- 27 Kasım 2007
- 213
- 0
-
- Konu Sahibi gxoxzde defne
canım bizde tadıcaz o yüce duyguyu eminim.ankara tıp ta bir kısırlık merkezi var çok ilgileniyorlar gerçekten ben hiç para ödemedim.biz sevkli gitmiştik fakat sevk sadece yol paralarını almak için bide ilaç raporu için gerekiyormuş.çünkü artık sağlık karnesiyle üniversite hastaneleri bakılabiliyosun bütün tahlillerimiz yapıldı eşimle birlikte. rahim filmi çektirdik oda ücretsiz aşılamada ücretsiz ilaç parasınında %20 sini ödedik eczaneye o kadar.tavsiye ederim.biz sadece eşimin doktoru kaan beye gönderdiği için onun muayene ücretini ödedik fakat kaan bey ücretsiz bakıyor hastalarına.biz istedik ücretli muayene olmayı.yani orda hiç kimse ücret istemiyor.bide normalde doçent doktorlar yapmıyo aşılamayı asistanlar yapıyo sadece hocalarına danışıyorlar ilaç dozu için yada takıldıkları bi konuda.
Bende bu ay aşılama yaptırıyorum. 3 ay yumurta takibi oldu sonuç alamayınca aşılamaya geçtik. Ancak pek umudum yok çünkü aşılamada eğer erkekte sorun varsa (sperm azlığı,spermde hareketsizlik,yapısı bozuk spermlerin çokluğu vb.) başarı şansı yüksek oluyor, diğer durumlarda başarı en fazla %20 .Ama Allah tan umut kesilmez tabi..
demiray canım müjdeli haber veriyorum hamileymişim . haberin olsun ağrıdan ölüyordum resmen ve bugün aşılama sonrası 18. günde idrarda çıktı. allah hepinize nasip etsin inşallah.
canım benim doktorum aşılamadan sonra 15 dakika masada sonrada ayrı bi odada yarım saat dinlendirip öyle gönderdi. ertesi gün ve gün aşırı ilişki önerdi aynen uyguladık. aslında benim kasıklarımda belimde karnımda çok ağrım vardı ve eşim sen iş yapma boşver evi dedi ben de hiç ağır kaldırmadım sadece komşunun bebeğini 1.5 yaşında:)estetik perşembe akşam bende aşılama olacağım inşallah sen neler dikket ettin canım aşılamadna sonra eşinle birliktelik ne sıklıkta oldu dinlendin mi falan işte bilgilendirir misin beni
14 şubatta aşılama yaptıran arkadaşlar neredesiniz benim aşılama malasef olmadı hadiiii sizden güzel haberler bekliyorum inşallah sizlerin tutmuştur canlarım birimizin yüzü gülsün ne olur allahım ben tekrar başlıyacagım sizler neredesiniz ne olur cevap verin