiyor du bilmiyorum.sadece 3 gün evden çıkmadım biraz içimi ferhlatın ne olur.herkese sevgiler....

ben progestan sadece yatarken vajinadan bir defa sabah akşamda ağız yoluyla alıyorum canım. bende de acayip halsizlik var hiç bişi yapmak istemiyor canım. benim yomurtalar çok fazla oldğu için çatlatma iğnesi değil

yine göbekten yapılan bir iğne verdi 36 saat sonra da aşılama oldum. yumurtalar çok fazla olduğu için gelişmesini önlemek için miş.kontrolde etmedi aşılamadan önce bilmiyorum durum ne ama görünen oki bendede ümit yok gibi içimden öyle geliyor hiç heycan da yok. bende pcos canım doktorlar en çok bize şans veriyorlar ama alakası yok. ewet paralar boşa gidiyor aşılama zaten çok güvenli bir yöntem değilmiş sadece geri klamış ülkelerde uygulanan bir yöntemmiş.ALLAHIM EN KISA ZAMANDA yüzümüzü güldürsün canım

ARKADAŞLAR ben de nisan da ilk aşılamayı olucam..çok korkuyorum ham fizyolojik hem psikolojik olarak..allahım beklentilerinizi boşa çıkarmasın..inşallah bebişler içinizde geziniyordur:))

slm arkadşlar sende aynı derdi paylışıyorum sizlerle ....bende ilk aşılamama başladım...puregon kullanıyorum 75lik verdi doktorum perşembe günü kontrolüm var bakalım nasıl yumurtalarım..inş iyidir..elenynın yaşadğı mutluluğu bizlerde yaşarız inş

merhaba estetik26 ben ankara tıp fakültesinde yaptırdım aşılamamı başka şehirde olduğum için bir gece dinlendim sonra yola çıktık.o yüzden tedirgin oldum bide ilk aşılamam o yüzden ağrı normal mi bilmiyorum.puregon 600 75 lik kullandım.sen ne kullandın yumurta çok olduğu için o kadar ağrı olur dedi doktor.umarım güzel sonuçlar alırız bizde.inşallah bebişim tutunmuştur.bu kadar sıkıntı boşa gitmez.progestan jelde verdilermi ben hergün kullanıyorum daha 10 tane var zaman geçmek bilmiyor.hoşçakal...

cnm iyigeceler ilk önce asılamam hayırlı olsun.yumurtlaman cok oldu demişsin catlatma ignesi vuruldunmu?bide ilk asılamanmı?bende asılamama yaptırdım ilkhenüz,progesteron kullanıyorum.gögüslerim sızlıyor.sanırım ilactan sendede oldumu?insallahh hamişsindir.....

hazalımmm saol canım sanada iyi geceler.evet pregnly çatlatma iğnesini oldum.ilk aşılamam inşallah sende hamişsindir.ikimizde hamiş olarak yazışırız artık.kaçıncı gün senin zaman geçmek bilmiyor.daha 10 gün beklicem ben sende belinde ve yumurtalıklarında ağrı oldumu.dediğin gibi bu hormonlar mahvetti umarım son olur da bebişlerimize kavuşuruz..

demiray canım evet ben önce yumurtalar için gonaphene ilaç kullandım sonra bana da pregnyl çatlatma iğnesi vuruldu. benim üç yumurtam vardı sağda iki tane 20 lik solda tek 22 lik aşılama sonrası bugün 17. gün
artık teste gitme zamanı geldi sanki ama ağrıdan hergün adet olacakmış gibi hissedip kalıyordum ama bugün gidicem artık dua edin bana nolur

estetik26 içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor.çünkü ne zaman ağrı oluyo deseler hamile çıkıyolar(site tecrübesi)inşallah sende hamilesindir canım hadi bakalım:)

estetik26 inşallah müjdeli haberle dönersin.bizede moral olur.bende korkuyorum adet olcak gibi karnım şişti ağrıda var.umarım olmam.akıntımda başladı aynı regl dönemim gibi.bende çok yumurta olmuş hatta doktor tüp bebek mi yapsak dedi.ama sonra vazgeçti.hadi haber bekliyoruz....

AŞILAMA YAPILDIKTAN SONRA KAÇ GÜN İÇİNDE KAN TESTİNDE ÇIKIYOR

demiraycım merhaba cnm bende hiiiçççç agrı yoookkk.ama bu iyi anlamına gelmiyor tabiii.....nedeni ise;cogu hamiş kalanlar agrıyla birlikte kalıyorlar.tabi tedavi ile olanlar.ben pcos oldugum için.cok az dozlarla basladım ignelere,benimde gecen sene cok yumurtlama oldu.tam tüp bebeklik ama dr.tedavimi erteledi,neredeyse hastanelik oluyordum.ozamanda benim agrem cok olmustu....ama bu sene tek yumurta geliştirdi dr.bilerek ve isteyerek,aslında bize iki yumurta yeter.çünkü yumurta fazla oldukca kalitesi azalıyor.cnm ben 18 subat asılama oldum.benimde 8 günüm var.ama benim içimde hiç umut yok.hani anneler,anne adayları hisseder ya...senağlamazaten kendimi hiç korumuyorum.temizlik yapıyorum.geziyorum.hayırlısı bitanemmmm...insallah ALLAH bizide bu güzel duygu ile,sevindirir.AAAMMMMİİİNNNNa.s.

hazalım bende pko luyum.aynı gün aşılama olmuşuz.doktor doz ayarında bir yanlışlıkmı yaptılar bende acaba.sen kaç doz kullandın?bende 3 gün evdeydim ama iş yaptım hiç yatamadım.bende hiç hissetmiyorum içim bom boş sanki hakkımızda hayırlısı olsun sen nerde yaptırdın aşılamanı?

canım ben özel bir klinikte oldum.bende sana soracaktım.ben cok para verdim,asılamaya içim yanıyor inanki.... ankara tıp nasıl?sen ne kadar ödedin?olmazsa bidahakine oraya gideyim bende,cnm benim dr.bana gunal-f 37.5 dan 6 gün,75 den 8 gün verdi.aslında benimde içime sinmiyor.keske en azından iki tane olsaydı...bak ezanlar okunuyor.ALLAH bizide görüyor.dualarımızı kabul edecek elbet...canımsııınnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…