- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.101
cok şükür iyi canım vaal kıpır kıpırlar yere göğe sıgmıyorlar yere koysam kapının altında soguk geliyor yüretece koysam sobaya gidiyor mama sandelyesinden düşüyor nerede tutucam ben bu cadıyı yavv:bbo:
ya geçmiş olsun canım nasıl düştü mama sandalyesinden kemeri takılı değilmiydiki yada masası takılı ?
benimoğlumkemerini bile çözmeye çalışıyor şimdi hiç sevmiyor orada oturmayı.
tatrcım öbür tarafa da yazdım canım çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, umarım gizem iyidir, kışın çocuk büyütmek zorrr
tepsi gibi birşey varya o iyi oturmamış yoksa düşmesine imkan yok ama oldu işte kemeri varda takmamıştım
kızlar mrb. az önce doktordan geldik. çok şükür temiz çıktı kulak ve
ciğerler. soğuk algınlığı dedi. şurup verdi. dün gece hiç uyutmadı.
ölüyorum yorgunluktannnnnn
kızlar mrb. az önce doktordan geldik. çok şükür temiz çıktı kulak ve
ciğerler. soğuk algınlığı dedi. şurup verdi. dün gece hiç uyutmadı.
ölüyorum yorgunluktannnnnn
slm kızlar arıza vardı giremedim özledim sizleri iisiniz dsimi bu arada ferro sanola başladık iğrenç kaka rengi değişti aktif oldu iice kaç damla veriyodunuz 4 aylığız bide bunun yerine ne önerirsiniz acele cvpp
biri 4 damla diyo biri kilosuna göre 8 damla diyor
slm kızlar arıza vardı giremedim özledim sizleri iisiniz dsimi bu arada ferro sanola başladık iğrenç kaka rengi değişti aktif oldu iice kaç damla veriyodunuz 4 aylığız bide bunun yerine ne önerirsiniz acele cvpp
biri 4 damla diyo biri kilosuna göre 8 damla diyor
çok be tatar o kadar verme kaç kilo ki başka bi yer 4 damla dedi kararsızım bide 4 aydan sonra devit 3 ü bıraktıranda varmış kafam karışt ya 1 yaşa kadar
tadı kötü başka bişey alıcam tadı güzel olan araştırıyorum eşime söledim bunu süte karıştır ver dediler ama iğrenç
bide 8 damla verdim kabız yaptı ya kaka yapamıyo az vericem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?