Yeni Anne Olanlarr....

Tenzilecim Ara Ara Yağmurdada çikiyo Ağlayinca Mi Oldu Ypksa Normalde De Varmi şu An
Kerem Karma Olmadimi Ayaktan Olmuyomu Cnm Ya
Kol Demişsin
Bende Amerikan Slatasi Yapiyorum çok Kapsamli Ya Sikildikm Bile şimdiden
Geçmiş Olsun Bebişlere.tenzilecim önemli Bişeyi Yoktur Bir öpücük Bile Bazen Sivilce Yapabiliyor

gecenlerde babası hafif sakallı iken öpmüştü o yüzden olmuş ama sonra geçmişti (öptürmemiştim bir süre :))
ama şimdi kendiliinden oldu , üzüldüm walla ,inşallah gecer

Verem Dimi Jeton Düştü Ya Kizlar Aklima Ne Geldi Benim Karma Ile Verem Arasinda 4 Gün Vardi öyle Yapildi Yani Verem Savaşta Sadece Cuma Günleriydi O şekilde Yaptirdim
Sorun Olurmu Sizce Tutmamasi Gibi Bişey Olmaz Dedi
Ama Bide Karmanin Etkisini Azaltmişmidsir Acaba
Doğra Doğra Bitmedi Ya Minik Minik :=)
Prenevarida 5. Ay Yağtiricam Ateş Yapiyomu Kizlar Ya

Cnm Merak Etme Geçer Bizimkininde Ağiz Bölgesi Kirmizi Kirmizi Hem Yara Yapti Dudaklarinin Yanlarini Hemde Sivilceli Kesinlikle Sakalli öptürmemek Lazim Ama öle Deyince Dudağimda Sakla Yok Diyo
Bu Aralar Sorunlu Ya Diş Miş
öpmeyelim Dedim Nerde Kaçamak Yapiyo Yine öpüyoo
Aman Bu Adamlarr Kizlarina Aşiklar
şimdi Sira Havuçlardaaaa :)

Cnm Valla Bizimkisi Pek Bi Kabuk Bağlamadsi Desem Yalan Olur Yani öle Demişti Kadin 2 Ay Sonra Kabuk Olur O Atar Belki Sen Görmezsin Bile Dedi çok Hafif Bi Kabarti Vardi Ama
Tutmamasi Imkansizmiş Gerçii
Sira Pateteslerde :)

kızlar nasılsınz arda dün gece 39.2 ye kadar atesi çıktı fitil ve surupları vermeme karsı ılık banyo yaptırdım gece 3 te düsüyodu tekrar çıkıyodu sabah hastanede iğne vurdular ve tahlil yaptılar simdi düstü atesi yavrumun iyi

evet bende msj attım selamı var herkeseeeee ve en yakın zamanda aranıza döneceğim yazmış sıra mavilide yani eliftee

kızlar yağmur sağ alttan patlattı galiba beyaz sert diş gibi ama acemilkikte var şimdi üzerimde qadını koyamadım yanii
ama raya serçe parmağımı götürüyorum deli gibi mest oluyo alt sağdan çıktı alt soldaki beyaz ama orda bişey yokk

saol tatarcım ya bu arada ben bu resimdeki kadar tombiş değilim son halimi koyacağım.2 ay önceki resim yağmuru çekmekten kendimizi unutuyoruz.kızlar korse taksammı artık ya sıkıntıyada gelemem ama

saol esmacım
sonunda patladı
darısı çıkarıpta zorlananan bebişlere ve diğer dişlerimize
kız tatar başka resim yokmu çok düşünceli çıkmışsınnn
ne düşünüyosun orda merak ettim nerelere daldın bakayım
bide özel olmazsa sen kapalı değilmiydin ya
benmi yanlış hatırlıyorum

ay yerim ben ardayı maşallah yaaaa kaç aylık ooldu esmacımm burda benim kız 2 aylık son halini çekeyim koyacağımm

anneme geçen gösterdim ardayı erdemin bebekliğini de andırıyor dedi kardeşim de sarı ve yeşil gözlüydü maşallah ya bütün bebişlereeee
yine uyandııııı çıldıracağımmmmmmmmmm

canım evet hepsi ayrı bi tatlı arda bu resimde 7 aylıktı simdi ayın 22 de 9 aylık olucak tatlım

Back