Yeni Anne Olanlarr....

cnm özele gidince yada giden arkadaşlar var çoğu hatta hepsi yaptırıyo geç kalmadın ki ara söle yaptırmak stiyorum de 4-6-8 yapsın işyte

bizim bi 6. ayda hepatit b kaldı beraberinde prenevar bide 8 de prenevar 1 yaş kızımık olcak bu şekilde zorları bitti yani...
ama dediğim gibi yanlış bişeye yok.bende özelde başlasaydım öle gidecekti
benim kafayı karıştıran özel dr para alsın diye mi yapmadı diyorumm ..karmadan 1 hafta sonra gittik olmaz dedi. karmayla aynı anda olcak dediii

google dan özel aşı takvimini incelersen seninki doğru cnm canını sıkma cnm...peki hapatit b ne zaman senin cnm yaaaaa

google dan özel aşı takvimini incelersen seninki doğru cnm canını sıkma cnm...peki hapatit b ne zaman senin cnm yaaaaa

Aşı için gittiğimde önümüzdeki ilk aşıyı söylüyor almam için yani her ay bir değer ayın aşısını söylüyor gelirken al diye bu yüzden bilmiyorumki neyi ne zaman olucaz

Cnm Senden Aninda Istese Yimne Alirsin Ki Eczaneden Takma Kafana 4 Olmazsa 5-7-9 Yaptirirsin Cnm Ya

arkadaslar bugün dogum yapali 41.gün oldu ve 3-4gündür cok acik pembe ve bir-kac damla akinti geliyor ???bu regl mi degil mi anlayamadim,regl olsa normal kirmizi renkte ve daha fazla olmasi gerekmiyor mu???

esmacım oglun ne zaman oturmaya başladı kendi başına oturabiliyormu
benim kız yürüdec te yürüyor ya cok hoşuma giiti yeni ögrendi canım ya bide gulyorki sormayın canım kızım

Bende Oturttum Bugün Pusetine çok Zevk Aldi Tv Karşisinda Tabi 5 Dk Tv Delisi Ya...uzun Uzun Kahkalar Atmiyomu Bi şirin Oluyo Anlatamam Kaymaklim Benimmm

ya kızlar!!
bebişimin vücudunda çıkan sivilceler her geçen gün artıyor yaa..
biryerden geçiyor. başka yerden çıkıyor.
3 kere cildiye dr. götürdük. kötü bişey değil diyorlar ama verilen ilaçlarda fayda etmiyor gibi.
çok üzülüyoruz yaa.

kızlar sıze bır sey soracağım ben 8 haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık hamile gibi şişti neden boyle oldu bılmıyorum umarım bır sorun yoktur

tatlım benimde öle olmuştu.
göbeğim midemle birlikte çıkmıştı:))
Beni görenler sen çok aşırı kilo alacaksın dediler.
Ama sadece 14 kilo aldım:))

Back