Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben de bu ay aşılananlardanım ama sanırım yarın adet olucam yani yarın 14. günüm . ilk aşılamamdı canım çok sıkkın moralim sıfır bu hormonlar da ayrıca berbat ediyor insanı. rabbim bana yarın sabır versin de sınıfımda çocuklarımın kalbini kırmayım. allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

yeni yani aşılama yaptıralı10 gün oldu çok merak ediyorum ağrım çok ya allahım inşallah bu sefer tutar

inşallah ama inşallah güzel haberler alırsın.bende 1,5 senedir hamile kalamıyorum.ne bende nede eşimde sorun yok.takvim takibine başladık.sonuç alamazsak 3 ay sonra aşılama yaptıracaz.allah çocuğu olmayan herkese bebek nasip etsin.

5 şubatta aşılama yapıldı yarın adet olmam gerekiyor ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi kötü bir his ne kadar hazırlamadım desende kendini kaptırıyorsun birde eşimdede bendede sorun yok ama olmuyor allahtan diyelim demekki daha zamanı gelmemiş

hemen umudunu kaybetme biraz sabırlı ol.eminimki sende bir gün o güzel haberi alacaksına.s.

merhaba arkadaşlar bende14-02-08 aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum rabbim herkese hayırlı evlat versin daha fazla aratmadan tüm isteyenlerin kucagını doldursun banada mesaj atarsanız sevinirim yeni katıldım

merhaba canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız ayrıca sevgililer günü inşallah uğurlu gelir bize nezaman test yaptıracaksın

sefil nerelerdesin canım neler oluyor ben pek birşey anlamadım hastalandınmı nasılsın lütfen yaz3

selam canım valla bende hiçbişi anlamadım geçen doktora gittik yazmıştım okumuşundur. yine ilaç verdi progestan jel ve progestan ağız yoluyla ikisini birlikte kullanıyorum. şimdilik bir değişiklik yok bende 2 martta test yapacam eğer adet olmazsam. sende ne var ne yok nasıl gidiyor merak ediyorum bakalım inşallah üç kişi olduk 14 şubatta aşılamalılar olarak hadi bakalım hepimizin olsun inşallah

kızlar gonaphen kullandım sonra progestan 3 aşılama oldu tutmanı ılacların etkısıne 6 tane kıst ve rahmım kalınlaştı doktor degıştırdım enfeksıyon varmış dedı bunu antıbıyotıkle gecırseydı doktorun aşılama gerek kalmadan hamıle kalırdın dedı doktorun kurbanı oldum lutfen dıkkat edın

kızlar gonaphen kullandım sonra progestan 3 aşılama oldu tutmanı ılacların etkısıne 6 tane kıst ve rahmım kalınlaştı doktor degıştırdım enfeksıyon varmış dedı bunu antıbıyotıkle gecırseydı doktorun aşılama gerek kalmadan hamıle kalırdın dedı doktorun kurbanı oldum lutfen dıkkat edın

haklısın canım herşey tecrübe ile alakalı doğru söylüyorsun ama doktorlarda ilacın etkisini önceden kestiremiyorlar ancak olduktan sonra anlayabiliyorlar sorun neydi sende pcos olduğu için dediğin doru bu ilaçlar yan etki olarak kist oluşturuyor.ama rahim kalınlaşması duymadım bakalım bende ne etkisi olacak. progestan jeli gebelik oluşsa bile kullanmam gerektiğini söyledi
bu durumum ile alakalı yani

merhaba canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız ayrıca sevgililer günü inşallah uğurlu gelir bize nezaman test yaptıracaksın

merhabalar canım hayırlı olsun inşallah rabbim en güzelini hepimize versin ben ayın 28,de yaptıracagım ama beraktan ölecegimi düşünüyorum hemen yapasım geliyor kendimi zor tutuyorum sende herhangi bir belirti varmı nasılsıninşallah hepimiz güzel haberler veriz

selam canım valla bende hiçbişi anlamadım geçen doktora gittik yazmıştım okumuşundur. yine ilaç verdi progestan jel ve progestan ağız yoluyla ikisini birlikte kullanıyorum. şimdilik bir değişiklik yok bende 2 martta test yapacam eğer adet olmazsam. sende ne var ne yok nasıl gidiyor merak ediyorum bakalım inşallah üç kişi olduk 14 şubatta aşılamalılar olarak hadi bakalım hepimizin olsun inşallah

canım benim agrılarım iki gündür yok iyiyim senin neden matrta yapılcak ben sadece progestan vajinadan olanı kulanıyorumse neden acaba iki tana birden kulanıyorsun inşallah adet yerine bebeş görürsün canım bol şans allah yardımcımız olsun :emir_bebek:

X