- Konu Sahibi AnneyimBen
benimde sütüm var gizem emmiyor mama veriyom yiyor bu nasıl iş niye emmiyorsa
özümcüm sen neyaptın mert yiyormu mamasını
özümcüm sen neyaptın mert yiyormu mamasını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol Zeynepcim ben kendi adıma cevap vereyim. Bugün banyo yaptırdım adaşını, maşallah kızlar öyle seviyoki banyoyu, gık demeden çıkarıyorum. Bu aralar nazarım değmesin çok uslu gazı da hemen hemen hiç kalmadı sayılır, agular falan, çok tatlı oldu, gerçekten kız çocuk sahibi olmak bambaşka birşeymiş,Allah isteyen herkese nasip etsin.
bende yazın denize sokmayı düşünüyorum yağmur hanımı ee kocaman kız olcak artık yaza
Maşşallah adaşıma canım benim.Ne tatlı esnemiş ölee..
Aman Allah nazarlardan korusun.
Benim kızımıda yıkadık bugün. dediğin gibi bizimkininde gıkı çıkmıyor. bu aralar gülüyorda yıkanırken.suyu çok seviyor. yaza inş. havuz alacaz balkona:))
her geçen gün huy değiştiriyor bunlar yaaa
İnşallah canım, denizi severler anneleri gibi, sen de bende iyi yüzdük hamişken.
Zeynepcim sen ne sıklıkta yıkıyorsun kızını canım?
bende yazın denize sokmayı düşünüyorum yağmur hanımı ee kocaman kız olcak artık yaza
bizimkide babasının seslerine çok duyarlı öksürünce hapşırınca uyanıveriyor ben de kızıyorum tabi eşime::))zehra sen ist in neresinde oturuyorsun??
ben araları açtım banyo aralarını artık.haftada 2 ye düşürdüm...
yaz gelsede yazlığa gitsek bide yürürlermi yaza işte o zaman süper olurrrr
ben 9 aylık yürümüşüm bakalım benim kız ne zaman yürüyecek.
yattığı yerden doğruluyo korkuyorum beline zarar verecek diye...
bizimkide babasının seslerine çok duyarlı öksürünce hapşırınca uyanıveriyor ben de kızıyorum tabi eşime::))zehra sen ist in neresinde oturuyorsun??
canım ben 2 gün arayla yıkıyorum. sen ?
sorma canım yaa..
o konuda bende çok muzdaribim.
sese o kadar çok duyarlıki. yanında hapşırmaya korkuyoruz
Resmen hapşırıklarımızı tutuyoruz.:)))