Yeni Anne Olanlarr....

güldencim yaa sinir etti şu sıte benı aynı bebekler bıkackez cıkıyo :oklava:yağmura gelene kadar bı torpil var herhalde:kızgın: bıde bitane bebeğin 2farklı sekılde resmı var dıkat ettım

evet cnm ilk 10 da olduğu için sonlara doğru çıkıyo oylama öyle işliyo
evet pembeli kız dimii ben ilettiöm ama bakalımmm

ilk defa ayakta sallayarak uyuttum ama pek sıcal bakmadı memede uyumuyor uyku sattlerimide geriye çekti
kaan nasıl annişii

gönder cnm bişey olmaz dişlik falan aldım kaşısın diye elinden düşürüyor tam tutamıyor yani elini tercih ediyor dün 10 da yattı 10das kalktıı ..damakları kötü durumda

yenibirhayat.net.
hoşuma gitti sabah sabah baktım bayaa.
eli daha tatlı geliyodur,
bi yerde duymuştum sanki. zeka gelişimi için iyiymiş
elini emmesi.

cnm ii güzelde elleri bile böyle kırmızı kırmızı kan toplatıyor ya aynı yeri kaşıyo süreklii..valla çıkarsa da rahat etse o da bende bütün gün ayrı ilgi alaka
yoruyor beni.öpüyorum cnm biraz bende uzanayım yanına

ne güzel bir duygu, ben artik sabr edemiyorum. Zaman gecmiyor...Bebiste karnimda oynuyup duruyor. Yatagini da kurduk, sanki inadina anne ben oraya yatmak istiyorum dercesine tekmeliyor karnimi. Insallah bende sizler gibi bu duyguyu hissederim. 15 haftam kaldi....

selam kızlar nasılsınıııız benim canım sıkkın biraz perşembe aşımız vardı ya kerem iki gündür sol kolunu kıpırdatamıyo biz hareket ettirdiğimizde de ağlıyo parmaklarını falan oynatıyo ama kolunu kaldıramıyo diğer koluna bişi olmadı korkuyorum ya bişi olduysaaa babası o sağlık ocağını onların başına yıkarım yanlış bişi yaptılarsa diyo böyle bişi başına gelen varmııısenağlama

selam kızlar nasılsınıııız benim canım sıkkın biraz perşembe aşımız vardı ya kerem iki gündür sol kolunu kıpırdatamıyo biz hareket ettirdiğimizde de ağlıyo parmaklarını falan oynatıyo ama kolunu kaldıramıyo diğer koluna bişi olmadı korkuyorum ya bişi olduysaaa babası o sağlık ocağını onların başına yıkarım yanlış bişi yaptılarsa diyo böyle bişi başına gelen varmııısenağlama

canım b,ir şey yoktur ya doktora sor istersen gecmiş olsun ne aşısı olmuştu karmamı

canım yaaaa kıyamam , inşallah aşının verdiği bi rahatsızlıktır , en kısa zamnda geçer , kötü şeyler getirme aklına

Derin'in yanağında kırmızı kırmızı pulcuklar oldu,alerji gibi
neden olabilir sizce
doktora göstereyim diyorum
anne sütünden alerji gibi bişe olması imkansız heralde

dr u aradık aşıdan kaynaklanan ağrıdır pztesiye kadar hareket ettirmezse gelin dedi inşallah sadece ağrıdan dır sağolun kızlar iyiki varsınız ya yanlızım kafamda kurup bozuyorum durmadan inaşallah dediğiniz gibi bişi yoktur tenzilecim anne sütünden alerji olmaz zannetmiyorum belki başka bişi dokunmuştur kereminde bazen yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo kırmızı ama geçiyo merak edilecek bişi diil sanırım

Tenzilecim Ara Ara Yağmurdada çikiyo Ağlayinca Mi Oldu Ypksa Normalde De Varmi şu An
Kerem Karma Olmadimi Ayaktan Olmuyomu Cnm Ya
Kol Demişsin
Bende Amerikan Slatasi Yapiyorum çok Kapsamli Ya Sikildikm Bile şimdiden
Geçmiş Olsun Bebişlere.tenzilecim önemli Bişeyi Yoktur Bir öpücük Bile Bazen Sivilce Yapabiliyor

Back