- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.021
kızlar nasılsınız sizlere söylemeyi unuttum kurbanda koc kacarken anneme carpmıs ve kolu çatladı şimdi alcıda kolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevındım yerlesebildığınıze tatlım ağız tsdıyla oturursunuz insallahHayırdır inş. kötü bişey yoktur umarım...
ben iyiyim valla yorgunluğum dışında acayip yoruldum taşınmak kadar kötü ve
zor bi iş yokya bütün zorluk bayanda valla erkekler büyük eşyaları taşıyor
çekiliyor kenara bayanlar öyle değilki bide bi işi temiz yapmak istiyorsunki bi daha üsütnden geçme diye valla sana sadece şu kadarını söyliyeyim
geçen pazartesi sabahı sabah yatak odasını dizmek üzere girdim ve gece 23,00
da çıktım pestilim çıktı valla ama sonuç süperrrrrrrr çok güzel oldu istediğimiz gibi dizdik..en güzelide istediğimiz yere çivi çakıp tablo astık...:dance:
ne gusel cnm yaHayırdır inş. kötü bişey yoktur umarım...
ben iyiyim valla yorgunluğum dışında acayip yoruldum taşınmak kadar kötü ve
zor bi iş yokya bütün zorluk bayanda valla erkekler büyük eşyaları taşıyor
çekiliyor kenara bayanlar öyle değilki bide bi işi temiz yapmak istiyorsunki bi daha üsütnden geçme diye valla sana sadece şu kadarını söyliyeyim
geçen pazartesi sabahı sabah yatak odasını dizmek üzere girdim ve gece 23,00
da çıktım pestilim çıktı valla ama sonuç süperrrrrrrr çok güzel oldu istediğimiz gibi dizdik..en güzelide istediğimiz yere çivi çakıp tablo astık...:dance:
kızlar nasılsınız sizlere söylemeyi unuttum kurbanda koc kacarken anneme carpmıs ve kolu çatladı şimdi alcıda kolu
sevındım yerlesebildığınıze tatlım ağız tsdıyla oturursunuz insallah
ne gusel cnm ya
bende içi yapılmamış bi ew istiyorum kabadan almak
içinii kendi isteğime göre yapmak isiyorum,mutfağı banyoyu ws.
istiyorum da istiyorum :)
slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişler ii miii? benimki aşı oldu uyuyor şimdilik bi sorun yok bakalımm..yinede bi fitil koydum ne olur ne olmazz
slm kıızlar uf oku oku bitiremedim. yelizcim hayırlı olsun tekrar
güleee güle oturun inşallah. geçmiş olsun bebişinede
hastaettik bebişlerimizi bayramda hepimiz.
kaanda balgamlı öksürüyo uyutmadı gece.
slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişler ii miii? benimki aşı oldu uyuyor şimdilik bi sorun yok bakalımm..yinede bi fitil koydum ne olur ne olmazz
hadi son karmanızı da oldunuz geçmiş olsun.
iyi yapmışsın fitil komakla.
güldencim geçmiş olsun.
Bizim son karmamızda cumaya inş