Yeni Anne Olanlarr....

güle güle oturun darısı başıma bende bu yaza çıkarım evime.. Allah herkeze kendi evinde oturmayı nasip eder inşallah.

ben hamişken 2 doz oldum. tetenoz
1 doz kaldı.
onu da belki yaptırırım.2 ay sonra

Canim 3 Doz Değilki 5 Doz Oluyo Bende Hamişken 2 Doz Oldum.bu 3.ydü şimdi 2 Doz Kaldi.2009 Da Bitiyo Benimm

slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişler ii miii? benimki aşı oldu uyuyor şimdilik bi sorun yok bakalımm..yinede bi fitil koydum ne olur ne olmazz

geçmiş olsunn hadii bunuda atlattınızzz canımm nasıll yağmurr bebekk ateşi çıkmazz umarımm

SAOL CNM GÜNDE KAÇ FİTİL HAKKIMIZ OLUYO İLK DEFA KULLANDIM AMA AĞLAMADI KOYARKEN BEBEYAĞI SÜRDÜM İTTİRDİM GİTTİ GERÇİ YARIM YARIM KOYDUM AMA

ben 2 tane veriyordumm canımmm bişey olmadıı fitil ateşini daha çabuk düşürüyorr

Bana gelen bu mesajı sizinle paylaşmak istedim. Allahım sen çocuklarımızı koru

ÇOCUĞU OLANLAR LÜTFEN DİKKAT

18.11.2007 Akşam saat onda 2,5 yaşındaki oğlumun ateşi çıktığı için bir ölçek CALPOL süspansiyon (şurup) verdim. Çocuğum içerken bir şeyler çiğnemeye başladı. O arada cam parçalarının kırılma seslerini duyuyorum ve hiçbir şey yapamıyorum. Çocuğumu kucaklayıp tükürmesini söylesem de çocuğum çiğnemeye ve ne yazık ki yutmaya devam etti. Herhangi bir müdahalede bulunamadım çünkü ağzına elimi soksam cam parçaları belki ağzına batabilir diye. Bebeğimin yediğinin, CALPOL şişesinin kenarında oluşan şeker kristalleri olabilir diye şişedeki şurubu süzgeçten geçirdim ve gözlerime inanamadım. İçerisinde irili ufaklı cam parçaları vardı. Bazı parçaları alamadım ince kılcal cam şeklindeydi. Acaba Calpol şişesini mi kırdım diye düşündüm ancak şişede sağlamdı. Bu kadar cam parçası o şişeye nasıl girmiş olabilirdi?

19.11.2007 Tarihinde GLAXO SMITH KLINE firmasıyla görüşüp durumu bildirdim. Firma yetkilileri gerçekten çok ilgililerdi. Gebze fabrikadan , merkezden telefonlar geliyor ve cam parçalarını ve Calpol şişesinin istiyorlardı. Büyük firmalar !! tabiî ki bu tür olaylara önem verirler. Bende vakit geçirmeden cam parçalarını ve ilaç şişesini en yakın eczaneye saat 11 gibi ulaştırdım. Ancak eksik olan bir şey vardı!! Firma yetkililerinden hiç kimse çocukta olabilecek muhtemel rahatsızlıktan dolayı neler yapmam gerektiğini söylemiyorlardı. Onlar sadece cam ve ilaç şişesini alıp inceleme yapmanın hesabındaydılar, buda bizim 26 aylık bebeğe daha doğrusu insana verdiğimiz bir değerin ölçüsüydü sanırım.

21.11.2007 Firma yetkilileri henüz daha ilaç şişesini alıp inceleme yapmadılar. Firma yetkilisiyle görüşüp henüz daha bir önlem alınmadığını söylediğimde yetkilinin rahat tavrı ve ilgisizliği beni daha da üzmüştür. Sanırım böylesine bir SKANDALIN büyümesini istemiyorlar. Dolayısıyla hala daha bebeklere o partide olan ürünlerin satışı devam ediyor.

22.11.2007 Bu gün GSK firmasından konuyla ciddi şekilde ilgilenebileceği söylendiği bir başka yetkiliyle daha görüştüm sanırım görüştüğüm kişi olayı ciddiye aldı ve öncelikle ürünün seri numarasını aldı ve kırık cam parçalarını başka bir eczaneden aldırtıp inceleme başlatacak.

Sizinde elinizde mor kutulu CALPOL 04/07 üretim tarihli 01353 parti nolu ilaç varsa tereddüt etmeden atın veya iade edin ve mümkünse aldığınız ilaçları kontrol edip çocuklarınıza içirin.

Çocuğumun sağlık durumuyla ilgili şuana kadar bir olumsuzluk görülmedi umarım görmeyiz de.

kızlar okuduğumda şok oldum...
bende aynı tarih çıkışlı şurup var.
hemen süzdürecem...

SAOL CNM KIZLAR SORUMA CVPPP İLKİNİ TAM VERDİM CALPOL MÜ VERSEM YİNE FİTİLMİ VERSEMM

slm canım
bir tane cok vermişsin 6 saate bir yarım fitil gunde 4 tane uygundur canım yag sürmenede gerek yok fitil bebekler için bir yeş olmaz canım bencede en uygunu fitil gizem okadar cok ateşi cıktı anca düşürüdü fitil daha iyi şuruptan

bu arada gizem mama yemiyor iştahı kesildei sadece beni emiyor ne yaptıysam yemedi acaba dişmi cıkaracak egemen diş cıkarınca ateşi hemen gectimi dişi hemen gözüktümü nasıl oldu

04,07, 01945 nolu
tarih tutuyor ama serino tutmuyor neresine bakıcaz ki
bilgi için saol canım

Nilgüncüm doğru bakmışsın tatlım.
bende yengemden almıştım.
tarih ve seri no aynen tutuyor.
atacam ben

bu arada 8 kilo olmuşuz.ne zaman durulacak bu kızn kilosu bilmem tontiş mi olacak ne inşallah olmaz ama hareketlide o kadar...

benimkinin farklı ama belli oluyo zaten ya en iisi fitil kızlarrrvalla hiç ağlamadı benim calpol12,2009 imal 12,06 ama belli olur ya cam sonuçta

<eynep senin geçti tetanos ama hamilelikte 24-28 de oldum sonra 6 ay sonra olman gerekiyo sonra yani bu ay olman gerekiyodu seninde

haklısın cnm
Şimdi aşı kartıma baktım 17 aralık diyor.
benim nerden kaldıki aklımda 2 ay sonrası.
belki cuma günü kızımlar birlikte olurum.
bu arada bana 3 doz demişlerdi.
sonrasında birdaha gerek duyulmazmış.

Herkes Uyudumu Neeeee 36,7 Ye Düşürdüm Ve Uyuyor 1 Saattire Aman Uyusun Bu Geceyi Atlatalim Tamamdirrr

Kizlar Bu Arada Saçlarimi Kisacik Kestirdim Zor Toplaniyo Yani Heryerden Fişkiriyo Yeni Yila Yeni Imaj Dedimmm

SAOL CNM GÜNDE KAÇ FİTİL HAKKIMIZ OLUYO İLK DEFA KULLANDIM AMA AĞLAMADI KOYARKEN BEBEYAĞI SÜRDÜM İTTİRDİM GİTTİ GERÇİ YARIM YARIM KOYDUM AMA

canım paranox fitil 1 yaşına kadar günde 1 veya 2 tane
kullanılabilirmiş. 2 günden fazla fitil uygulanmamalıymış alışkanlık yapabiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…