Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

benim puanlarda duruyorda bi beğenim vardı o kaybolmuş yenisi duruyor
bu puanlar ne ya? başklarını replediğimizdede bize puan geliyormu
off aman kafam çok karışık :27:

şimdi baktım herkeste başlangıç yazıyor heralde sil baştan oldu yine

Ya ugrasmayin bosuna begen butonumuzu geri verin :14:

Forumda neler olmuş ya... her şey değişmiş.. yeşil kart ne?beğeni neden değişmiş (garip olmuş)? Alıntılar bildirilmiyor..bu çok kötü..

Hiçbir şey anlamadım :( genel bilgilendirme falan var mı? Deneme yanılma ile mi keşfedeceğiz :40: :26:

Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha :37:

ofişte deneyelimmi eksi repler çalışıyormu. :1::1::1:

ha bu arada eskiden replerden alınan puanları o yeşil kutucuğun yanında görebiliyorduk. o puanlar artıyordu yada eksileyince düşüyordu. hey gidi günler hey. nostalji yaşadım bir an

bence deneyelim bana uyar :9:

oky kutuma bak ne yazıyo ne demek istiyo çok komik :60:

Şuan farkettim kontrol panelinde aşağı inince cezaların hemen üstünde puanlar var gördünüz mü :27:

Oficce ablama - verene bende eksi (+ çaktırmayın) veririm :9:

ofişim bilimsel bir çalışma için alınan ekdi repin ,insanlığa fsydası anlatılamaz. gel feda et kendini:9:

dur bende bakayım panelciğime.:27:

bende diyorum sırtımda ki bu acının sebebi ne meğersem pıçakmış :14: darbe yidim eksi repler ne ola ki :14:
bu arada üşenmedim sırayla hepinize -rep vereyim dedim ama nedense bende sadece "katılıyorum" butonu var, zorla hepinize katılmak zorunda kaldım, kaderin cilvesi midir nedir :27:

bu yeşil hangi yeşil herkeste görünen kalpciklerin altındaki yeşilmi????

ama herkeste 1 tane o :26:
evet o yesil :1:
begeni aldikca cogaliyor o canim :27::27:
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki:28:

Yesil olunca popüler oluyorsun kadis :27::27:

Litfen rep ayarlariyla oynamayin demin popüler olmana az kaldi ha gayret misali birsey yaziyordu,
simdi yine 0 lanmis dunku begenilerimde gitmis haksizlik :27:

bende diyorum sırtımda ki bu acının sebebi ne meğersem pıçakmış :14: darbe yidim eksi repler ne ola ki :14:
bu arada üşenmedim sırayla hepinize -rep vereyim dedim ama nedense bende sadece "katılıyorum" butonu var, zorla hepinize katılmak zorunda kaldım, kaderin cilvesi midir nedir :27:

Pro olmayışın cilvesi diyoruz biz ona :27:

Back