Yeni Anne Olanlarr....

benimde sütüm var gizem emmiyor mama veriyom yiyor bu nasıl iş niye emmiyorsa

özümcüm sen neyaptın mert yiyormu mamasını

Benimkinin Emmesi Azaldi Ve Kisaldiii Bakalim Bu Ay Belli Olurr
çenesi Düştü Artik Konuşup Duruyior Ha He Hi Hi Anlatiyo Bişyler Yaaaa
Annem Menüleri Getirecek Sali çarş Misafir Var Bende Akşama Amerikan Saltasi Yaparim Tamammm

Cnm Benimki Dişlerle Alakali Bişey 10 Güne Kalmaz Geliyo 1 Tane Galiba...gebelik Testi Bile Yaptim Ama Oluyomuş Arkadaşlarla Görüştüm ...normal Dediler Diş çikarirken Olabiliyomuş Böle şeyler

Saol Zeynepcim ben kendi adıma cevap vereyim. Bugün banyo yaptırdım adaşını, maşallah kızlar öyle seviyoki banyoyu, gık demeden çıkarıyorum. Bu aralar nazarım değmesin çok uslu gazı da hemen hemen hiç kalmadı sayılır, agular falan, çok tatlı oldu, gerçekten kız çocuk sahibi olmak bambaşka birşeymiş,Allah isteyen herkese nasip etsin.

Maşşallah adaşıma canım benim.Ne tatlı esnemiş ölee..
Aman Allah nazarlardan korusun.
Benim kızımıda yıkadık bugün. dediğin gibi bizimkininde gıkı çıkmıyor. bu aralar gülüyorda yıkanırken.suyu çok seviyor. yaza inş. havuz alacaz balkona:))

Maşşallah adaşıma canım benim.Ne tatlı esnemiş ölee..
Aman Allah nazarlardan korusun.
Benim kızımıda yıkadık bugün. dediğin gibi bizimkininde gıkı çıkmıyor. bu aralar gülüyorda yıkanırken.suyu çok seviyor. yaza inş. havuz alacaz balkona:))

Zeynepcim sen ne sıklıkta yıkıyorsun kızını canım?

bizimkide babasının seslerine çok duyarlı öksürünce hapşırınca uyanıveriyor ben de kızıyorum tabi eşime::))zehra sen ist in neresinde oturuyorsun??

sorma canım yaa..
o konuda bende çok muzdaribim.
sese o kadar çok duyarlıki. yanında hapşırmaya korkuyoruz
Resmen hapşırıklarımızı tutuyoruz.:)))

ben araları açtım banyo aralarını artık.haftada 2 ye düşürdüm...
yaz gelsede yazlığa gitsek bide yürürlermi yaza işte o zaman süper olurrrr
ben 9 aylık yürümüşüm bakalım benim kız ne zaman yürüyecek.
yattığı yerden doğruluyo korkuyorum beline zarar verecek diye...

ben araları açtım banyo aralarını artık.haftada 2 ye düşürdüm...
yaz gelsede yazlığa gitsek bide yürürlermi yaza işte o zaman süper olurrrr
ben 9 aylık yürümüşüm bakalım benim kız ne zaman yürüyecek.
yattığı yerden doğruluyo korkuyorum beline zarar verecek diye...

tatlım yürümeye başladıklarında işler artacak sanırım.
bu akşam yengem burdaydı.1,5 yaşında yeğenim var. karıştırmadığı yer kalmadı. yengem peşinde dolaşmaktan oturamadı kadın.bide kızımın saçını çekti. çok ağladı canım kızım.

sormayın ya benim bebişte uyku konusunda çok hassas evim sobalı olduğu için sobalı odada bebişimi yatırıyorumm bizdee çoçuk odasındayızzz ufacık sesle uyanıyorr ışık açık olunca kesinlikle uyumuyor şimdiki bebişlerde çok hassas valahiii

Back