• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

Ferro Yerine Ferrum Aldiriyorum Tadi Güzelmişş
Devit 3 Damla Veriyodum
Ferrumuda Kiloya Karşilik Vericem 8 Damla Umarim Ferro Gibi Olmaz 2 Gündür Kullandik Hep Kustu
Zeynepçim Suya Değilde Anne Sütüne Ekle Ver Kilosu Arttikça 1 Damla Arttirirsin
8 Kilo 8 Damla Dedi Benim Dr Ama çok Aktif Oldu Yağmur Içtiğinden Beri Yaaa

kesinlikle ferrum öneriirim bende ferroyu vermedim.
kabızlık hep dert zaten ek gıdalara başlayıncada çok yaşanıyor başta.ben gliserin fitil aldım 1 günden fazla yapamassa beklemiyorum koyuyorum fitili oğlumda 1 dakikada işlem tamam.ne gerek var üzmeye dimi bebişleriii.

Tenzile canım mutlu yıllar, bebeğinle ve eşinle sağlıklı huzurlu yıllar geçirin!

çok be tatar o kadar verme kaç kilo ki başka bi yer 4 damla dedi kararsızım bide 4 aydan sonra devit 3 ü bıraktıranda varmış kafam karışt ya 1 yaşa kadar
tadı kötü başka bişey alıcam tadı güzel olan araştırıyorum eşime söledim bunu süte karıştır ver dediler ama iğrenç
bide 8 damla verdim kabız yaptı ya kaka yapamıyo az vericem bende

Canım bizim doktor 8+8 yazmıştı, sabah akşam iki kere yani. Kakası yemyeşil oldu, tadı da çok kötü, ben de günde 1 kez 10 damla veriyorum.

gizemim mama sandalyesinden düştü nasıl oldu anlamadım valla iyice kapatamamışım

Canım, geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım artık, Mert de geçen park yataktan ayağını uzattı dışarı. Ben daha mama sandalyesine koymadım, sen ne zamandır koyuyosun?

cnm aç karna mı veriyim ferrum yada ferro yani demiriii çok be özüm okdar verme kşloya göre veriyor herkess

tatarcım geçmiş olsun cnm maşallah barekallah deyince hiç bi şekilde nazar değmez yani bebeklere aslında maşallah barekallah diye sevmek lazımm hacı ababaannem der

cnm aç karna mı veriyim ferrum yada ferro yani demiriii çok be özüm okdar verme kşloya göre veriyor herkess

Güldencim, ben burda tadının kötü olduğunu, kusturduğunu okumuştum o yüzden doktora kusturur mu ya da beğenmezse napıyım diye sordum, o da aç karnına ver daha iyi olur dedi. Beğenmezse değiştiririz dedi ama benim obur oğlum ağzını yüzünü buruştursa da içiyo şapur şupur..

Canım, geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım artık, Mert de geçen park yataktan ayağını uzattı dışarı. Ben daha mama sandalyesine koymadım, sen ne zamandır koyuyosun?

saol canım
2 gun oldu daha koyalı
tek başına oturamıyor ama destekle oturuyor bide uzun süreli otutmuyorum zarar olmasın diye
ay ay bebek gelişiminde takip ediyorum faydalı bi site
bu ayın sonun da 6 ayı bitecek

tenzile 4. aydan itibaren başlanıyo ferrum al tadı güzrlmiş ama hiper yaptı bugün ya demir için bi garip oldu yaniii

Back