• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

tenzilecim doğum günün kutlu olsun cnm.
bu arada bende oğlağım. yükselenimde yay:))

kızlar bebeğim aşırı derecede kucağa alıştı.
altını değiştirmek için yatırdığımda bile ağlıyor.
Artık bazı işleri tek elimle yapar oldum.
Ne yapcam yaa!!!!

kızlar bebişlerinizi yuturken ninni söylüyormusunuz.
Söylüyorsanız hangi ninnileri söylüyorsunuz...

ben çocuk şarkıları söylüyorum gülmekten ölüyor...ben yere minder seriyorum üzerine atıyorum orada oynuyorum onunla...zaten oğluşumda kucağı fazla sevmiyor ...alıştı çok rahat oluyor..öksürük için peditus şurup varsa ver rahatlatır bebişini..

kızımm çok kötüü öksürüyor yaaa gerçi randevu aldımm yarınn dr götürücemm ama yarına kadarr öksürmesine nasıll dayanıcam içimm gidiyor kızım öksürdükçeee

cnm aynı durumdayız. dr perşembeye randevu verdi.
balgamlı öksürüyor. o
öksürdükçe ben üzülüyorumm. çok zor.
cnm dişiniz kaç ayda çıktı. bizde daha diş miş yok..
geçmiş olsun bu arada

bende çocuk şarkıları söylüyorum.
çok hoşuna gidiyo. alıştı artık ağlayınca söylüyorum hemen susup beni
dinliyo. uyuturken pış pışşşşş, eeeeeeeeee eeeeeeeeee diyorum.

cnm aynı durumdayız. dr perşembeye randevu verdi.
balgamlı öksürüyor. o
öksürdükçe ben üzülüyorumm. çok zor.
cnm dişiniz kaç ayda çıktı. bizde daha diş miş yok..
geçmiş olsun bu arada

7 ayında dişimiz çıktı canımmm senin oğluşunada geçmiş olsun canımm ne kadar dikkat etsekte bebekler hasta oluyor yinedee

geçmiş olsun tatarcım. çok haraketliler
ne zaman ne yapcakları belli olmuyo.
dikkat etmemiz lazım.

gizemim mama sandalyesinden düştü nasıl oldu anlamadım valla iyice kapatamamışım

geçmiş olsun tatarcımm insan dalgın oluyor bazenn ama dikkat etmek lazımm benim kızımda dünn kafasınıı çekyatın kenarına çarptıı elimdenn kaydıı birdenn artıkk hareketlendilerr yerinde durmuyorlarr şimdi nasıll kızınn canımm

geçmiş olsun tatarcımm insan dalgın oluyor bazenn ama dikkat etmek lazımm benim kızımda dünn kafasınıı çekyatın kenarına çarptıı elimdenn kaydıı birdenn artıkk hareketlendilerr yerinde durmuyorlarr şimdi nasıll kızınn canımm

cok şükür iyi canım vaal kıpır kıpırlar yere göğe sıgmıyorlar yere koysam kapının altında soguk geliyor yüretece koysam sobaya gidiyor mama sandelyesinden düşüyor nerede tutucam ben bu cadıyı yavv:bbo:

tatrcım öbür tarafa da yazdım canım çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, umarım gizem iyidir, kışın çocuk büyütmek zorrr

Back