• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle Bitmeyen Sorunlarim

Önceki konularımda ekran görüntüsü atarken sansürlemeyi unutmuş olmam sebebiyle az kalsın ifşa oluyordum bundan dolayı yaşımı mesleğimi yada bahsettiğim kişilerin mesleğini temsilen yazıyorum.

Burası benim sosyal süzgecin fikirlerinizi öğreniyorum yeni fikirler ediniyorum, daha çok günah çıkıyorum içimdekileri döküp deşarj oluyorum
Yengeniz de burada görümce konusu mu açıyormuş, ifşa nasıl oldunuz? Bir de bir iki kişi yazmış da cidden annenizle birlikte abinizle eşinin peşine takılıp tatile mi gittiniz? :KK57:

Yengeniz de burada görümce konusu mu açıyormuş, ifşa nasıl oldunuz? Bir de bir iki kişi yazmış da cidden annenizle birlikte abinizle eşinin peşine takılıp tatile mi gittiniz? :KK57:
İfşa olmadım, sadece bir kaç kişi gördü hemen sildim. Peşine takilmadik onların tatil yapacağı yere onlardan önce gittik. Sonra onlar vazgeçti.

Aayyyy hoşt kadının(banlanmapahasına) kocasının parası istediği arabayı aldırtır, kuduruyorsun dimi abin yengeni sizden ayrı tutmuyor diye size yedirsin yedirsin ama karısına bi şey almasın yok öyle dünya, inşallah yengen gerçek yüzünü görür de abini iyice kendine çekip seni hayatlarından şutlarlar 🐍🐍🐍🐍🐍

İfşa olmadım, sadece bir kaç kişi gördü hemen sildim. Peşine takilmadik onların tatil yapacağı yere onlardan önce gittik. Sonra onlar vazgeçti.
Vazgeçmediler, çatır çatır tatillerini yaptılar bilmediğiniz yerde, tabi siz oraya da burnunuzu sokamayıp arkanıza baka baka döndünüz geri.😁

Herkese tekrardan merhabalar,

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Karısı değilmi istediğini alır ayrıca sen abinin işterind eçalışıp sana araba almanda yardımcı oluyorsa yengeninde kardeşinin ev alamsınd ayardımcı olur. Kiii belkide borç olarak verdi borc vermese bile vardır vermiştir ben dışardan bir kişinin aile maddiyatına karışmasına çok sinirleniyorum.

Abin veteriner hekim mi inşaat mühendisi mi? Hangisinde böyle çifter çifter evler arabalar alınıyorsa şimdiden yeğenimin kafasına sokmaya başlayayım bizden geçti 😒

Vazgeçmediler, çatır çatır tatillerini yaptılar bilmediğiniz yerde, tabi siz oraya da burnunuzu sokamayıp arkanıza baka baka döndünüz geri.😁
Ay birde onlardan önce gittik diyor. Aynı yere gitseler kesin abisinin tuttuğu otelin odasında beklerlerdi. 😂 Katip çok fenasın senin yüzünden üyelik iptali yapacak 😂

Ay birde onlardan önce gittik diyor. Aynı yere gitseler kesin abisinin tuttuğu otelin odasında beklerlerdi. 😂 Katip çok fenasın senin yüzünden üyelik iptali yapacak 😂
O doğru, adam bunlara iyi feyk attı, Abant'a gidecez dedi bunlar da koşa koşa gitti önden yer ayırttı, burunlarını sokacak huzur bırakmayacaklar ya uyanıklar, adam vazgeçtik biz başka yere gidiyoz deyince löpçük gibi kaldılardı meydanda ahahahah.

Yengenizi kıskanıyorsunuz ? Ne yapsa gözünüzde kalmış ileride sende evlendiğinde bunların bedelini öderim ilahi adalet tecelli eder maalesef hasetlenmiş o kalbimin ekmeğini yerim diye hiç mi korkmuyorsun

Kız sinsii uzak dur yuvalarından ben yengen yerinde olsam arabayida rüyanda görürdun iki yüzlülüğe tahammülüm yok abin senin abin zaten ama onunda eşi insan utanır ya kadında iyi davraniyomus sana ne güzel geçinip gidin işte ama olmaz illa kaos illa kaos

Ay tövbeler tövbesi bide takılmadik onlardan önce gittik yazmış abine kocaman Maşallah oda sizden olsaydı kızı antidepresanlik edermissiniz siz ohh karısını seven erkek maşallah maşallah dua etcem sizin analı kızlı nazariniz değmesin onlara 😂

Evlen ve rahatla, yoksa senin kudurmuşluğun geçmez.
Senin cebinden mi alıyor parayı? Hayır. O zaman sus lütfen.

Evlen ve rahatla, yoksa senin kudurmuşluğun geçmez.
Senin cebinden mi alıyor parayı? Hayır. O zaman sus lütfen.
Böylesi evlenince de rahatlamıyo. Gözü hala kim ne yemiş içmiş nerde gezmişte kaldığı için kendini yuvasına hayatına vermiyor, koca da salıyor, b.k gibi hayatlar yaşayıp gidiyorlar.

e gitmişsin anladığım kadarıyla gelmişsin şimdi bu aradaki sürede bir adım ilerleme sağlayamadın mı hayatında?
hala anasının kuklası pozisyonunda mı çalışıyorsun?

Çok merak ettim bu yaptığınız şeyler dönüp dolaşıp sizi bulursa diye hiç düşünmüyor musunuz?

Abine böyle yapınca size ölüp bittiğini mi düşünüyorsunuz ama " Benim ne garip ailem var sorunluymuş kardeşim de annem de, aman hiç muhatap olmamayım onlarla güzel karım canım karım sen hep yanımda ol" diyordur. Karısı gitmesin diye de her şeyini ona veriyordur önüne seriyordur. Senin bilmediğin ne altınlar ne hediyeler vardır daha :))

e gitmişsin anladığım kadarıyla gelmişsin şimdi bu aradaki sürede bir adım ilerleme sağlayamadın mı hayatında?
hala anasının kuklası pozisyonunda mı çalışıyorsun?
Başka yerde tutunacak beceri ve donanımlara sahip olmadığı için abisinin kanadı altında ekmek yiyor. Teşekkür olarak ne var yok anasına yetiştiriyor.

Çok merak ettim bu yaptığınız şeyler dönüp dolaşıp sizi bulursa diye hiç düşünmüyor musunuz?

Abine böyle yapınca size ölüp bittiğini mi düşünüyorsunuz ama " Benim ne garip ailem var sorunluymuş kardeşim de annem de, aman hiç muhatap olmamayım onlarla güzel karım canım karım sen hep yanımda ol" diyordur. Karısı gitmesin diye de her şeyini ona veriyordur önüne seriyordur. Senin bilmediğin ne altınlar ne hediyeler vardır daha :))
Aferin böyle yüreğine indirin.🤣

Back