Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bizde tadıcaz o yüce duyguyu eminim.ankara tıp ta bir kısırlık merkezi var çok ilgileniyorlar gerçekten ben hiç para ödemedim.biz sevkli gitmiştik fakat sevk sadece yol paralarını almak için bide ilaç raporu için gerekiyormuş.çünkü artık sağlık karnesiyle üniversite hastaneleri bakılabiliyosun bütün tahlillerimiz yapıldı eşimle birlikte. rahim filmi çektirdik oda ücretsiz aşılamada ücretsiz ilaç parasınında %20 sini ödedik eczaneye o kadar.tavsiye ederim.biz sadece eşimin doktoru kaan beye gönderdiği için onun muayene ücretini ödedik fakat kaan bey ücretsiz bakıyor hastalarına.biz istedik ücretli muayene olmayı.yani orda hiç kimse ücret istemiyor.bide normalde doçent doktorlar yapmıyo aşılamayı asistanlar yapıyo sadece hocalarına danışıyorlar ilaç dozu için yada takıldıkları bi konuda.

anladım bitanem.insallah tutar bizimkiler,bide pcos lular bu tür tedavilere cauk cevap veren hastalar diyorlar.insallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş oluruzzzz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım bizde tadıcaz o yüce duyguyu eminim.ankara tıp ta bir kısırlık merkezi var çok ilgileniyorlar gerçekten ben hiç para ödemedim.biz sevkli gitmiştik fakat sevk sadece yol paralarını almak için bide ilaç raporu için gerekiyormuş.çünkü artık sağlık karnesiyle üniversite hastaneleri bakılabiliyosun bütün tahlillerimiz yapıldı eşimle birlikte. rahim filmi çektirdik oda ücretsiz aşılamada ücretsiz ilaç parasınında %20 sini ödedik eczaneye o kadar.tavsiye ederim.biz sadece eşimin doktoru kaan beye gönderdiği için onun muayene ücretini ödedik fakat kaan bey ücretsiz bakıyor hastalarına.biz istedik ücretli muayene olmayı.yani orda hiç kimse ücret istemiyor.bide normalde doçent doktorlar yapmıyo aşılamayı asistanlar yapıyo sadece hocalarına danışıyorlar ilaç dozu için yada takıldıkları bi konuda.

Bende bu ay aşılama yaptırıyorum. 3 ay yumurta takibi oldu sonuç alamayınca aşılamaya geçtik. Ancak pek umudum yok çünkü aşılamada eğer erkekte sorun varsa (sperm azlığı,spermde hareketsizlik,yapısı bozuk spermlerin çokluğu vb.) başarı şansı yüksek oluyor, diğer durumlarda başarı en fazla %20 .Ama Allah tan umut kesilmez tabi..

bende bu ay yumurta takibine başlayacaz.bu konu hakkında bilgi verirmisin?

demiray canım müjdeli haber veriyorum hamileymişim . haberin olsun ağrıdan ölüyordum resmen ve bugün aşılama sonrası 18. günde idrarda çıktı. allah hepinize nasip etsin inşallah.

ayyyy canım yaaaa tebrik ederim nasıl sevindim bilemezsin.darısı benim başıma inşallah.evde kendin mi yaptın testi.sonuna kadar böyle iyi gider umarım sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.

cnm haberi demiraya verdin mam;bizde ccoooookkkk sevindik.ALLAH analı,babal büyütsün.amiiinnn.bizlerede ümüit oluyor bu habarler.ALLAH bizede nasip etsin.senin ilk asılamam,sorun neydi cnm?:emir_bebek:
demiray canım müjdeli haber veriyorum hamileymişim . haberin olsun ağrıdan ölüyordum resmen ve bugün aşılama sonrası 18. günde idrarda çıktı. allah hepinize nasip etsin inşallah.

canım sağol ben 2.5 yıllık evliydim bi sorun çıkmadı yani sebebi bulunamadı aşılama yaptırdık ve tuttu:)hala inanamıyorum da allahım hepinize nasip etsin inşallah

estetik perşembe akşam bende aşılama olacağım inşallah sen neler dikket ettin canım aşılamadna sonra eşinle birliktelik ne sıklıkta oldu dinlendin mi falan işte bilgilendirir misin beni

hazalımmm geldim burdayım darısı hepimizin başına inşallah....bugünlerde biraz fazla geziyorum...kafamı dağıtmak için...benim daha 8 günüm var tahlil yaptırmaya.bide aklıma gelmişken ssk da kandan gebelik testi yapıyorlarmı biliyormusunuz.yoksa idrardan mı bakıyorlar.hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi yahu....regl olcakmışım gibi gelior sinirim bozuluyor....herkese sevgiler....

estetik perşembe akşam bende aşılama olacağım inşallah sen neler dikket ettin canım aşılamadna sonra eşinle birliktelik ne sıklıkta oldu dinlendin mi falan işte bilgilendirir misin beni
canım benim doktorum aşılamadan sonra 15 dakika masada sonrada ayrı bi odada yarım saat dinlendirip öyle gönderdi. ertesi gün ve gün aşırı ilişki önerdi aynen uyguladık. aslında benim kasıklarımda belimde karnımda çok ağrım vardı ve eşim sen iş yapma boşver evi dedi ben de hiç ağır kaldırmadım sadece komşunun bebeğini 1.5 yaşında:)

estetik hayırlı olsun canım saglıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah rabbim kucagına almayı nasip etsin darısıda tüm arkadaşların başına inşallah AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN

14 şubatta aşılama yaptıran arkadaşlar neredesiniz benim aşılama malasef olmadı hadiiii sizden güzel haberler bekliyorum inşallah sizlerin tutmuştur canlarım birimizin yüzü gülsün ne olur allahım ben tekrar başlıyacagım sizler neredesiniz ne olur cevap verin

14 şubatta aşılama yaptıran arkadaşlar neredesiniz benim aşılama malasef olmadı hadiiii sizden güzel haberler bekliyorum inşallah sizlerin tutmuştur canlarım birimizin yüzü gülsün ne olur allahım ben tekrar başlıyacagım sizler neredesiniz ne olur cevap verin

canım benim bozma moralini ara vermeden devem et olacak inşallah bende daha hiç bir değişiklik yok göğüslerim dışında tabi. sen test mi yaptın nerden biliyorsun olmadığını daha belli olmaz ki canım kaçıncı gün erken değilmi bu karara varmak için.inşallah vardır umudunu kaybettme hemen:a015:

bu akşam beşte aşılamam var sonrasında 14 günlük bekleyiş
allahım bu sefer pozitif olsun ne olurrrrr
dualarınızı bekliyorum

morgülcüm allah yardımcın olur inşallah.dualarım seninle.benimde bügün 10.günüm ama hiç bir belirti yok.galiba........neyse kötü düşünmeyeyim.benim içinde dua edin.iyi sonuç alayım.

X