• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

cok şükür iyi canım vaal kıpır kıpırlar yere göğe sıgmıyorlar yere koysam kapının altında soguk geliyor yüretece koysam sobaya gidiyor mama sandelyesinden düşüyor nerede tutucam ben bu cadıyı yavv:bbo:

ya geçmiş olsun canım nasıl düştü mama sandalyesinden kemeri takılı değilmiydiki yada masası takılı ?
benimoğlumkemerini bile çözmeye çalışıyor şimdi hiç sevmiyor orada oturmayı.

ya geçmiş olsun canım nasıl düştü mama sandalyesinden kemeri takılı değilmiydiki yada masası takılı ?
benimoğlumkemerini bile çözmeye çalışıyor şimdi hiç sevmiyor orada oturmayı.

tepsi gibi birşey varya o iyi oturmamış yoksa düşmesine imkan yok ama oldu işte kemeri varda takmamıştım

tepsi gibi birşey varya o iyi oturmamış yoksa düşmesine imkan yok ama oldu işte kemeri varda takmamıştım

Allah korumuş ,
tekrar geçmiş olsun.
benimki öyle hareketliki ben mama sandalyesinde kemerini bağlayıp ayrıca başka birşeyle yine bağlıyorum sandalyenin arkasından çünkü kemerini çıkartmaya çalışıyor ve bunu başarıyorda :emir_bebek:
sandalyenin içinde ayakta dikilliyor falan..zor valla.hele birde emeklesin bak o zaman gör.benimki bir boş bıraksan tv ünitesinin üzerinde.4,5 -5 aylıktan beri emekliyor benimki.şimdi ayakta durmaya çalışıyor.
kazasız belasız bir büyütsek bebişlerimizi...a.s.

tatrım geçmiş olsun canım.koca kız oldu vallaaa. maşlllah yaaaa. yerim ben onun gülen yüzünü yerim yerim

kızlar mrb. az önce doktordan geldik. çok şükür temiz çıktı kulak ve
ciğerler. soğuk algınlığı dedi. şurup verdi. dün gece hiç uyutmadı.
ölüyorum yorgunluktannnnnn

canım geçmiş olsun.dinlenmeye bak bebeğin uyudukça sende uyumaya çalış.benimkide bayramda bağırsak enfeksiyonu oldu 3 saat kustu ama iyi şimdi böyle böyle büyüyorlar ufaklıklar.

slm kızlar arıza vardı giremedim özledim sizleri iisiniz dsimi bu arada ferro sanola başladık iğrenç kaka rengi değişti aktif oldu iice kaç damla veriyodunuz 4 aylığız bide bunun yerine ne önerirsiniz acele cvpp
biri 4 damla diyo biri kilosuna göre 8 damla diyor

çiçekcim geçmiş olsun tatlım.
sevindim bişi çıkmadığına.
İnş çabuk atlatır gribide.

slm kızlar arıza vardı giremedim özledim sizleri iisiniz dsimi bu arada ferro sanola başladık iğrenç kaka rengi değişti aktif oldu iice kaç damla veriyodunuz 4 aylığız bide bunun yerine ne önerirsiniz acele cvpp

Gülden'cim bende 10 gündür kullanıyorum
dediğin gibi çok kötü bir tadı var.
ben şimdilik hemen ardından su veriyorum
ama ek gıdaya geçtiklerinde verilen besinlere karışıtırabilinirmiş.
öle daha iyi olur herhalde
şimdilik baya zor oluyor saatleri ayarlamak.

ben gunde 1 kere 10 damla veriiyorum caım

çok be tatar o kadar verme kaç kilo ki başka bi yer 4 damla dedi kararsızım bide 4 aydan sonra devit 3 ü bıraktıranda varmış kafam karışt ya 1 yaşa kadar
tadı kötü başka bişey alıcam tadı güzel olan araştırıyorum eşime söledim bunu süte karıştır ver dediler ama iğrenç
bide 8 damla verdim kabız yaptı ya kaka yapamıyo az vericem bende

çok be tatar o kadar verme kaç kilo ki başka bi yer 4 damla dedi kararsızım bide 4 aydan sonra devit 3 ü bıraktıranda varmış kafam karışt ya 1 yaşa kadar
tadı kötü başka bişey alıcam tadı güzel olan araştırıyorum eşime söledim bunu süte karıştır ver dediler ama iğrenç
bide 8 damla verdim kabız yaptı ya kaka yapamıyo az vericem bende

canım devit 3 tadı kötü değilki mutlaka vermelisin bence heleki bu kış aylarında.biz 8 aya kadar kullandık sonra doktor devit i kesti onun yerine multi vitamin verdi yaniiçinde sadece d vitamini değil hepsinden var.tadıda çok güzel bunun içine ben ferrumdanda 10 damla damlatıp her sabah aç karnına veriyoruz dr öyle dedi.
devit kabızmı yaptı ferrum yapıyor diye biliyorum bende.
biizim dr önerdiği şekli sor drna istersen multivitamin içinde ferrumhiç tiksinmiyor benim oğlum.

Ferro Yerine Ferrum Aldiriyorum Tadi Güzelmişş
Devit 3 Damla Veriyodum
Ferrumuda Kiloya Karşilik Vericem 8 Damla Umarim Ferro Gibi Olmaz 2 Gündür Kullandik Hep Kustu
Zeynepçim Suya Değilde Anne Sütüne Ekle Ver Kilosu Arttikça 1 Damla Arttirirsin
8 Kilo 8 Damla Dedi Benim Dr Ama çok Aktif Oldu Yağmur Içtiğinden Beri Yaaa

Cnm Devitte Sorun Yok
Ferro Yerine Ferrum Aldiricam Ferro Kabiz Yapti
O Zaman 8 Damla Veriyim Ben Yine Cnm Devit 3 1 Yaşa Kadar Bende Soruyum Druma Gelecek Ayy
Neye Göre Kesti Ki Devit3 üü

Gülden'cim bizegünde 1 kere 4 damla dediler.
birde sütle kesinlikle verilmemesi gerekiyormuş. Hiçbir yararı olmaz demişlerdi.
hatta emzirdikten 2 saat sonra verilmeliymiş.
Ama benim bebiş zaten 2 saat arayla emdiği için emzierdikten 1 saat sonra veriyorum yine bir saat geçtikten sora emziriyorum

Back