Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Ben de istiyorum beğendiklerimi ve beğenilerimi...

Beğenilere girip , eski konuları bulup okuyabiliyordum önceden..

ben gidiyorum siz isyan çıkartın akşam gelip katılırım:kkk: mune mune mune duy sesimizi:3:

Eskiden bu -rep yüzünden hep tartışma çıkardı sonra sistemi kaç defa değiştirdiler ,tekrar tekrar değişir kk birşey aynı kalmaz

Muhtemelen 'bana neden -rep verdin' tartismalari cikiyordur :)
Elticim kardesim denemek istedim siyaset bölümüne denk gelmis demek :D
:60::60::60::60::60::60::60:ben tüm kkya -rep veriyim o zaman:60::60::60::60::60::60:bende denedim de oldumu olmadı mı bilmiyorum:30:

bu rep neki hakkımızda yazılanları üyeler görüyormu
birde bazılarının yeşil kutusunda bişeyler yazıyor :44:

Eskiden kazen forumda daha yoğundu şimdi pek değil bu forumun rengini dahi üyelere sorardı ona göre düzenleme olurdu, sanki eskiden daha demokratikti ama sanırım hanımlardan sıkıldı ,yoğun değil eskisi gibi , yanlış yapanlarıda deşifre ederdi ,epey üyeyi kötü olanları temizledi

Ya benim yeşil kutumada bişey yaın bi :D Bişey anlamadım bildirimlerimde açılmıyor sizdede varmı bu sorun

beğen butonu küçük bir yıldız olarak duruyo siyah bi yıldız kötü içeriğin yanında.ona tıklaynca iki seçenek çıkıyor yoruma katılıyorum ya da katılımıyorum diye.sanırm katılmaynca eksi rep oluyor.ben öyle anladım.

- rep ben göremedim; nasıl - rep verebiliyoruz acep? :8:

keşke eksi rep verecek birileri olsa nası bişey çok merak ettim:9: tariğğ sana eksi rep ereyim mi ne dersin ablacım :52:

- rep(katılmıyorum) kısmı bende görünmüyor. zaten pek desteklemiyorum.. rep olayı beğenilere oranla daha ciddi.. her fikrine katılmadığımıza - rep vermek hoş olmaz bence, gereksiz kullanımlar olabilir. ve -repler +replere oranla arttıkça o kartlar kırmızılaşır yani o kişinin itibarı kötü görünür(renkler farklı olur belki)... :31:

Back