- Konu Sahibi AnneyimBen
merter de uzağız çok.............
Evet cnm bayağı uzağız, günaydın Betülcüm bebişin dün gece uyudumu, benim ki 2ye doğru ancak uyuyabildi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merter de uzağız çok.............
canım benim ya cok sewindimGünaydın Kızlar Nasılsınız bugün bakalım...Ben çok mutluyum size bi haberim var
Bu hafta içinde İstanbul Anadolu Yakası/Yakacıkdan Ev Aldık Morgage Sistemiyle
ve önümüzdeki hafta sonuda allah kısmet ederse evimize taşınıcağız... şuanda boya badanası yapılıyor eksileri var tabi ama zamanla allah utandırmasın inş.
allahım bütün isteyenlere versin kimseyi evsiz bırakmasın 10 yıl biraz uzun bi süre ama
sonucunda benim olucak o ev kiradan kurtuluyorum ya varmı daha ötesi...
şu taşınma işi gözümde büyüyor ama ne yapalım artık son taşınmam olucak..
kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları
Tenzilecim Baybay Nasil Uyku Düzeniniz Oldumu
allah tamamını erdirsin cnmslm kızlar nasılsınız?
giremiyorum bikaç gündür.
dün abimin nişanı vardı. atlattık şükür telaşe bitti..
başın saolsun cnmgünaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm
herkese merhabalar
dün doktor kontrolumuz wardı
5 ayımız bitti allaha şükür
ek gıdaya başlamıyoruz kilo - boy maşallah yerinde
prewenar aşımız yapıldı yine
çok şükür herşey yolunda anlayacağınız :)
yok cnm biriktirmedimslm canım sadece anne sütümü verdin maşşşlah canım yaaaaaaa
sütünü biriktirdin mi yoksa sadece emziridinmi
kızlar hepiniz sağolun çok korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten ama yapacak bişey yok oda Allah tan Allah hepimize ailesi ve sevdikleriyle uzuuuun sağlıklı ömürler versin bu arada çok felaket hasta oldum dün ateşim 39.7 ye çıktı dedim kesin gidiyorum sanırım eskişehirde üşüttüm ilk defa böyle bir hastalık geçirdim acile gittik döşedi ilaçları dr inşallah oğluma geçmez
evet canım ya evlerimiz çok yakın. Özel mesajın neden kapalı olduğunu bende bilmiyorum..Neden acaba??