Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:çok üzgünüm:arkadaşlar bugün öğlen 2. aşılamam yapıldı. son derece karmaşık duygular içindeyim. nasıl bekleyeceğim ve sonuç negatif çıkarsa kaldırabilecekmiyim bilmiyorum. kendimi bu sürece o kadar kaptırdım ki. şu an oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum.belki deşarj olurum.

Melek Atar Ne Yapacağimi Bilmiyorum.bişey Sorucam Senin 3.de Tutmuş Ama Yeni Aşilama Yaptirmişsin.anlayamadim.çok Korkuyorum.

kızlar bende dün 2.aşılamamı yaptırdım.benim için de dua edin allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah.

merhaba ece canım ben 8yıllık evliyim 3.aşılamam tutmuştu doktorumuz bizehiç şans vermemişti.oaşılamamda dördüzdü ikisini öldürmek zorunda kaldılar ikisi kalmıştı daha sonra 6aylıkken düştüler.bunun üzerinden 4sene geçti tekrar aşılama yaptırdım şuanda sonuç bekliyorum zaman geçmiyor bu tutmazsa kanamadan sonra hemen ignelere başlıyacagım biraz agır oluyor ama ruhen ve bedenen hazırlamışken yaptırmayı tercih ediyorum ümitleri yok etme ok.

Melekatar üzüldüm Senin Adina.umudumu Kaybetmiyorum Umudum Hep Var Ama Bu Yapilan Işlemler Her Ay Beklemek Doktora Gitmek Beni çok Yoruyor Ve üzüyor.

melek atar 1 şey soracagım benim soyadımda atar acaba atar senin soyadınmı ve inşallah allah isteyen herkeze nasip eder

elenya canım bebegin hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah darısı tüm istiyenlerin başına evet soyadım atar akrabamıyız yoksa cicim

canımya biliyorum önceden bende çok stres yapardım zamanla baktım olmuyo kendimi kastıkca tedavi zorlaşıyor ve anladımki ben doktora alışmak zorundayım anlıyacagın biraz boş vermiş gibi yapacaksın sen nerede tedavi görüyorsun allah herkese kolaylık versin

merhaba arkadaşlar bende14-02-08 aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum rabbim herkese hayırlı evlat versin daha fazla aratmadan tüm isteyenlerin kucagını doldursun banada mesaj atarsanız sevinirim yeni katıldım

selam canım aynı gün aşılama olmuşuz inşallah aynı güzel haberler alırız ben de 14 02 08 de oldum aşılam ne gibi değişilikler var vucudunda etki ve tepkiler vcanım mereak ediyorum ben bu sefer umutluyum

benim dr um aynı zamanda gata da da docent ve yardımcı üreme teknikleri uzmanı umut tüp bebek merkezinde yapıldı aşılamam ve şükürler olsun ki tuttu ben aslen aydın nazillidenim akrabamıyız bilmiyorum ama benim kızlık soyadımda atar güzel dilekleriniz içinde cok teşekkürler

merhaba galiba oralarda akrabalarımız yok çünkü hepsi buradalar ama önemli degil biz burada daha güzel akrabalık kuracagımızdan eminim

selam bu defa vücudumun verdigi sinyalleri ben anlıyamadım aşılama yapıldıktan bir gün sonra normale dönüyordum herşey yapabiliyordum şimdi kasıktaki,beldeki ve bacaklarımdaki agrılardan hala kalkamadım uykumun arasında sancıyla uyanmaya başladım gögüsler ayrı bikonu sen nasılsın sende negibi degişiklik var va kaçıncı aşılaman inşallah rabbim en güzelini ve hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün

canım hayırlısı olsun bende pek belirti yok biraz karnım ağrıyo vede hafif göğüs uçlarım okadar. ikici aşılamam oldu bu kasımda olmuştum maalesef negatifti. bu defa osun inşallah. doktorumla görüştüm bu gün anlattım normal dedi hiç belirtim yok dedim yarın gel bakalım dedi zaten 6 -7 gün sürüyormuş yerleşmesi endişe etme dedi. canım ayrıca kaç yumurtayla aşılama oldun ?.

kızlar benimde bugün 9.günüm bişi hissetmiyorum kabızlığımdam başka.sadece bugün ara ara kasıklarıma ince ince sancı giriyor.sanırım olmadııııııııııııı

Kizlar Aşilama Yaptirdim Bende Ve Yaklaşik 10 Gün Kasiklarimda Ağri Vardi.şimdi Geçti Sonuca Daha 2 Gün Var.

merhaba kızlar birşeyi merak ediyorum görüştüğüm bi arkadaşım var ve ergenlikten itibaren hiç adet görmemiş(ilaçlar haricinde)aranızda böyle arkadaşlar varmı bilgisi olan varsa haberleşebilirmiyiz çünkü bebeğinin olmamasından çok endişeli teşekkürler

selam arkadaşlar bu gün aşılamamın 6 . günü doktora gittim jinekolojik muanee etti yumurtalarım hala büyümeye devam ediyor kontrolden çıkmışlar moralim sıfır. doktor bi sorun yok dedi ama var ben anlamadımki bu ne biçim aşılama bu gün yine çatlatma iğnesi verecekti yumurtalar çok büyümüş artık olmaz dedi. progestan jel verdi bu gün 10 gün sonra görüşürüz dedi kafam karıştı bu ne biçim iş anlamadım kıslar

5 şubatta aşılama yapıldı yarın adet olmam gerekiyor ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi kötü bir his ne kadar hazırlamadım desende kendini kaptırıyorsun birde eşimdede bendede sorun yok ama olmuyor allahtan diyelim demekki daha zamanı gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…