- Konu Sahibi AnneyimBen
bizdemi alsak balık yağı şurubunu esmacım dr.kontrolünden sonramı alınıyor canımm yoksa eczanelerden alabilirmiyizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun tatarcım aman çok dikkat et çok tehlikeli ayaklanmaya başladı senin kuzu çünkü
Ayyy canım çok geçmiş olsun. Gerçektende silverdin çok güzel bir krem.
Bende zeynepi banyo yaptırdım, aşıdan sonra 3 gün bitti baktım kakası sırtına çıkıyo hemen oğlumla ikimiz yıkadık. Emir suyunu dökmeye yardımcı oluyo bende yıkıyorum.
ay canım benim cok gecmis olsun ne kadar ağlamıstır yavrum kıyamam ya bizimkide gidiyo ama o anlıyo artık baktı sıcak hemen gülüyo geri geliyo çok yaramazlar çokkk
geçmiş olsun canım bende çok korkuyorumm hemen sobaya doğru gidiyorrr ama önüne berşeyler koyuyorumm
tatarcım geçmiş olsun tatlım....
esmacım ya doğumdan sonra adet gördünmü benimctesi çok az oldu bidahada olmadı acaba ters bir durummu varki
çok geçmiş olsun cnm yaay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım
cnm boşluğu doldursan ii olurkızlar bişi sorucam puset kullanan varmı nezamandan beri oturtuyorsunuz ben ıturtuyorum ama sanki erken gibi geldi yani oturur pozisyonda gibi duruyo ya beli için sakıncalı olurmuki
çok geçmiş olsun cnm ya
çok üzüldüm
umarım şimdi iyidir