Yeni Anne Olanlarr....

güle güle otur cnm. ödenir nasılsa. hayırlı olsun.
taşındıktan sonra yerleşmek kolay.

canım daha çok yenisiniz 3 aylık olmadan uykusu fazla düzenli olmaz tatlım

kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları

esmacımm bundan sonra emzilk almazz bence ama yinede sen dene canımm inşallah alırrr benn wee kullanıyorumm aslında 2 no geçmemiz gerekiyor ama bizimki hala doğduğundan beri aynı emziği emiyorr başka emzik sokmuyor ağzına benim bebiş gece emzik ağzından düştümü hemen uyanıyorr emziği verince tekrar uykuya dalıyorr çok rahat oluyor canımmm inşanlah oğluşunda emerrr

canm insallah ya bebkken 1 hafta emdi sonra almadı insallah bakalım tekrar denicem inssalah alır gece devamlı memede çünküü

kızıma mama yedirirken demir kaşık kulanınca yanaklarında agız kenarlarında lekeler cıkıyor kızrmızı
plastik kaşık kulanıyorum bu yuzden sizizn bebeginiz dede oluyormu kızarıklık alaerjmi yapıyor acaba

kızlar ardayı emzige alıstırmak istiyoum gece beni emmeye çok kalkıyo siz hangi markaları kullandınız emzikte ben nuby bebedor ve wee kullandım almadı onları

canım arkadasım aynı sorun bendede var oğlum 3 aylık bıturlu alışmadı emzığe gecelerı sürekli emmek istıyo ağzımda dursun ıstıyo canım yanıyo benımde bellı sure sonra maşallah senınkı pek yakısşıklı olacak büyüyünce öp yerıme boncuk gözlerınden:sm_cool::sm_cool:

[)
Zehracım sen nerde oturuyordum..?[/QUOTE]

Maltepedeyim canım, Kadişde Maltepede yakınız, hamişken görüşmek istedik ama kısmet olmadı.

slm kızlar nasılsınız?
giremiyorum bikaç gündür.
dün abimin nişanı vardı. atlattık şükür telaşe bitti..

cnm ya komik ama benimkide onları almadı nuby yi direk reddetti çocuğa süt gelmeyince tükürdü benimki fatoşun var ilk onu almıştım onu alıyor uyurken çok işe yarıyor silikonlu ve damaklı..

slm kızlar benim ki artık meme diye ağlamıyor çok enteresan oldu maşallah çok mutlu bi bebek ama hep sütler boşa akıp gitmeye başladı...resmen ben vermesem emmeyecek gerçi kakiş yapıyo ama bu ayki kilodan belli olacak galiba.ne yapmaya çalışıyo anlamadım..elleri sürekli ağzında ve kendini kusturup duruyoo...

benim bebişinde aynı oluyor canımm bende oyüzden plastik mama kaşığı kullanıyorummm

belkide diş çıkaracak canımm oyüzden iştahı yokturr benimkide maşallahh gün boyu ne yedireceğimmi şaşırdımm sütümde gitti gibi birşeyy ama yinede veriyorumm ne kadarr süt çıkrsa artık ilaç niyetineee

iyi gecelerr aniişlerrrr bende bebşimi doyurdumm uyuttummmm bende yatıyımmmmm bebişlerinizede tatlı uykularrrr

günaydın kızlar nasılsınız yoktum kaç gündür annanemi kaybettim eskişehirdeydim çok acı ya yaşlıda olsa çok ani oldu hiç birşeyi yokken 6 ay önce dedemi kaybetmiştim şimdide annanemi senağlama çok üzüldüm korktum sütüm kesilecek diye ama şükür bişey olmadı ama göğüslerim çok yumuşak sıkınca fışkırıyor süt ama çok yumuşak acaba azalmış olabilirmiki kızlar sütüm

canım ya başın saolsun alah rahmet eylesin zor
bende ananemi kaybetmiştim seni anlıyorum dun duası vardı 45 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…