Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Bende beğeni bildirimi açılmıyor :S Bunu biri beğensin kontrol etcem:d

- repi kaldırmışlar, dün ilk değiştiği zamanlar vardı katılmıyorum şeklinde..
dün verilen replerde silinmiş...

kadesa ve Esralorin cevap için teşekkürler:34:
demek bende bi sorun var puff:19:
sevmedim zaten sitenin son halini:ssz:

ya dune kadar begenılerımı goruordum sımdı bıldırım yanıor tıklıorum ama yok goremıorum bendemı sorun var begenı lıstesını goremıorum

Yok yok sadece sen değil tüm üyelerde öyle canım kaldırılmış beğeni butonu sanırım, bilemiyorum tam olarak zamanla anlarız :))

beğen butonu küçük bir yıldız olarak duruyo siyah bi yıldız kötü içeriğin yanında.ona tıklaynca iki seçenek çıkıyor yoruma katılıyorum ya da katılımıyorum diye.sanırm katılmaynca eksi rep oluyor.ben öyle anladım.

Son düzenleme:
beğen butonu küçük bir yıldız olarak duruyo siyah bi yıldız kötü içeriğin yanında.ona tıklaynca iki seçenek çıkıyor yoruma katılıyorum ya da katılımıyorum diye.sanırm katılmaynca eksi rep oluyor.ben öyle anladım.

evet katılmıyorum -rep, sizde çıkıyor mu? dün bi ara gitti bir daha çıkmadı bende...

En iyisi klasik beğen/ beğenmekten vazgeç ve alıntılara geri dönelim :50:

ps. meyve veren ağaç diyor bana bu kiraz mıymışım vişne miymişim belli olcakmış yakında :27:

Son düzenleme:
ya beni beğenir misiniz:30::17:
bi bakıcam da neymiş ne olmuş:ssz:

beğeni butonu yıldıza dönmüş dün akşam ve beğeni bildirimi gelmiyo bana işin kötüsü yorum alıntısıda gelmiyo kim ne cevap vermiş haberim olmuyo neden acaba bilenler yardımcı olabilirlermii

beğeni butonu yıldıza dönmüş dün akşam ve beğeni bildirimi gelmiyo bana işin kötüsü yorum alıntısıda gelmiyo kim ne cevap vermiş haberim olmuyo neden acaba bilenler yardımcı olabilirlermii

evet alıntı cevabı yok biri cevap vermişmi vermemişmi sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum :50:

Beğeniler niye değişti yaa :(

Ayrıca alıntı bildirimini geri istiyoruzzz

Beğenilerimiz ve beğendiklerimiz de kaybolmuş ama....

Back