• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

kızlar iki göğsümde çok yumuşadı.
heralde sütüm bitiyo:( çok üzgünümmm
moralim çok bozuk yaa
humana içip duruyorum.

gecmiş olsun kızlra
özüm cüm gizem emekleme calışmaları yapıyor bi görsen nasıl popoyu kaldırıyor havaya ayaklarıyla cırpınıyor yakındır emeklemesi
mert nasıl biz bu ay gitmedik doktora kilo ve boyunu alamadık

Canım Mert de aynı dediğin gibi popoyu kaldıveriyo hemen. Bide dik tutunca ayaklaarını çok güzel basıyo, benim komşunun kızı da öyleydi, emeklemeden yürüdü. Bizimkiler naapıcak bakalım?
Sizin takvimde son karma ne zamandı tatarcım, bizimkine göre yarın yaptırcam, pnömokokla birlikte.

Canım Mert de aynı dediğin gibi popoyu kaldıveriyo hemen. Bide dik tutunca ayaklaarını çok güzel basıyo, benim komşunun kızı da öyleydi, emeklemeden yürüdü. Bizimkiler naapıcak bakalım?
Sizin takvimde son karma ne zamandı tatarcım, bizimkine göre yarın yaptırcam, pnömokokla birlikte.

3 karma oldu
ocakta 3 sarılık var

Herkese merhaba sewgili annişler
Çok güzel bir yılbaşı gecesii geçirdik ailecek
Sewdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte,çoluk çocuk,
Paralı tombala bile oynadık,:teytey::teytey:
Umarım hergünümüz öyle neşeli eğlenceli mutlu we huzurlu gecer
Herkese ay nı d,leklerde bulunuyorum
hepinize sewgiler:)))

bebekle dışarıda kutlamayı aklımdan bile gecirmedim zaten
ama seneye k.walideme bırakıp dışarda oluruz kısmetse

bizde akşam 10 a kadar kayınvalidelerdeydik yedik içtikkk güzeldiiii sonra evimize geldik tv falan güzeldiiii
2007 DE ÇOK ÖLÜMLER YAŞADIM Bİ YAĞMURUN DOĞUMU GÜZELDİ KÖTÜ BİR YILDI BENİM İÇİN YAĞMURUN DIŞINDA UMARIM 2008 HEPİMİZ İÇİN İİ OLURRR
3 OCAK EŞİMİN DOĞUMGÜNÜ VE BEN YAĞMURLA NASIL HEDİYE ALICAM ONU DÜŞNÜYORUM O BANA DİJİTAL FOTO ALDI Kİ BEN ALIŞAMADIM EV HANIMLIĞINA YAA :(

Evetttttt Yilin Ilk Günüde Bitti Geçti ömrümüzden 1 Sene Arti 1 Gün Daha Gittiiiiiiii
Annişler Yoksunuz Ii Geceler Benim Kiz çok Huysuz Yatağinda Uyumadi Yatağimiza Aldim Ama Var Bid Erdi Bembeyaz Diş Mi Geliyo Ne Gelmesin çok Huzursuzu çokkk

güzel bir yıl bizi bekliyor
bebişlerimiz yürümeye başlayacak inşallah
konuşmaya da
anne - baba diyecekler
düşünemiyorum ya süper olacak allahın izniyle

inşallah cnm herşey güzel olacak bizde tecrübeli anneler babalar oacağız inşallahh benimkide uyanır 10 kere uyandı var bide rdi ama bakalımm gece çıkarmış hastalıklar zatennnn

benim kızımm anne demeye başladı kızlar birde uztarakk söylemesi yokmu annne diye içimm eriyor vallahiiiii allahhh çocuklarımıza sağlık sıhat versin inşallahhh bu yıll ve daha sonrasıı güzel şeylerr yaşarlarrr tümm bebişlerrrrrrrrrrrr

benimkide uyanmadı benimki meme ve babayı net diyor anniii diyo anne olarak çıkmadı uzatmadan yani
eşim anne dedi diyor ama ben tam hakkını vererek söyleyeceği günü bekliyorumm
ii geceler ama ben yağmuru beklicem belki kalkar emmeye

valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü

Back