• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü

ha anladım şimdi bende hiç uyumuyor zannettim.canım bebekler 3 aydan sonra geceleri hep uyur derler ama inanma benim oğlum 10 aylık ama hala geceleri en az 3 kere kalkar emmeye.birde akşamlar 12 ye kadar uyanık olabiliyor uykusu olmasına rağmen direniyor bunun needeni seninde söylediğin kaybetme korkusu oluyor.benim gideceğimi zannediyor akşamları işten gelince ben hep benimkucağımda otursun bana baksın oyun istiyor ama babasına karşı aynı değil şimdi yeni yeni onunlada ilgili.ama mesela eşimle ikimizde koltuktayız onun kucağında oturmaz illaki benimkucağımda olacak.benimkoynumda uyuyacak.
çözüm bulamayacaksın boşver zaten okadar özlüyorumki ben hiç yanımdan ayrılmasada olur yani :emir_bebek:

valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü

bu sorun bendede var 4 aylık oldu oğlum ama gecelerı sureklı uyanıyo emıyo benı almazsam bagırıyo demek kaybetme korkusu yasıyomuş CADIARZU

Slm Kizlar Selam Nimettttttt
Ben Bu Ay Prenevari Yaptiriyorum Artik Nasilsa 5. Ayimizda Aşi Yokkkk

Bizimkindede Oluyo Joe önceden Sik Uanmazdi Memeye Kalkmiyoda Benim Elimi Tutacak Yada Ne Bilşm Kucağima Alicam Benim Yatağimda Koklucam öyle Daliyo Sonra Yatağina Aliyorumm

Benimkide Hala Gece 1 Kere Kalkiyor Akşam Az Emmişse 2 Kere Kalkiyorrr
Evet Inanma Cnm Egem Doğru Söylüyorrr

sen o '' gece acıkmazlar''lafına sakın inanma
acıkmasalar bile uyanıyorlar
buna alışmalısın bi çözümü yok çünkü,

selam kızlarr, nasılsınız, arda da sık uyanıyor gecelri, geceleri acıkmaz demelerine pek inanmıyorum, berkanda kaç kere uyanır emerdi, kaç gece göğsüm dışarda emzirirken uyuduğumu bilirm

slm kızlar evin şeklini değiştiriyorum yağmuır hanıma yer açıyorum ama çok yoruldummmmmm :(

büyüdükçe azalıyor eskisi gibi kalkmıyor yağmurr gündüz hiç uyumazsa gece emip yatıyo sabah 6 ve 8,30 da kalkar 6 da emmeye 8,30 da sohbete kalkıyo

derin eskiye nazarn daha sık uyanıyor
doymuyor belki de
zaten ek gıdaya başlayacağız sanırım artık

selam kızlarr, nasılsınız, arda da sık uyanıyor gecelri, geceleri acıkmaz demelerine pek inanmıyorum, berkanda kaç kere uyanır emerdi, kaç gece göğsüm dışarda emzirirken uyuduğumu bilirm

:roflol::roflol:
,çok güldürdün beni ya.bende yaz aylarında çoğu zaman sadece emzirme sütyeni ile yatardım.birde ilk aylar sütte fazla olur hep çarşafa akardı sütler ve hep süt kokardım....şimdidie o sütler olsa keşke...yerimseniben

saol çiçek
iyiyim
umarım sende iyisindir
derin de yeni uyudu
yemek yapim bari
ütü de war
ay bitmioki iş :(

Back