- Konu Sahibi AnneyimBen
-
valla ben 20 gününden beri yalnızım ve herşey çok yolunda 21. gününden itibaren banyosundan tutta herşeyi bana aitt...
Günaydın Kızlar Nasılsınız bugün bakalım...Ben çok mutluyum size bi haberim var
Bu hafta içinde İstanbul Anadolu Yakası/Yakacıkdan Ev Aldık Morgage Sistemiyle
ve önümüzdeki hafta sonuda allah kısmet ederse evimize taşınıcağız... şuanda boya badanası yapılıyor eksileri var tabi ama zamanla allah utandırmasın inş.
allahım bütün isteyenlere versin kimseyi evsiz bırakmasın 10 yıl biraz uzun bi süre ama
sonucunda benim olucak o ev kiradan kurtuluyorum ya varmı daha ötesi...
şu taşınma işi gözümde büyüyor ama ne yapalım artık son taşınmam olucak..
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır siteye giremiyordum. Efe bütün günümü dolduruyor. Bugün 45 günü geride bıraktık. Bebeğim büyüdü ama hala gece uykuları düzene girmedi. Gündüz çok güzel uyuyor geceleri ise canavar kesiliyor karanlıktan nefret ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Günde 3-4 saat uykuyla duruyorum. İşlerimi evden takip ettiğimden gündüz dinlenemiyorum. Sizler bunun için ne yaptınız acaba? Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?
kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları
kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları
kızıma mama yedirirken demir kaşık kulanınca yanaklarında agız kenarlarında lekeler cıkıyor kızrmızı
plastik kaşık kulanıyorum bu yuzden sizizn bebeginiz dede oluyormu kızarıklık alaerjmi yapıyor acaba
slm kızlar benim ki artık meme diye ağlamıyor çok enteresan oldu maşallah çok mutlu bi bebek ama hep sütler boşa akıp gitmeye başladı...resmen ben vermesem emmeyecek gerçi kakiş yapıyo ama bu ayki kilodan belli olacak galiba.ne yapmaya çalışıyo anlamadım..elleri sürekli ağzında ve kendini kusturup duruyoo...
günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?