- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Hayırlı olsun canım, taşınma son olunca seve seve taşınır insan, yardım edecek birileri varsa kolay olur. Biz sadece ev değil şehir şehir dolaşıyoz, sabitlensek bi yere mümkünse kendi memleketimize!
Yok canım, üzmüyo beni, iyi gidiyo maşallah. Deniz de iyi di mi?
Günaydın Kızlar Nasılsınız bugün bakalım...Ben çok mutluyum size bi haberim var
Bu hafta içinde İstanbul Anadolu Yakası/Yakacıkdan Ev Aldık Morgage Sistemiyle
ve önümüzdeki hafta sonuda allah kısmet ederse evimize taşınıcağız... şuanda boya badanası yapılıyor eksileri var tabi ama zamanla allah utandırmasın inş.
allahım bütün isteyenlere versin kimseyi evsiz bırakmasın 10 yıl biraz uzun bi süre ama
sonucunda benim olucak o ev kiradan kurtuluyorum ya varmı daha ötesi...
şu taşınma işi gözümde büyüyor ama ne yapalım artık son taşınmam olucak..
ve önümüzdeki hafta sonuda allah kısmet ederse evimize taşınıcağız... şuanda boya badanası yapılıyor eksileri var tabi ama zamanla allah utandırmasın inş.
allahım bütün isteyenlere versin kimseyi evsiz bırakmasın 10 yıl biraz uzun bi süre ama
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır siteye giremiyordum. Efe bütün günümü dolduruyor. Bugün 45 günü geride bıraktık. Bebeğim büyüdü ama hala gece uykuları düzene girmedi. Gündüz çok güzel uyuyor geceleri ise canavar kesiliyor karanlıktan nefret ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Günde 3-4 saat uykuyla duruyorum. İşlerimi evden takip ettiğimden gündüz dinlenemiyorum. Sizler bunun için ne yaptınız acaba? Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?
iyi geceler arkadaşlar benim 2,5 aylık bebeğim var grip aşısı olmama rağmen felaket grip oldum emziriyorum bebeğime geçmesinden çok korkuyorum hastalığım geçermi sizce
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır siteye giremiyordum. Efe bütün günümü dolduruyor. Bugün 45 günü geride bıraktık. Bebeğim büyüdü ama hala gece uykuları düzene girmedi. Gündüz çok güzel uyuyor geceleri ise canavar kesiliyor karanlıktan nefret ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Günde 3-4 saat uykuyla duruyorum. İşlerimi evden takip ettiğimden gündüz dinlenemiyorum. Sizler bunun için ne yaptınız acaba? Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?
hayırlı olsu oturmaya geliriz :))))
canım cok sevindim
:çok üzgünüm:darısı başımıza inşalah ama nerdeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?