Yeni Anne Olanlarr....

bizdemi alsak balık yağı şurubunu esmacım dr.kontrolünden sonramı alınıyor canımm yoksa eczanelerden alabilirmiyizz

masallah canım ya ne cabuk büyüyolar aramazlar canım 7 veya 7.5 aylıkken sürünmeye baslıyolar emekleyerek

hergün yenişeyler öğreniyorlar yaramazlarr benimm bebiş çok meraklııı gözler fıldır fıldırrrçok tatlılar yaaaaa allah herkese nasip etsinn annelik çok güzell birşeyyyyyyyyyyy

canım ben doktorumuza sormadan almıstım çünkü biliyodum ablam ilk bebeğine kulanmıstı simdi iknciyede kullanıyo doktorumuzda iyi yapmıssın dedi iyiki kullanmıssın bebeğe ve cocuklara çok faydası var dedi hatta yeni yeni reklamlarda bile çıkıyo balıkyağı surubu diye ben portakallısını kullanıyorum çünkü tadı kötü olunca arda içmiyoo

geçmiş olsun tatarcım aman çok dikkat et çok tehlikeli ayaklanmaya başladı senin kuzu çünkü

Ayyy canım çok geçmiş olsun. Gerçektende silverdin çok güzel bir krem.
Bende zeynepi banyo yaptırdım, aşıdan sonra 3 gün bitti baktım kakası sırtına çıkıyo hemen oğlumla ikimiz yıkadık. Emir suyunu dökmeye yardımcı oluyo bende yıkıyorum.

ay canım benim cok gecmis olsun ne kadar ağlamıstır yavrum kıyamam ya bizimkide gidiyo ama o anlıyo artık baktı sıcak hemen gülüyo geri geliyo çok yaramazlar çokkk

geçmiş olsun canım bende çok korkuyorumm hemen sobaya doğru gidiyorrr ama önüne berşeyler koyuyorumm

tatarcım geçmiş olsun tatlım....

saolun kızlar kerem iyi geldi gecti bile

zehracım bezini degiştir bi boy buyuk al ondan da taşıyor
bende oglumla yıkıyom cok iyi olduyor valla iyiki var ogluşum canım

arkadaşım dogum yapmış 3, ye normal dogum kadın 3, nude dikişsiz yapmış dun haberi geldi 3.yü ters ten dogurmuş ne şaslı ya ben doguracam diye ugraşırken kadın bide ters ten dogurmu ve cok kolay olmuş şaşırdım

ahhh ona öyleee çok tatlıııııı yaaaaaaaaaaa maşalllahhhhhh nazarrr değmesinnnnn yerim ben onuuu tosuncukkkk.büyümüşte gülücükler atarmışşş egemencimmm çok tatlı bebişinnn nazarlardann saklasınn allah

AMİN CNM CÜMLEMİZİNKİNİ ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN CNMMM TOSUNCUK OLDU VALLAAAAAAA hehe

ay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım
çok geçmiş olsun cnm ya
çok üzüldüm
umarım şimdi iyidir

tatar küçükken bende sobaya oturmuşum ya çok geçmiş olsun cnm ama geçer iz miz kalmaz merak etmeee

Back