Yeni Anne Olanlarr....

fitil de iyi fikir aslında hiç aklıma gelmedi acaba benimkinin de dişleri mi kabardı jel alıp kullansam mı ki gerçi dr da biişey demedi ama ellerini emmesi hiddetlendi çekinyorum kızıp ağlıyor.neyseki az önce yaptı bugün ful uyur artık .saol esmacım saol çiçekçim saol ekincimmm
bebişler hasta olmasın ya dün ateşimizde çıktı esma

ilk zamanlar bizdede öleydiiiiiiii...gece sancıları falan şimdi kalıyoz valla başbaşa.2. gelince ne olur bilmem

kızlaaaaaaaaarrrrr artık ben de anneyim ALLAH ıma çok şükür kızımı kollarıma aldım,gece nobetleri başladı:))) emziriyorum ya da mama verıyorum,karnı doyuyor,altını degiştiriyorum,gazını çıkartıyorum ama 2-3 saat uyumuyor,neden anlamıyorum.:bbo:şu hale geldım:)))

kızlaaaaaaaaarrrrr artık ben de anneyim ALLAH ıma çok şükür kızımı kollarıma aldım,gece nobetleri başladı:))) emziriyorum ya da mama verıyorum,karnı doyuyor,altını degiştiriyorum,gazını çıkartıyorum ama 2-3 saat uyumuyor,neden anlamıyorum.:bbo:şu hale geldım:)))

canım benim allah analı babalı büyütsün ne güzel bencede mama verme seni emsin

Tatarcım, Gizem nasıl? Herkes nasıl sitede, giremiyorum, çok yoğunum bu aralar. Bebişler iyidir umarım. Biz yarın kontrole gidiyoruz. Benim oğlan doymuyo galiba, söyleniyo emdikten sonra!!!

Allah analı babalı , sağlıklı büyütmek nasip etsin. İsmi ne bebeşimizin?

Tatarcım, Gizem nasıl? Herkes nasıl sitede, giremiyorum, çok yoğunum bu aralar. Bebişler iyidir umarım. Biz yarın kontrole gidiyoruz. Benim oğlan doymuyo galiba, söyleniyo emdikten sonra!!!

iyidir özümüm bizim dagmat nasıl biz de doymuyoz ya 2, gunde bir mama veriyordum şimdi her akşamma cıkardık aglayıp duruyor

Back