Yeni Anne Olanlarr....

sorma çiçekcim walla
Allah hepimize we bebeklerimize sağlık wersin

Uçak kazasında ölenlere bende allahtan rahmet diliyorum,1.5 aylık birde bebek warmış,nasl üzüldüm ya

nasıl üzüldüm bu olaya anlatamam yaa.
hele dediğin gibi o bebişin ölümüne nasıl üzüldüm anlatamam..

yanlis hatirlamiyorsam burada gebelik alerjisi olup benim gibi hamileligin son haftalarinda cok kasinan arkadaslar vardi...bana dr dogumdan sonra gecer dedi bugün 40 gün oldu dogum yapali hala gecmedi,bir fikri olan var mi acabafisfisfis

tatlım bende doğuma bir hafta kala kaşınmaya başlamıştım. 3 ay oldu hala geçmemişti. eşime de bulaştı sonra kaşıntı. en son gittiğimiz dr. uyuzsunuz dedi. :)))tedavi olduk çok şükür geçti.

ii geceler kıslarrrrrr zeynepçim seninki farklı bi durummuş bizdekine pub hastalığı deniyodu yani gebelik alerjisiiiiiii..bebek doğdu alerji bitti bendee

arkadaslar oğlum 3 aylık oldu yalnız son bıkac gundur elını kemırıp duruyo eldıven kullanıyorum ellerıne hala elını agzına goturuyo bı sesler cıkarıyokı koparacak sankı elını normalmı bu sızce:uhm: bıde akşamları 9dan sonra sütüm sanırım yetmıyo iyice boşalıyo 9dan sonra emerken göğsümün ucu acıyo süt olmadıgındanmı yaa sızce bu benım fıkrım cıvıyo iyice 9dan sonra belkı sütgıdıyodur ama cıvık olunca göğsüm acıyoo

esmacım oglun ne zaman oturmaya başladı kendi başına oturabiliyormu
benim kız yürüdec te yürüyor ya cok hoşuma giiti yeni ögrendi canım ya bide gulyorki sormayın canım kızım

canım arda artık kendi kendine oturuyo bayadan beri yatarken oturur pozisyona geciyo oğlum büyüyo teyzeleri yaa

bende doğum yaptıktan sonra kasındım 15 günlük falandı arda cilt doktorum normal dedi ve eczaneden özel yapılma bi ilac verdi krem onu yaptırdık 10 günde gecti kasındıktan sonra bide beyaz beyaz kabarıyodu

günaydııın güzel anneler ve bebişleriiii nasılsınız bakalım 3 gündür girmiyorum çok mutluyuuum oğlum 3 gündür aguuu diyoooooo ne güzel yaaa büyüdüğünü görmek ve onun yeni bişeyler yaptığını görmek ne güzel bişeymiiş

kızlar bişi sorucam puset kullanan varmı nezamandan beri oturtuyorsunuz ben ıturtuyorum ama sanki erken gibi geldi yani oturur pozisyonda gibi duruyo ya beli için sakıncalı olurmuki

kızlarrr günaydınn benim bebişte artık oturmaya başladııı desteksiz oturuyor ama yürüteci pek sevmediii 10 dk duruyor ancakkkk.

benimm bebiş artık ana kucağında durmuyorr hopp aşağı iniyorrr ama benim pusett oturur vaziyete gelmiorr yatak gibii aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba kızlarrr

herkeze günaydın. gönderene kadar tünaydın olmuş :1rolleyes: bu gün yoğunum ay sonu ya.

ay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım

merhaba kızlar tekrar işe başladık ya ortalık dandini o yüzden giremiyorum ortalığı bi toparlıyım işleirmi yoluna koyayım anlatacağım çok şey vfarr
kızım 2,5 aylık oldu maşllah kızıma
çok tatlı akuuuuuuuuuu diyooo agu değil yalnız
böceğim benim ay çok özledim ben kızımı yaa

ay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım

Ayyy canım çok geçmiş olsun. Gerçektende silverdin çok güzel bir krem.
Bende zeynepi banyo yaptırdım, aşıdan sonra 3 gün bitti baktım kakası sırtına çıkıyo hemen oğlumla ikimiz yıkadık. Emir suyunu dökmeye yardımcı oluyo bende yıkıyorum.

Back