- Konu Sahibi AnneyimBen
günaydın kızlar bebeğim grip oldu ökdürüyo yaaaaaa
zeynepcim başın sağolsun allah sabrını versin
zeynepcim başın sağolsun allah sabrını versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm
günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm
cnm ya komik ama benimkide onları almadı nuby yi direk reddetti çocuğa süt gelmeyince tükürdü benimki fatoşun var ilk onu almıştım onu alıyor uyurken çok işe yarıyor silikonlu ve damaklı..
değerli annişler sizler nasılsınız bu arada.. bebişlerde iyidir umarımmm...
Saol Zeynepcim ben kendi adıma cevap vereyim. Bugün banyo yaptırdım adaşını, maşallah kızlar öyle seviyoki banyoyu, gık demeden çıkarıyorum. Bu aralar nazarım değmesin çok uslu gazı da hemen hemen hiç kalmadı sayılır, agular falan, çok tatlı oldu, gerçekten kız çocuk sahibi olmak bambaşka birşeymiş,Allah isteyen herkese nasip etsin.