- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadesa Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.![]()
![]()
rep için saol kadesa, bende nerden okucaz yorumları diye merak ediyorum, ilk yorumlu repi senden aldım:13:
yanlız bence bu hiç iyi olmamış, şimdi bu yorum kısmından ne hakaretler ne hakaretler.....
geçmişte -rep varken başıma geldi, -rep i kaldırdılar bu sefer +rep yapıp laf sokmaya başladılar
bu arada ben -rep kısmını göremiyorum, katılmıyorum ya da beğenmiyorum seçeneği yok, beğendiğim kısımda:26:
heaa. 31 puanım olmuş.
veren elleriniz dert görmesin![]()
hep beni beğen hep beni
bi tek bende mi eski rep var ya hu :26: ben görüyorum ama daha kimseyi oylamadım eksi diye.parkon gelse bari de onu oylasam![]()
Ben hiç bir şey göremiyorum .
Birde yeşil kartta başlangıç diyor , neye başladım , ne zaman başladım , neden haberim yok :26:
Eksi falanda veremiyorum sadece katıldım diyebiliyorum ben , katılmamam levelına ne zaman atlayabileceğim ???
eskiden 10 yada 15 kişiye vermek gerekiyordu birde zamanı vardı hatırladığım kadarıyla...ben kadesaya rep vermek istedim ama önce başkarına verceksin dedi, bende sana rep verdim, dönüp tekrar kadesaya rep vermek istediğimde yine aynı hataı verdi, acaba kaç kişiyi replememiz lazım aynı üyeyi replemek için:26:
sen yine iyisin bende kadesa meyve veren ağanç yakında belli olur vişne mi kiraz mı yazıyor
bende var katılmadım chesin dediği gibi sadece prolarda mı var acaba?
bence yorum kısmı hiç olmamış, hiç bir üye benim iznim olmadan bana mesaj atamamalı, bana ne yazacaksa alıntılayıp konuya yazsın herkes görsün
eskiden 10 yada 15 kişiye vermek gerekiyordu birde zamanı vardı hatırladığım kadarıyla...
Gördüm şimdi , o ne yahu ? Başlangıç kalsın bende hiç o kademeye gelmeyeyim .
Meyve tercihini sen mi belirledin
Hmmm prolar cevap versin bakalım o zaman , sizin ellerinize kaldık yani kartlarımız kızaracak mı yeşerecek mi![]()