- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.061
Kizlar Bu Arada Saçlarimi Kisacik Kestirdim Zor Toplaniyo Yani Heryerden Fişkiriyo Yeni Yila Yeni Imaj Dedimmm
yeni resmini koyda görelim saçını güldencimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Bu Arada Saçlarimi Kisacik Kestirdim Zor Toplaniyo Yani Heryerden Fişkiriyo Yeni Yila Yeni Imaj Dedimmm
bu arada 8 kilo olmuşuz.ne zaman durulacak bu kızn kilosu bilmem tontiş mi olacak ne inşallah olmaz ama hareketlide o kadar...
ALLAH NAZARLARDANN KORUSUN CANIMM BENİMM KIZIMDA 6 AYA KADARR ÇOK KG ALIYORDUU ŞİMDİİ KG ALIŞI YAVAŞLADI CANIMM BOYA GİDİYORRR.BAYRAMDA GÖRENLERR ZAYIFLAMIŞŞ DEDİLERR BİRAZ ÜZÜLDÜM ACABA YETERİNCE BESLİYEMİYORUMMU DİYE DÜŞÜNDÜMM AMA YEMESİDE GÜZELL NE VERSEM YİYORR AMA BOYUU MAŞALLAHH UZADIII SAĞLIKLI OLSUNLARDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİLLL
kızlar ben hastalanmadım çok korkuyorum yaaa .idrar testi yaptım bişey çıkmadı.1 günlük gecikme ile çıkmaz diolar nette.en az 5-6 gün gecikmeliymiş.ay rüyalarıma giriyor çok fenayım..
benim kızımda yemiyor emmiyor ne oldu ki anlamadım iştahı kesildi valla üzülüyorum zayıflıcak diye cuma aşımız var bakalım ne kadar almışız bide hastalandı hiç yemedi tam oldu
kızlar ben hastalanmadım çok korkuyorum yaaa .idrar testi yaptım bişey çıkmadı.1 günlük gecikme ile çıkmaz diolar nette.en az 5-6 gün gecikmeliymiş.ay rüyalarıma giriyor çok fenayım..
AY İNŞALLAH YOKTUR.benim zeynep de korunurken olmuştu da o yüzden bu kadar panik durumdayım![]()
bugun benim doğum günüm
hem yastayım hem sarhoşum
bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım lülülülülülü
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
![]()
bugun benim doğum günüm
![]()
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bebişler nasıl
Öylemi ne güzel aynı burcuz ha,iyiyim bende çalışıyorum yavrumdan ayrıyım canım yanıyooo
Doğum günün kutlu olsun ayrıca nice yıllara
aldım yaptım negatif ama 5-6 gün bekleyin diolar.kan testi yaptırıcam bebeişi bırakıp çıkamaminşallah benimde sizin gibidir.
bugun benim doğum günüm
![]()