- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nasıl yaaaaaaaaaaa boşa mı topladım o puanları bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşimdi baktım herkeste başlangıç yazıyor heralde sil baştan oldu yine
nasıl yaaaaaaaaaaa boşa mı topladım o puanları bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha![]()
Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha![]()
ofişte deneyelimmi eksi repler çalışıyormu.
ha bu arada eskiden replerden alınan puanları o yeşil kutucuğun yanında görebiliyorduk. o puanlar artıyordu yada eksileyince düşüyordu. hey gidi günler hey. nostalji yaşadım bir an
bence deneyelim bana uyar
oky kutuma bak ne yazıyo ne demek istiyo çok komik![]()
Şuan farkettim kontrol panelinde aşağı inince cezaların hemen üstünde puanlar var gördünüz mü
Oficce ablama - verene bende eksi (+ çaktırmayın) veririm![]()
ofişim bilimsel bir çalışma için alınan ekdi repin ,insanlığa fsydası anlatılamaz. gel feda et kendini
dur bende bakayım panelciğime.![]()
benimkilrt niden yok kayboldu tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi ama puanlar duruyor ,bende 21 puan yazıyor
neyse üzülme ben puan yollarım sana![]()
evet o yesilbu yeşil hangi yeşil herkeste görünen kalpciklerin altındaki yeşilmi????
ama herkeste 1 tane o :26:
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki![]()
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki![]()
bende diyorum sırtımda ki bu acının sebebi ne meğersem pıçakmışdarbe yidim eksi repler ne ola ki
![]()
bu arada üşenmedim sırayla hepinize -rep vereyim dedim ama nedense bende sadece "katılıyorum" butonu var, zorla hepinize katılmak zorunda kaldım, kaderin cilvesi midir nedir![]()
Ben de anlamadim ya. Ne olmus, ne bitmis? :):):):):)):)
evet o yesil
begeni aldikca cogaliyor o canim
Yesil olunca popüler oluyorsun kadis![]()
Ben de anlamadim ya. Ne olmus, ne bitmis? :):):):):)):)
Herseye 0 dan basliyoruz
Popülerite olmak icin yeni bir heyecan geldi foruma![]()