- Konu Sahibi AnneyimBen
esmacımm geçmiş olsunn nedennn tekrar ateşii çıktıı iğnede yaptırıyonn canımm yaaa bebişlerr hasta olunca annelerinde keyfi olmuyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuruplarını veriyorum ama 1 hafta oldu neredeyse kullanalı ama bebegım yıne de aglıyor,altı temız,karnı tokta olsa ,hep aglıyor,ALLAH ım çok uzuluyorum,kızlar bebegımin aglaması ya durmassa,ya bebegım ıyıleşemesse?off ya erıyorum karsısında,butun gun yanındayım,lavaboya gıdecek fırsatım yok,çunku hep aglıyor,annem yemegımızı yapmasa aç kalıcaz,annem memlekete donunce ne olacak bılmem?
kızlar konu bi hayli değişecek ama sizlere birsey ler sorucam.ben 3 hafta once dogum yaptım,prenesimi kollarıma aldım,hastanede ve ilk 3-4 gun kızım evde ıyıydı,ama yaklaşık 10 gundur kızım sureklı aglıyor gece ve gunduz uykusu yok denecek kadar az,dr.a goturduk ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş,şurup kullanıyoruz,daha o gecmeden bırde grip olmuş onun içinde bır baska şurubu var.ufacık kızım gunde 3 tane farklı şurup içiyor ve çoook aglıyor,benı emmek ıstemıyor mamada ıstemıyor.memeyı ıkı kere çekıp bagırmaya başlıyor.offff ya onunla bırlıkte bende aglıyorum,kızlar bı gorsenız kuçuk masumumu cenesı tıtrıyor aglarken,çok uzuluyorum kıloda alamıyor.offf ya.karsısında mahvoluyorum üzüntüden.
saol esmacım
sonunda patladı
darısı çıkarıpta zorlananan bebişlere ve diğer dişlerimize
kız tatar başka resim yokmu çok düşünceli çıkmışsınnn
ne düşünüyosun orda merak ettim nerelere daldın bakayım
bide özel olmazsa sen kapalı değilmiydin ya
benmi yanlış hatırlıyorum