Yeni Anne Olanlarr....

günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm

ballah rahmet eylesin başın sağolsunn canımm belki üzüldüğün içinn azalmıştır sütünn ama gelir canımm üzülmeeee

günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm

Başın Sağolsun Allahım Sabırlar versin.Çok zor bu durum ben iki aylık hamileyken 62 yaşındaki babamı kaybettim sapasağlamdı hiç bir şeyi yoktu,en zoruda bu ani ölümler.Acısı içimde çok büyük yara ama rabbim öyle büyük ki bana bir erkek evlat veriyor babacığımın bana en büyük emaneti göremediği tek erkek torunu....
Allah kimselere evlat dahil olmak üzere yakınlarının hele ki ana babasının acısını göstermesin bebeklerimiz bizlere nasıl tutunuyorsa bizlerde anne babalarımıza öyle tutunuyoruz işte onları biri eksildimi yaşamımızdan mutlaka bir kolumuz kanadımız eksiliyor.

Herkese Sevgiler..

cnm ya başın sağolsun bende 7 ay önce çok sevdiğim dedemi kaybettim seneler önce babaannemi ve diğer dedemi sadece anneannem hayatta benim..İNSANIN CANI ACIYOR CNM AMA BEBEĞİN VAR VE O DA ÜZÜLÜYOR.ALLAH SABIR VERSİN CNM

Cnm Eller Ağizda Ama ön Tarafta Iki Yer Beyaz Ama Diş Falan Yok E Ateşte Yok Anlamadim Gitti 5 Saat Ağlamiyo Meme Diye..sabah Emzirdim Nasil çikardi Anlatamam Ya Randevumuzada Daha Var Yarin Komşular Gelecek çarşambada Yine Annemin Arkadaşlari Gelecek Bitmrdi Gitti Yani Gelenler.ama Endişeliyim.yani Bayaği Bi Fişkirta Fişkirta Kustu Sanirim Doyuyor Bende Zorlamicam Artik Alsin Diye...şu 1 Haftadir üzülüyodum Ağlamadan Meme Veriyodum önce Istemiyo Sonra Aliyodu Ama Bugün Resmen 120 Cc Fişkirtti Bide öteye Mi öteye.bi Arştiriyim Netten Bu Durumu..

cnm dru arasam gel tahlil yok kan yok bişey takılacak şimdi ozaten şu aralar yoğun geçiyor
drluk bişey yok ama sanırım artık eskisi gibi emmeyecek ve kabaran yerlerden diş gelirse ona bağlayacağım...yada ağlamadığı sürece meme vermicem ama kıyamıyorum da ya evet cnm bende hatırlıyorum özelçini iş yapim evi silimm biraz üfff takıldım yine burayaaaa

gülden geçmiş olsun. bizdede var kusma ve huzursuzluk. ağlayarak uyanıyo.
üfff çok huzursuz gezmeye gittik nazarmı oldu ne. çok değiştiiii

nukta denedim ya sorma ilk gün emzikleri evde unutmuşuz ölesine bi emzik alınca ona takıldı kaldı ama uyrken alıyo oda 2 dkk

Zorlanmalı Kusma
Mide bulantıları ve öğürtüler olur. Çocuk fışkırır tarzda kusar. Zorlanmanın şiddetiyle küçük bebeklerde burundan da kusmuk gelir. Küçük bebeklerde mide bulantılarını anlamak güç olursa da huzursuzluk, solgunluk, terleme, kusmadan sonra besinleri reddetme mide bulantısı işaretleri olabilir.

egemencimm araştırdımm bunu buldummm geçmiş olsun canımm en kısa zamanda dr götürr canımmm

Tatlım başın sağolsun.Allah sabır versin.
Bende 2004 yılının kurban bayramında;annennem otururken çoraplarını giydiriyordum.birden kollarıma yığıldı ve 20 dk. içinde kaybettik. Uzun bir süre etkisinden kurtulamadım. Allah bütün yakınlarımıza uzun ve sağlıklı ömür versin. Özellikle Ailelerimize....

Gülden geçmiş olsun tatlım.
Bırakacakmı acaba emmeyi.
Benimde sütüm azaldı gibi yaa.
Bol sıvı tüketiyorum ama eskisi gibi yokk....

selam cnm ekincim çok sağol iş yapmaktan bakamadım bile aynısının tıpkısı burundan çıkmıyo cnm süt var ama benimki emmiyor.boşa akıyo anlayacağın gece hele çok kötü yaa

Canım başın sağolsun, Allah sabır versin,nur içinde yatsın anneannen.
Bende anneannem vefat ettiğinde çok üzülmüştüm üstümde çok emeği vardı halada çok özlüyorum.

değerli annişler sizler nasılsınız bu arada.. bebişlerde iyidir umarımmm...

Saol Zeynepcim ben kendi adıma cevap vereyim. Bugün banyo yaptırdım adaşını, maşallah kızlar öyle seviyoki banyoyu, gık demeden çıkarıyorum. Bu aralar nazarım değmesin çok uslu gazı da hemen hemen hiç kalmadı sayılır, agular falan, çok tatlı oldu, gerçekten kız çocuk sahibi olmak bambaşka birşeymiş,Allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar başka gerçekten iyiki kızım olmuş diyorum bende benimkide pek dillendi ama bu aralar emmiyor yani aç olsa bile ağlamıyor geceleri zorla sanırım diş çıkarıyoruz kabardı ama jel aldım kullanamıyorum erken diyolar daha ya

Saol Zeynepcim ben kendi adıma cevap vereyim. Bugün banyo yaptırdım adaşını, maşallah kızlar öyle seviyoki banyoyu, gık demeden çıkarıyorum. Bu aralar nazarım değmesin çok uslu gazı da hemen hemen hiç kalmadı sayılır, agular falan, çok tatlı oldu, gerçekten kız çocuk sahibi olmak bambaşka birşeymiş,Allah isteyen herkese nasip etsin.

zehracım maşşlah bebegine cok tatlı olmuş
egemencim benim kızda kustu sabah foşurdu üşüttümü ne ya

Back