Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum.ama kasıklarımda ağrı var ve hafif pembe akıntım geliyor sizde de böyle olmuşmuydu ilk aşılamam olduğu için böyle mi oluyor bilemiyorum cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

asılama zormu
zor ve yorucumu
almina-GÖKSU canım senın asılamanda tutar ınsallah ve sende hamıslerın arasına katılırsın
cok ıstıyrm bebegımın gozlerıne bakmayı ve ................
ah ah
bol sans hepmıze

merhaba arkadaşlar bende aşılama sürecine başladım salı günü adetimin 3. günüydü kan testi yaptırdım muayene oldum....prolaktinim biraz yüksek çıktı dostinex diye bir ilaç yazdılar...göbekten iğnelere başladım (puregon 300 lük ) yarın sabah tekrar kontrole gidicem tecrübeli arkadaşlar desteğinizi bekliyorum

Allah yardımcın olsun..bebeğin adım adım sana yaklaşıyor...az kaldı inş..yeterki umudunu ve duanı kaybetme....

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.31 mayısta 2. aşılamamı yaptırdım.aşılamamın 6.günü 2 damla kanamam old.aşılamamın 8.günü yani dün idrar testim pozitif çıktı.belki hala ilaçların etkisidir.geçen hafta karnım kasıklarım belim çok ağrıyodu.bide kabızdım 4 gün lavaboya gidemedim.mahvoldum.bu gecedn itibarenden göğüs ağrılarım eşlik etmeye başladı.anlayacağınız felaket durumdayım.yarın kan tahlili yaptıracağım.ama hiç umudum yok.bu ağrılar adet öncesi ağrıları gibi geliyo bana.hiç umudum yok.böyle olupta hamile kalan varmı?

X