Yeni Anne Olanlarr....

esmacımm geçmiş olsunn nedennn tekrar ateşii çıktıı iğnede yaptırıyonn canımm yaaa bebişlerr hasta olunca annelerinde keyfi olmuyorrr

şuruplarını veriyorum ama 1 hafta oldu neredeyse kullanalı ama bebegım yıne de aglıyor,altı temız,karnı tokta olsa ,hep aglıyor,ALLAH ım çok uzuluyorum,kızlar bebegımin aglaması ya durmassa,ya bebegım ıyıleşemesse?off ya erıyorum karsısında,butun gun yanındayım,lavaboya gıdecek fırsatım yok,çunku hep aglıyor,annem yemegımızı yapmasa aç kalıcaz,annem memlekete donunce ne olacak bılmem?

canımm kıyamammm çok geçmiş olsunnn düzelirr inşallah canımm üzülmeee

kızlar konu bi hayli değişecek ama sizlere birsey ler sorucam.ben 3 hafta once dogum yaptım,prenesimi kollarıma aldım,hastanede ve ilk 3-4 gun kızım evde ıyıydı,ama yaklaşık 10 gundur kızım sureklı aglıyor gece ve gunduz uykusu yok denecek kadar az,dr.a goturduk ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş,şurup kullanıyoruz,daha o gecmeden bırde grip olmuş onun içinde bır baska şurubu var.ufacık kızım gunde 3 tane farklı şurup içiyor ve çoook aglıyor,benı emmek ıstemıyor mamada ıstemıyor.memeyı ıkı kere çekıp bagırmaya başlıyor.offff ya onunla bırlıkte bende aglıyorum,kızlar bı gorsenız kuçuk masumumu cenesı tıtrıyor aglarken,çok uzuluyorum kıloda alamıyor.offf ya.karsısında mahvoluyorum üzüntüden.

benim oğlumda 21.gün başladı gece 23:00 de ağlamaya sabah 04:30 a kadar tam 105 günlüktük sustuğunda bıkmadan usanmadan her gece aynı saatlerde ağladı durdu , alt komşum yatak odasının yerini değişmişti bizim yüzümüzden önceleri birlikte ağlıyoduk senin gibi ama zamanla alışmıştım yinede çok zor günlerdii , bize 'kolik' teşhişi konmuştu umarım senin kolik değildir de ilaçların etkisiyle iyileşir en kısa zamanda .

Gülden gözün aydın yağmurun dişi patlamış darısı yağmurun diğer dişlerine inşallah onlar daha kolay patlar , bide bize darısı ......
Esma sanada geçmiş olsun bebişin içinn

saol esmacım
sonunda patladı
darısı çıkarıpta zorlananan bebişlere ve diğer dişlerimize
kız tatar başka resim yokmu çok düşünceli çıkmışsınnn
ne düşünüyosun orda merak ettim nerelere daldın bakayım
bide özel olmazsa sen kapalı değilmiydin ya
benmi yanlış hatırlıyorum

yok kız kapalı degilim + eşim cekti yazlıktaydık gizem 2 aylıkken cekilimiş fotom

Canim Sağolun Neden Atesleniyo Anlayamadik Ama Doktor Azi Dislerinden Atesleniyo Dedi Hastaliğimiz Gecti Allahtan Simdi Tekrar Ilik Dus Yaptirdik Babasiyla

bu resim çok güzel çıkmış tatarcım
saol ekincim ama daha b
huysıuz oldu elleri bu sefere hiç ağzından çıkmıyo babası geldi verdimm valla
hiç uyumadı 3 kere 10 dk bütün gün ya
canancımm bende çok kötü hissettim ama azmettim düzene girdi
hergece 8-1 sancımız vardıı ama çok normal herkes yaşıyo bi şekilde
bebekler çok güçlüdür ağlamakla bişey olmaz yanii

ya kızllar ya ateşi çıktıııı şimdide bugün hiç uyumadı ağlamaktan ziyan oldu ya..yeni yattı ateşide vardı şurup falan vermedim kustu durdu zaten azıcık emiyo onuda kusuyoo
sevinemedim bile dişe ya

Sen Yoksa Imzana Mi Koymaya çalişiyosun Oraya 2 Farkli Resim Koyulmuyooo Avatara Koy Sonra Oğluşu Koyarsin Bidaha

Ay Yanina Geliyorum Bekleee Herkes Nerde Eşlerinin Yaninda Heralde Benimki Içerde Benimde Boğazlarim Ağriyo çok Yordu Beni Yağmur Bugün Yaaaa

güldencimm yağmurr halaa aynıımı emmiyomu canımmm belki boğazları felann ağırıyordurr dr götür canım.kızz yağmuru öyle gördükçe üşüyorumm vallahiiii üşütmesinn yağmurcukkk

Back