Yeni Anne Olanlarr....

arkadaşlar ayın sonunda işe başlayacağım,bebişimi bırakmak zor olacak eşimin aş yerindeki arkadaşının annesi bakacak akşam tanışmaya gittik iyi birine benziyor bir hafta felan eve gelecek alışması için inşallah alışır..çok zor şimdiden üzülüyorum ama mecburuz...

bende eylülden beri bırakıyorum bakıcıya.
alıştım artık yarım gün gidip geliyorum.
bakıcı teyzeyi çok seviyo bebişim.
üzülme cnm alışıyosun bi süre sonra.

güldencim yaa sinir etti şu sıte benı aynı bebekler bıkackez cıkıyo :oklava:yağmura gelene kadar bı torpil var herhalde:kızgın: bıde bitane bebeğin 2farklı sekılde resmı var dıkat ettım

kızlarrr akşamlarıı benimm kızzz çok güzell uyuyorrr 7 gibi yatıyorrr daha kalkmıyorr az önce kaldırdımm mamasını verdimm tekrar uyudu ama benimm kızda gündüzz uyumuyorr sabahda 5 6 gibi kalkıyorrr bunada şükür kızlarrr
maşallah cnm ya ::::
akşam alışwerişte bi arkadaşıma rastladım
sabaha karşı 7de uyuyuy akşam 5te kalkıyormuş 5 aylık bi de ikiz
gece güündüz karışmış
herşeyin hyırlısı
buna da şükür

Korhan Bozkurt'un senaryosunu yazıp yönettiği film, tutkuya dönüşen bir aşkın, tarafların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor. Film, öyküsü ve anlatımı ile yılın aşk filmi olarak da nitelendiriliyor.

Bir sinema filminde ilk kez, karakterler arasındaki bağ, diyaloglar yerine, ustaca seçilmiş şarkılarla kuruluyor. Böylece, sinemanın vazgeçilmez öğelerinden olan müzik, bu filmde en üst sınırda ve en anlamlı şekilde kullanılıyor.

Filmde Sezen Aksu'nun seslendirdiği ve yıllar boyunca belleklere kazınan 17 şarkı, sinemanın etkili görsel derinliği ile birleşiyor.

Aksu'nun 'O Kadın'a özel olarak yorumladığı yeni bir şarkı da ilk kez bu filmde yer alıyor.

Filmde Selin Demiratar, Tardu Flordun, Burak Hakkı, Burhan Öçal, Şebnem Dönmez, Nefise Karatay, Kamil Güler, Başak Sayan ve usta oyuncu Erol Günaydın rol aldı.

Konusu:

Filmin o kadını Yeşim (Selin Demiratar), kariyer sahibi ve varlıklı bir moda tasarımcısıdır. İşadamı Bülent (Burak Hakkı) ile uzun zamandır süregelen beraberlikleri evlilikle sonuçlanmak üzere iken Yeşim, Okan'la (Tardu Flordun) karşılaşır.

Bir müzisyen olan Okan'ın özgür, gizemli tavırları Yeşim'i cezbeder. Nokta konamayan ilişkiler ağı, üç insanın hayatını bilinmeyen bir kadere sürükler. Sonuçta hayatın içinden gelen bu aşk hikayesi, içinde herkesin haklı olduğu, herkesin yaralı olduğu bir çıkmaza girer. Bu yoldan çıkışı ise bilen bir kişi vardır: Yeşim…

konusu ilginçmiş yaaa.
bebekleri bırakıp nasıl gidicezzz. en son hamileyken gitmiştim
sinemaya. mutluluk filmi
ne, oda çok güzeldii

aynen
derin olduğundan beri sinemaya gitmdim
ewde dvd anca
uyku saatine denk getirip gitmek istiyorum

ben 5 ayda başlamıştım ek gıdaya.
yetmiyodu çünkü sütüm. şimdi günde 5-6 kere emziriyorum.
ama doyumluk değil, çay kahve gibi içiyo.

Back