Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

cezaların altında yazmasıda hiç olmamış ya, neden bana mahpıstaki günlerimi hatırlatıp duruyonuz ki, ben unutmak istiyorum onları:43:

Eski günler aklıma geldi, millet topluca bir üyeye hucum edebilcek şimdi, özel mesajla toplaşıp, yanlız ne çok şikayet ettik ya:27::27:

tamam sustum
:1::1:

niye anlamdim hala,nasil goruyorsunuz birbirinizdeki yazilani,ben kendimi nasil gorcem biri beni aydinlatsin,kutuda ne oluyor ne zormus kk forumu

Kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum.:emir_bebek:
Herşeye sıfırdan başlayacağız yani hımmm.:ssz:

Bence bu eksi rep amacının dışında kullanıma çok müsait :)

Eskiden rep veya beğen yapılan kişi yorumuda görüyordu

niye anlamdim hala,nasil goruyorsunuz birbirinizdeki yazilani,ben kendimi nasil gorcem biri beni aydinlatsin,kutuda ne oluyor ne zormus kk forumu

mouseyi yeşil kartın üstüne getirdiğinizde görebilirsiniz..
verilen replere(beğeni) göre yazı değişiyor...

bu arada eksi replere yazdıklarınıza dikkat edin. çünkü şikayet çok olurdu ve ban alırdı o üyeler

ufff bıgun gırmedım kk ya neler olmuş ya ben hiç beğenmedim kazen lutfen eskı halıne donelım ya yoksa herkese begenmedım verıp kk da iç savaş cıkartıcam:47::27:

Okuyamadım sayfaları ama ben kendi sayfama giremiyorum:26:Yukarıda kendi profil sayfa,bildirim,çıkış butonum yok Bende ötürü mü arayüz mü değişti:31:

ya bi bana bakın:43::43::43:sabah girdim öğle yani begeni puanlarım 29du yeşil kartımda da popülerlik yazıyodu:5:şimdi paunlarım kaybolmuşşşşşşşşşşşşşşşş:43:ve yeşil kartımda başlangıç yazıyoooooooooooo:43::43::43:

Back