- 7 Şubat 2008
- 37
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi gxoxzde defne
yeni yani aşılama yaptıralı10 gün oldu çok merak ediyorum ağrım çok ya allahım inşallah bu sefer tutar
5 şubatta aşılama yapıldı yarın adet olmam gerekiyor ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi kötü bir his ne kadar hazırlamadım desende kendini kaptırıyorsun birde eşimdede bendede sorun yok ama olmuyor allahtan diyelim demekki daha zamanı gelmemiş
slm kızlar bişey sorucam aşılamanın malıyetı ne kadar?
merhaba arkadaşlar bende14-02-08 aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum rabbim herkese hayırlı evlat versin daha fazla aratmadan tüm isteyenlerin kucagını doldursun banada mesaj atarsanız sevinirim yeni katıldım
merhaba canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız ayrıca sevgililer günü inşallah uğurlu gelir bize nezaman test yaptıracaksın
sefil nerelerdesin canım neler oluyor ben pek birşey anlamadım hastalandınmı nasılsın lütfen yaz3
sefilcim bu progestan dediğin ilaçla arkadaşım hamile kaldı hemde ilk ayda ne işe yapıyor bu ilaç..
kızlar gonaphen kullandım sonra progestan 3 aşılama oldu tutmanı ılacların etkısıne 6 tane kıst ve rahmım kalınlaştı doktor degıştırdım enfeksıyon varmış dedı bunu antıbıyotıkle gecırseydı doktorun aşılama gerek kalmadan hamıle kalırdın dedı doktorun kurbanı oldum lutfen dıkkat edın
merhaba canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız ayrıca sevgililer günü inşallah uğurlu gelir bize nezaman test yaptıracaksın
selam canım valla bende hiçbişi anlamadım geçen doktora gittik yazmıştım okumuşundur. yine ilaç verdi progestan jel ve progestan ağız yoluyla ikisini birlikte kullanıyorum. şimdilik bir değişiklik yok bende 2 martta test yapacam eğer adet olmazsam. sende ne var ne yok nasıl gidiyor merak ediyorum bakalım inşallah üç kişi olduk 14 şubatta aşılamalılar olarak hadi bakalım hepimizin olsun inşallah