- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- rep ben göremedim; nasıl - rep verebiliyoruz acep?![]()
keşke eksi rep verecek birileri olsa nası bişey çok merak ettimtariğğ sana eksi rep ereyim mi ne dersin ablacım
![]()
eskiden repler yukarda görülüyordu.sanırım bundada görülüyor soldaki kare repleri gösteriyor . eksi rep alanın puanı düşüyordu. artının yükseliyordu. düşen kırmızıyla gösteriliyordu.yani eksiler kırmızıyla görülüyordu.kötü içeriğin yanındaki yıldıza tıklıyorsun bu yoruma katılıyorum ve katılmıyorum diye iki şık var işte katılmıyorum şıkkı eksi rep oluyor,zannımca :)
Alıntıların bildirimlerde görülmemesi sorunuyla ilgilenen aynı teknik ekip mi?
Yazılım sektöründeyim. Çalıştığım alan web üzerine değil ama ilgilenen arkadaşlara sordum bir sorunun bu kadar uzun süre çözülmemesi pek mümkün değil.
Hayır vermeAma şuan bu yorumundan ben sana verebilirim abloş
Bu arada bildirimlerim birden gitti şuan hiç bişey yok . Sen beğenileri görebiliyormusun ?
repin bir farklı şekli olmuş. eskiden repler yukarda görülüyordu. bunda biz görebiliyoruz. eksi rep alanın puanı düşüyordu. artının yükseliyordu. düşen kırmızıyla gösteriliyordu.
eskisi gibi olursa güzel olur.
şahsen hem bunun hemde beğenilerin olmassınıda istiyorum. ikiside olsun:)
çok şeymi istiyorum acep:)
rep iyidir aslında. alışılınca bayağı tiryakisi olunurbeğenilerim yok ki hiçkullanıcı kontrol panelinden baktım şimdi 21 pointim duruyo 4 beğenim var eskilerden.
beğen gelsin de geri rep falan iyice kafam karıştı![]()
ben neden bildirimlerimi göremiyorum, -rep'leri de göremiyorumkadiş neden bir tek sen görüyorsun - rep leri
![]()
2007'den beri üye olup henüz başlangıç aşamasında olmak çok dokandı banayeşil kart vermiş bana kazen altına da başlangıç yazmış aşkolsun kırıldım, kadiş sana da yorum için erken demişler bebişim benim
![]()
ofişte deneyelimmi eksi repler çalışıyormu.bak oky e şimdi artı rep verdim sana eksi vereyim mi denemek için bakalım çalışıyo mu![]()
ofişte deneyelimmi eksi repler çalışıyormu.
ha bu arada eskiden replerden alınan puanları o yeşil kutucuğun yanında görebiliyorduk. o puanlar artıyordu yada eksileyince düşüyordu. hey gidi günler hey. nostalji yaşadım bir an
yalnız aynı kişiye 2ci rep verilmiyor.
işte bu yüzden beğenilerde olsun. bak ben kadişe veremedim tekrar:)
ofişim bilimsel bir çalışma için alınan ekdi repin ,insanlığa fsydası anlatılamaz. gel feda et kendiniŞuan farkettim kontrol panelinde aşağı inince cezaların hemen üstünde puanlar var gördünüz mü
Oficce ablama - verene bende eksi (+ çaktırmayın) veririm![]()