Yeni Anne Olanlarr....

Tamam Cnm Koy Tabii Ikiside çok Güzel Cnm Bizim Bütün Bebişlerimiz Güzellll Maşallah Onlaraa

kızlarrr hepinize iyi gecelerrrrrr bebişlerinize tatlı uykularrrrrrr meleklerr hep yanlarında olsunn bebişlerimizinnnnn

koyamasın özüm cüm çünkü yasakmış 2,3 resim sınırlama getirilmiş site yavaşlıyor diye ben de resim ekleyemiyorm cünkü yazımız var diye

Tatarım denedim, imzaya kaydettim de (yazıları sildim, onlardan olmuyomuş hakkaten) ama koocaman çıktı onu ayarlayamıyom.

ÖZZZZZ OY İSTERİMMMM

EKİNCİM HAYIRLISI İNŞALLAH BUGECE Bİ SAKİN GEÇİRSEK BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM UYUYO BAKALIM ACIKMIYO ÇOCUK AÇ UYUDU VE UYANMADI

kızlarrr akşamlarıı benimm kızzz çok güzell uyuyorrr 7 gibi yatıyorrr daha kalkmıyorr az önce kaldırdımm mamasını verdimm tekrar uyudu ama benimm kızda gündüzz uyumuyorr sabahda 5 6 gibi kalkıyorrr bunada şükür kızlarrr

ÖZZZZZ OY İSTERİMMMM

EKİNCİM HAYIRLISI İNŞALLAH BUGECE Bİ SAKİN GEÇİRSEK BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM UYUYO BAKALIM ACIKMIYO ÇOCUK AÇ UYUDU VE UYANMADI

güldencimm ben yağmurun resmini bir türlüü bulamadımm 1 oyy verdimm diğerlerineee senin kıza ulaşamadımm bir türlüü birdaha deniyimm bakıyımmm

şu Diş Olayi Biraz Sarssa Da Akşam 10,30 Yatar 5,30 Kalkar 8,30-9,30 Babayi Gönderir Yine Yatar 11,00 Kalkiş Ama şu Diş Muhabbeti 8 De Kaldiriyor Son Güünlerde

Back