- 1 Ekim 2013
- 8.283
- 17.109
- 448
- 34
Biri 12 biri 8 yaşında benim de her işim yetişmiyor.Yeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
Esim yardimcidir ev islerine ama yetmiyor
Tum gun hem bebek, yuruyus, yemek vs derken cok yoruluyorum.
Esim oruc tutuyor oyuzden ayni sıklıkla yardimci olamiyor ama camasir varsa katlar bulasik makinasini bosaltir vs vs. Bilmiyorum benmi tuhafim son guc yapmaya calisiyorum herseye. Bebegimle ilgilenmeyi en ön planda tutuyorum ama cok yoruluyorum. Yemek pisirirken 2-3 gunluk yapiyorumki hergun ugrasmayim ama surekli bisey kaliyor3.
Surekli alisveris listesini guncellemektem yoruldym esime 2 yildir diyorum yinede yapmiyo, cogu alisverisi kemdim yapiyorum arada o yapiyo ama bilmiyorum. Evin ici toz göturiyor ustelik kedimiz var daha kolay toz oluyor. Annem calisan kadin, kvyede hadi gel ev islerini yap diyemem
Merak ediyorum sizler ne durumdasiniz? Kisisel bakim fln gectim dus alabilirsem kafi
Aferin size. Eeeennnn kadın sizsiniz! BravoAbartmayın bu kadar. Hep çalışıp hem bu işleri yapan bir sürü insan var. Çoğu kadın yatmaya alışmış yatıyor vallahi.
Benimde bebeğim 5 aylık aynı durumdayım. Sallayarak uyutuyorum ve bıraktığımda uyanıyo. O yüzden hiçbişey yapmıyorum. Annemin evi yakın geldiğinde yemek yapıyorum hızlıca. Akşam da kızım uyuyunca kalan işleri hallediyorum. Hepimiz aynı durumdayız yaniYeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
Esim oruc tutuyor oyuzden ayni sıklıkla yardimci olamiyor ama camasir varsa katlar bulasik makinasini bosaltir vs vs. Bilmiyorum benmi tuhafim son guc yapmaya calisiyorum herseye. Bebegimle ilgilenmeyi en ön planda tutuyorum ama cok yoruluyorum. Yemek pisirirken 2-3 gunluk yapiyorumki hergun ugrasmayim ama surekli bisey kaliyor3.
Surekli alisveris listesini guncellemektem yoruldym esime 2 yildir diyorum yinede yapmiyo, cogu alisverisi kemdim yapiyorum arada o yapiyo ama bilmiyorum. Evin ici toz göturiyor ustelik kedimiz var daha kolay toz oluyor. Annem calisan kadin, kvyede hadi gel ev islerini yap diyemem
Merak ediyorum sizler ne durumdasiniz? Kisisel bakim fln gectim dus alabilirsem kafi
Madalya takıyorlar mı? Kendini en iyi yıpratan kadın diye.Abartmayın bu kadar. Hep çalışıp hem bu işleri yapan bir sürü insan var. Çoğu kadın yatmaya alışmış yatıyor vallahi.
İlk yıllar haklsınız zor oluyor.Bebek çok küçük.Yeni hayat yeni düzen.Ama inanın yıllar o kadar çabuk geçiyor ki birde bakıyorsunuz daha tam sevemeden bebeğim büyümüş diyorsunuz.Onun için boşverin her şey tam olmasın.Bebeğin tadını çıkartın.Yeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
Alışma sürecinde bu durumlar normal. Sana tavsiyem bir tam gün bir temizlikci ile anlaş dip köşe girsin gerekirse 2 gün gelsin o dip köşe temizlikten sonra düzeni oturtmak senin için daha kolay olur.Yeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?