• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

bu arada 8 kilo olmuşuz.ne zaman durulacak bu kızn kilosu bilmem tontiş mi olacak ne inşallah olmaz ama hareketlide o kadar...

ALLAH NAZARLARDANN KORUSUN CANIMM BENİMM KIZIMDA 6 AYA KADARR ÇOK KG ALIYORDUU ŞİMDİİ KG ALIŞI YAVAŞLADI CANIMM BOYA GİDİYORRR.BAYRAMDA GÖRENLERR ZAYIFLAMIŞŞ DEDİLERR BİRAZ ÜZÜLDÜM ACABA YETERİNCE BESLİYEMİYORUMMU DİYE DÜŞÜNDÜMM AMA YEMESİDE GÜZELL NE VERSEM YİYORR AMA BOYUU MAŞALLAHH UZADIII SAĞLIKLI OLSUNLARDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİLLL

ALLAH NAZARLARDANN KORUSUN CANIMM BENİMM KIZIMDA 6 AYA KADARR ÇOK KG ALIYORDUU ŞİMDİİ KG ALIŞI YAVAŞLADI CANIMM BOYA GİDİYORRR.BAYRAMDA GÖRENLERR ZAYIFLAMIŞŞ DEDİLERR BİRAZ ÜZÜLDÜM ACABA YETERİNCE BESLİYEMİYORUMMU DİYE DÜŞÜNDÜMM AMA YEMESİDE GÜZELL NE VERSEM YİYORR AMA BOYUU MAŞALLAHH UZADIII SAĞLIKLI OLSUNLARDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİLLL

benim kızımda yemiyor emmiyor ne oldu ki anlamadım iştahı kesildi valla üzülüyorum zayıflıcak diye cuma aşımız var bakalım ne kadar almışız bide hastalandı hiç yemedi tam oldu

kızlar ben hastalanmadım çok korkuyorum yaaa .idrar testi yaptım bişey çıkmadı.1 günlük gecikme ile çıkmaz diolar nette.en az 5-6 gün gecikmeliymiş.ay rüyalarıma giriyor çok fenayım..

adetin yeni yeni düzene giriyordur canım hemen telaşlanma bence, gönlünü ferah tut, ama korunmaya özen göster, süt koruması diye bişey yok, kadınlar genellikle böyle hamile kalıyorlar

benim kızımda yemiyor emmiyor ne oldu ki anlamadım iştahı kesildi valla üzülüyorum zayıflıcak diye cuma aşımız var bakalım ne kadar almışız bide hastalandı hiç yemedi tam oldu

benim kızz yine diş çıkaracakk heralde ateşi inip çıkıyorr ishal olduu birde kötü öksürüyorr bakalımm yarınn dr götürücemm kaç kg olmuşşş.bebişlerr büyüdükçe iştahları azalıyor heralde tatarcımm

kızlar ben hastalanmadım çok korkuyorum yaaa .idrar testi yaptım bişey çıkmadı.1 günlük gecikme ile çıkmaz diolar nette.en az 5-6 gün gecikmeliymiş.ay rüyalarıma giriyor çok fenayım..

endişelenme bişiy olmazz benimde geçen gün 10 gün geçti canımm doğumdann sonra düzen bozuluyorr canımm

bugun benim doğum günüm
hem yastayım hem sarhoşum
bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım
lülülülülülü

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:nazar:

AY İNŞALLAH YOKTUR.benim zeynep de korunurken olmuştu da o yüzden bu kadar panik durumdayım:(

ya benimde 4 gün kadar gecikti panik oldum.doğum sonrası düzensizlikler mümkün olabiliyor.bence için rahat edecekse bir gebelik testi al eczaneden.benim regl düzenimdoğumdan sonra 30 gün periyotta oluyor.

Öylemi ne güzel aynı burcuz ha,iyiyim bende çalışıyorum yavrumdan ayrıyım canım yanıyooo
Doğum günün kutlu olsun ayrıca nice yıllara

saol teşekkür ederim
allah kawuştursun hemencecik inşallah :)

yükselenim başak

bütün özelliklerini taşıorum neredeyse oğlak we başağın

bugun benim doğum günüm
hem yastayım hem sarhoşum
bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım
lülülülülülü

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:nazar:

doğum günün kutlu olsunn canımma.s.

kızımm çok kötüü öksürüyor yaaa gerçi randevu aldımm yarınn dr götürücemm ama yarına kadarr öksürmesine nasıll dayanıcam içimm gidiyor kızım öksürdükçeee

Back