Yeni Anne Olanlarr....

canım benim ya cok sewindim
hayırlı ugurlu olsun
güle güle oturun

kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları

cnm ben butun markaların butun çeşitlerini kullandım ama hiç birini almadı

bir arkadaşımın bebeği 1 yaşından sonra emzik almaya başladı
dene cnm belki alır :)

başın saolsun cnm
allah kalanlara sağlık wersin

herkese merhabalar
dün doktor kontrolumuz wardı
5 ayımız bitti allaha şükür
ek gıdaya başlamıyoruz kilo - boy maşallah yerinde
prewenar aşımız yapıldı yine
çok şükür herşey yolunda anlayacağınız :)

slm canım sadece anne sütümü verdin maşşşlah canım yaaaaaaa
sütünü biriktirdin mi yoksa sadece emziridinmi

kızlar hepiniz sağolun çok korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten ama yapacak bişey yok oda Allah tan Allah hepimize ailesi ve sevdikleriyle uzuuuun sağlıklı ömürler versin bu arada çok felaket hasta oldum dün ateşim 39.7 ye çıktı dedim kesin gidiyorum sanırım eskişehirde üşüttüm ilk defa böyle bir hastalık geçirdim acile gittik döşedi ilaçları dr inşallah oğluma geçmez

canım benim başın sağolsun ve geçmiş olsun kendine dikkat et bizlerin hali bebeğede yansıyor inan sütümüzden geçiyor bol c vitamini ala.s.

Nefinncim bende ercanlar var biliyorsundur belki onların yanındaki apartmanda oturuyorum. Merhaba pastanesine gelmeden...

evet canım ya evlerimiz çok yakın. Özel mesajın neden kapalı olduğunu bende bilmiyorum..Neden acaba??

bizim iki dişimiz birden geliyo vve yağmur 2 haftadır emmiyor ben aldım dentinox ama daha küçük kullanma dediler
ama rahatlatıyomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…