• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

kızlar kızıma tarhana corbası verdim bayılıp yedi ekmekleri rondadan gecirip buzluga aatım corba verecegimde içine katıyorum ıslanın ca hemen yumşuyor taze ekmek ufalanmıyor

benim kızımda tarhanayı hiç sevmedi ıspanağa bayılıyor ekmeklerii bende bundan sonra öyle yapayımm iyi fikir canmm

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnnn.uyanamadınız galibaaaaaaaa.kızımın 2 dişide çıktıııı:teytey:bu sene hepimiz içinn hayırlı bir sene olur inşallahhhhh :1hug:

herkese happy new year
mttlu yıllarrrrrrrrrrrr
2008 2007 yi aratmasınnn çok güzel geçsinnn
2007 çoğumuz için en güzel seneeeeeeeeeee
hayırlı olsun ekinnn

bende teşekkür ederim ama anlayamadım yaww aşağıda bana teşekkür ediyolar diye çıktı ama yazı görmedimm
millet iisiniz dimiiiiiii

gülden nbrr.yağmur nasıl.
nasıl geçti yılbaşınız. bizim sıradan bi gün gibiydiiii.
güzel olmuş bu tşkür işi:)

ii cnm nasıl olsun dün oturtayım dedim çok istiyor otursun dik dursun kafasını ayaklarına kadar hızlı bi şekilde öne atmazmı dedim kırıldı bi yeri.lastik vücutluu lar neyseki ama banada derts olduuuuuu

geçmiş olsun cnm. her an tetikte olmak laazım valla.
ne zaman ne yapcakları belli olmuyo yaramazlarınn.
çok yaramaz olduk bizde yürüteçle bütün evi dağıtıyo, karıştırıyoo
çok komik ama.

evet ya haklısın valla büyüdükçe daha zormuş meğer yaa çok hareketli şu demire başladıktan sonrada daha bi aktif olduuu ne yapacağımı şaşırdımmm AMA ALLAH KORUDUUU
AKİKA KURBANINI İYİKİ DÜŞÜNMÜŞÜZ DEDİM
VAKİT BULUYUM İLK İŞİM Bİ YASİN OKUMAK

melekler tutarmış onları düşerken.
ben hep ona inanırımm. daha kimbilir kaç kere düşcekler
allahım hepsini korusun inşallahhhh

Kızlar selaaam!
Gülden ben de dün Mert'i ağlattım sorma. Emziğiyle oynuyodu, meğer emziğin kenarını ağzına sokmuş, ben de görmedim, hoppa kucağıma alınca kenarı damağına girmesin mi! Ağla ağla bi hal oldu, ben de mahvoldum. Of of, annelik ne garip kendi canın olsa bu kadar için sızlamaz.

geçmiş olsun özüm ya bezen bende yapıyorum ne sakarım diyorum dün beli kırılacaktı nerdeyse yavrumun ya ne yapardım bennn ama esnekler ALLAH KORUDU YA

Ooo benim oğlanın kafasının yastığa gelen yeri dazlak oldu valla!

Ayni Cnm Ya Ne Yapsam şaşirdim Kesatirsem Olmayacak Tüy Oluyo Heryerrr Ne Yapmaliki çaresi Yok Galibaaa
Ii Seneler Bu Aradaaaaaaaa

Sana da canım, bebişlerimizle ilk yeni yılımızdı, daha nice seneler geçiririz inşallah! Benim oğlan uyuyarak girdi ama neyse.

Yarın da aşımız var, kontrole de gidicez, bakalım kilo boy ne alemde.

karmalar bitti bu ay prenevar yaptırıcam 4. ayda 8 kilo idik artık almaz çok inşallahh

:nazar: Maşallah Yağmur'a :nazar: Mert geçen ay az almıştı ama kilosu iyi demişti doktor, 5. ayında 8350 olmuştı ama bana aldı gibi geliyo ek gıdaya başlayınca.

gecmiş olsun kızlra
özüm cüm gizem emekleme calışmaları yapıyor bi görsen nasıl popoyu kaldırıyor havaya ayaklarıyla cırpınıyor yakındır emeklemesi
mert nasıl biz bu ay gitmedik doktora kilo ve boyunu alamadık

Back