• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

15 günlük anneyim canım. Bugün sürekli o göğsümden emzirdim ama hiç rahatlamadı.

canım 15 gunluk bebegin fazla ememe< buyuzden sagmanda fayda var yoksa daha kötü olur sagdıgın sütünü buzlukta 6 ay saklıya bilirsin gecmiş olsun bide cok sınmalanma yapar valla zor anne olmak her acıyı biz cekiyoruz

Saolun kızlar ya dediğiniz gibi biraz sağdım Doktorumuzuda aradım oda ılık sıyla yavaş yavaş masaj yapmamı önerdi. Çok şükür şimdi biraz rahatladı. Gerçekten anne olmak zor ama güzel meleklerimiz için herşeye değer...

ŞİMDİDEN HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM.
YENİ YILIMIZDA UMARIM HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR
:dance::sm_cool::teytey::dance::roflol::sm_cool:

YENİ YILDA;Hayatı tutabilmek,Sevgiyi kaçırmamak,Keşke denememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez...Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine...MUTLU YILLAR!!

255111or2.jpg

slm kızlar.
nasılsınız..
bebişler nasıl.
dün gezmeye gittik.kaynımın kızının doğum günüydü onu kutladık.
hava rüzgarlıydı korktum üşütecem diye.
ama şimdilik bişi yok şükürrr...

kızlar herkezin yeni yılını kutluyorum.
sağlıklı
huzurlu
ve bol paralı
bir yıl geçirirsiniz inş.

bende herkesinn yeni yılını kutluyorumm arkadaşlarr.sağlıklıı ailelerinizle mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim

kızlar birşy sormak istiyorum.üşüttüğüm için antibiyotik içiyorum.sütüm azaldı,bundan olabilir mi? :((

Herkese Mutlu Yilllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Bebeğimle Ilk Yilbaşimizzzz. çok önemli Yaniiiii:)

Mutlu Yıllaaaar! Bebişlerimizle ailemizle daha nice yeni yıllara!

herkese mutlu yıllar
sağlıklı huzurlu uğurlu bir yıl olması dileğiyleeeeeeeeee

ya kızlar akşam bebişim için küçük kavanoza pastörüze sütten yoğurt mayaladım ama tutmadı.
sütün sıcaklığı ne kadar olacakki.

Back