-
- Konu Sahibi gxoxzde defne
canım benim agrılarım iki gündür yok iyiyim senin neden matrta yapılcak ben sadece progestan vajinadan olanı kulanıyorumse neden acaba iki tana birden kulanıyorsun inşallah adet yerine bebeş görürsün canım bol şans allah yardımcımız olsun
arkadaşlar merhaba,ben 18 şubatta 2. aşılamamı yaptırmıştım ama yine de o gün kendimi (anlayamadığım bir şekilde)kelimenin tam anlamıyla berbat hissediyordum.Forma girdim hislerimi paylaştım ve acaba biraz moralman destek alabilirmiyim diye bekledim ama ne yazık ki hiç biriniz bir tek cümle ile de olsa moral vermediniz ve ben gerçekten gücendim. Ben yaşadığım bu aşılama sürecini sorulacak bir ton sorudan ve yorumdan rahatsız olacağım için ailem ve yakın çevremle dahi paylaşmadım. Sadece eşim ve benim bilgim dahilinde. O nedenle sizlerden duyacağım cümleler benim için önemliydi. Neyse canınız sağolsun. Ben hepinize; bedenen,ruhen ve zihnen sağlıklı ve hayırlı yavrular diliyorum. Rabbim hepinizin tez zamanda gönlünüzü ve kucağınızı doldursun ve emeklerinizi zayi etmesin. Hepinize sevgiler.
benimdehiç ağrım falan yok progesten hem vajina hemde ağızdan alıyorum.aşılamadan 16-17 gün sonra test yap demişti canım.tabi adet olmazsam.ilaç içmekten artık vücudumdengesini kaybetti hamilelikmi ilaç etkisimi anlayamıyorum göğüs uçlarım mesala progestandan olabilirmiş. bilmiyorum canım karmakarışık duygular içindeyim sen ne zaman test yapcan
arkadaşlar öncelikle sonuç bekleyenlere hayırlısını diliyorum benim de 18 şubatta ilk aşılamam oldu yazdıklarınızı baştan sona okudum benimde çok ağrım oldu.korkudan kimseye söyleyemiyorum biraz hafifledi ama hala var.anladığım kadarıyla bu normal,değil mi?beklemek canımı çok sıkıyor her sabah başka ruh haliyle uyanıyorum.sanki olmayacakmış gibi geliyor.progesta jel bana da verdiler.göğüslerim felaket durumda.dinlenme süresi için doktorum hiçbişey söylemedi yatmam mı gerekiyor du bilmiyorum.sadece 3 gün evden çıkmadım biraz içimi ferhlatın ne olur.herkese sevgiler....[/QUOTE
yok canım sen fazla bile dinlenmişsin benim doktorum 15 dakika muayene masasında sonra da yarım saat ayrı bir odada yatakta dinlenmemi sağladı. sonra günlük hayatımıa devam edebileceğimi söyledi. ama tabii ben de daha sonuç alamadım meraktayım benim ağrılarım hala çok fazla heran adet olacakmışım gibi acaba normal mi
CNM BENDE PROGESTERON KULLANIYORUM.AMA FİTİL OLARAK SABAH AKSAM 2 ŞER KULLANIYORUM.AYNEN GÖGÜS UCLARIM SIZLIYOR.BİRDE COK HALSİZİM YAAA....SENDEDE OLUYOR MU?DOKTORUN ASILAMADAN ÖNCE YUMURTAN CATLAMISMI DİYE KNT.ETTİMİ?BENİMKİ BAKMADI AKLIM KARISTI YAAA...ZATEN BİR YUMURTALIK GELİŞTİRDİ.AZ DOZLARLA BASLADIM.PCOS OLDUGUM İÇİN,OHSS OLUSMASIN DİYEEE.....AMA BENİM HİÇ ÜMİDİM YOK...PARALAR BOŞO GİTTİ GİBİ...BAYA KAZIKLANDIKDA NEYSE CNM İNSALLAH TUTAR SENİNKİ.SONUCU NE ZAMAN ALIYORSUN?HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.AMİİİNNNNa.s.
merhaba estetik26 ben ankara tıp fakültesinde yaptırdım aşılamamı başka şehirde olduğum için bir gece dinlendim sonra yola çıktık.o yüzden tedirgin oldum bide ilk aşılamam o yüzden ağrı normal mi bilmiyorum.puregon 600 75 lik kullandım.sen ne kullandın yumurta çok olduğu için o kadar ağrı olur dedi doktor.umarım güzel sonuçlar alırız bizde.inşallah bebişim tutunmuştur.bu kadar sıkıntı boşa gitmez.progestan jelde verdilermi ben hergün kullanıyorum daha 10 tane var zaman geçmek bilmiyor.hoşçakal...
tiviti cok agrılı degil ancak biraz kasıkların agrıyor ama öyle adet sancısı gibi falan degil korkacak kadar degil zatende 5-10 dk kadar sürüyor sonra seni 15-20 dk kadar yatırıyorlar ve kalkıp gidiyorsun hsg den cok daha kolay ve acısız inşallah yaptırırsın ve ilk aşılamanda tutar arkadaşım ben yaptırdım beklemedeyim henüz bakalım sonuc ne olacak
hazalımmm saol canım sanada iyi geceler.evet pregnly çatlatma iğnesini oldum.ilk aşılamam inşallah sende hamişsindir.ikimizde hamiş olarak yazışırız artık.kaçıncı gün senin zaman geçmek bilmiyor.daha 10 gün beklicem ben sende belinde ve yumurtalıklarında ağrı oldumu.dediğin gibi bu hormonlar mahvetti umarım son olur da bebişlerimize kavuşuruz..
hazalım bende pko luyum.aynı gün aşılama olmuşuz.doktor doz ayarında bir yanlışlıkmı yaptılar bende acaba.sen kaç doz kullandın?bende 3 gün evdeydim ama iş yaptım hiç yatamadım.bende hiç hissetmiyorum içim bom boş sanki hakkımızda hayırlısı olsun sen nerde yaptırdın aşılamanı?