Yeni Anne Olanlarr....

benimm kızımda bugün birden çok ateşlendi 39 derece ateşi vardıı çok korktumm hemen acile götürdümm yavrumun boğazlarıı kızarmışş grip olmuşş dişlerde gelmeye başlamışş hepsi üst üste geldi çok moralim bozulduu.şimdi ilaçlarını içirdimm ateşi düştü allaha şükürrr
çok gcmiş olsun cnm allah şifa wersin
neden hasta oluyorlar anlamıyorum,çok üstlerine düşüoruz ondan mı acaba

Arkadaşlar Bugün Yıldönümümüz 5 yılı devirdik 12.12.2002 den bu yana...
Eşimi çok seviyorum iyi tanımışım iyiki evlenmişim...

salgın var herhalde.gelen gidenden geçti galiba.yardım edecek birileri olsa sorun değilde.bi emzirmeye alırdım kızı.ama kimsecikler yok:((

canım aynı dert bende de var çok hastayım sadece emzirmek için alıyorum kucağıma onda da ağzımı ve burnumu bi tülbentle kapatıyorum benimde malesef kimsem yok yanlızım akşamları eşim ilgileniyo uyutuyo sağolsun bende gündüz mümkün oldukça almıyorum çok kucakcı biraz zor oluyo ama napalım onların sağlığı için mecburuz acil şifalar

aşıdan sonra corpal verdim rahatlattı biraz...bugün maşşallah iyi..uyuyor beyefendi..aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum ama dışarıdan alıyorum ateş yapmasın diye..sadece anne sütü veriyorum su dahi başka birşey vermiyorum...sadece arada elma suyu veriyorum meyveleri çok seviyor akşamları biz yerken hepsinden tattırıyorum acayip hoşuna gidiyor bir yalaması var ölüyorum o haline..

kabız oldu bebeğimm. zeytinyağı işe yaramadı ne yapsam varmı tavsiyesi olann.

canım merhaba,
benim bebeğimde 9 aylık katı gıdalar başladığımızdan beri bizdede kabızlık var gliserin fitil aldım valla zeytinyağı falan uğraştım olmadı çocuğa yazık nasıl kıpkırmızı oluyordu ağlıyordu bebeğim.fitili koydum 5 dakika içinde operasyon tamamlandı.annem alışır falan işte vs dedi.doktora sordum neye alışşcakdedi kocaman 5 yaşına geldiğinde fitilmi isteyecekki dedi
:emir_bebek:
bir gün boyunca yapamassa ve sıkıntısı varsa ben fitilkoyuyorumoğlumda rahatlıyor kabız olunca yemekte yiyemiyor üstelikkkk.

içirdik zyağını bide popoya sürelimmm bakalım.
çıkıyo kaka ama çok sert ve kuru.
elma yedirdim şimdi posalı. inşallah işe yarar

Back