Yeni Anne Olanlarr....

herkeze günaydın umarım tüm bebişler iyidir. benim bebişim diş çıkartıyor ateşlenmedi ama sanırım çok kaşınıyor dişleri dentinox jel başlıycam birde sanırım devit ampul :bbo: bebişim çok ağladı gece, birde beni beşiğine koyarken bırakmıyor yanımda olmak istiyor. kafamçokkarıştı onun derdi olması ne kötü. uyku düzeni beslenme düzeni herşey değişti.

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.umarım tüm bebişler iyidir.benimoğlum bayramda bağırsak enf. başlangıç oldu ama şimdiiyi şükürler olsun.üstten dişi çıkmış meğerse hep hastalıkla geliyor bizim dişler.calgel kullandım bu sefer sanırım rahatlattı.dişlerimizi 3 yaptık üsteki diğeride patlarsa rahatız.
herkese güzel bir gün diliyorum...:teytey:

Selamlar Aşimizi Olduk Bu Sefer Kayinvalidenin Ordakine Gitmedik Burada Yakinimizdaki Sağlikocağinda Yaptirdik Bende 3. Tetanos Aşimi Oldummm Kizim Da Son Karmasini Oldu şimdi Uyuyor Hiç Ağlamadi Bu Sefer Maşallah Amna Dilimi Isiriyimmm..
Yağmurun çamaşirlarini Yikiyorumm
Bi Bayram Oldu Herşeyler Kirlendi
Bugün Eşim Evde Görüşmek üzereee

Günaydın kızlar ben geldim...nasılsınız görüşmeyeli bugün iş başı yaptık valla
1 hafta tatilden sonra onada tatil denirse eğer evimize yerleştik çok şükür...
çok güzel oldu maşallah allah bütün olmayanlara versin...

Benim hep aklıma gelen başıma gelir kızımı hep kolladım taşınma esnasında
hasta olmasın diye ama yinede bi işe yaramadı acayip üşütmüş çok kötü öksürüyor bronşları tıklı burnu tıkalı akşam dahada artıyor hastalığı
tam uyucak daha ağır oluyor bi yandan meme emmek istiyor ama meme emincede nefes alamıyor bütün gece onu salladım uyusun diye 1 saatlik bi uykuyla geldim işe...anlıcağınız bayram çokda güzel geçmedi

soytarı ne denirki öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun.vede geçmiş olsun hem sana hembebişine.havalr çok soğuktu bu bayram salgında çoktu.herkes bağırsak boğaz enf.benimkide hasta oldu.
şimdi evde en kötüsü bu kadar uzun tatilden sonra tekrar bırakmak oğlumu zro geliyor.:a015:

arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun,geçmiş olsun benim oğluşumda biraz üşütmüş gibi gece uyurken horluyordu horlamaya erken başladı..kaan ne emzik nede biberon ikisinide almıyor sadece kaşıkla ve sulukla alıyor..perşembe işe başlayacağım ..ne yapacağım bilmiyorum banada çok kötü alıştı kimseyi istemiyor...

soytarı ne denirki öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun.vede geçmiş olsun hem sana hembebişine.havalr çok soğuktu bu bayram salgında çoktu.herkes bağırsak boğaz enf.benimkide hasta oldu.
şimdi evde en kötüsü bu kadar uzun tatilden sonra tekrar bırakmak oğlumu zro geliyor.:a015:

çok teşekkür ederim canım evet bu tatilden sonra zor oluyor özledim valla
o kadar dikkatte ettim hasta olmasın diye ama yinede hasta olmasın diye ama
oldu ne yazıkki...allah bebeklerimize acil şifalar versin(amin)

geçmiş olsun çok dikkat etmek gerekiyor bu dönemde çok fazla hasta var. bu arada bebeğime panço örmeye karar verdim. deniycem bakalım örebilecekmiyim. fisfisfis

selam tatlı annişler, oğlumun sağ gözü sürekli çapak yapıyor birbirine yapışıyor, ılık suyla sildim, anne sütüyle temizleidm, pek bişey değişmedi, sürekli yapışıyor ne yapmam lazım??

selam tatlı annişler, oğlumun sağ gözü sürekli çapak yapıyor birbirine yapışıyor, ılık suyla sildim, anne sütüyle temizleidm, pek bişey değişmedi, sürekli yapışıyor ne yapmam lazım??

ayyy canım allah bağışlasın çok tatlıymış bebeğin allah size bağışlasın:nazar:
sanırım bu yapışma ile ilgili damla var eczanelerde bi sor istersen canım

ılık kaynamış sulu pamuk ile göze içten dışa doğru masaj yap cnm
bizde de olmuştu hemen geçti

bebişine kawuşmuşsun gözün aydın
allah analı babalı buyutsun

yok hayatım döndük bursadayız

bayramım kötüydü açıkçası
çok şükür hastalık ws yok ama kötüydü işte,neyse bitti o da

asıl sen nasılsın
yeeni ewini anlatsana :)

yok hayatım döndük bursadayız

bayramım kötüydü açıkçası
çok şükür hastalık ws yok ama kötüydü işte,neyse bitti o da

asıl sen nasılsın
yeeni ewini anlatsana :)

Hayırdır inş. kötü bişey yoktur umarım...
ben iyiyim valla yorgunluğum dışında acayip yoruldum taşınmak kadar kötü ve
zor bi iş yokya bütün zorluk bayanda valla erkekler büyük eşyaları taşıyor
çekiliyor kenara bayanlar öyle değilki bide bi işi temiz yapmak istiyorsunki bi daha üsütnden geçme diye valla sana sadece şu kadarını söyliyeyim
geçen pazartesi sabahı sabah yatak odasını dizmek üzere girdim ve gece 23,00
da çıktım pestilim çıktı valla ama sonuç süperrrrrrrr çok güzel oldu istediğimiz gibi dizdik..en güzelide istediğimiz yere çivi çakıp tablo astık...:dance:

Back