- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.321
valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü
ha anladım şimdi bende hiç uyumuyor zannettim.canım bebekler 3 aydan sonra geceleri hep uyur derler ama inanma benim oğlum 10 aylık ama hala geceleri en az 3 kere kalkar emmeye.birde akşamlar 12 ye kadar uyanık olabiliyor uykusu olmasına rağmen direniyor bunun needeni seninde söylediğin kaybetme korkusu oluyor.benim gideceğimi zannediyor akşamları işten gelince ben hep benimkucağımda otursun bana baksın oyun istiyor ama babasına karşı aynı değil şimdi yeni yeni onunlada ilgili.ama mesela eşimle ikimizde koltuktayız onun kucağında oturmaz illaki benimkucağımda olacak.benimkoynumda uyuyacak.
çözüm bulamayacaksın boşver zaten okadar özlüyorumki ben hiç yanımdan ayrılmasada olur yani
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)