Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konu şaka mı ya? üşenmedim buldumhoşgeldin unknown. Geçen onca sürede yenge kıskançlığın hiç değişmemiş. Yengenle abin tatile gidince biz de gelicez diye ana kız evli çiftin peşine tatılan insanlarsınız. Yengen de sana araba alınınca kendine de aldırsın bir şey olmaz
Sizi hatırladım. Umarim, iyisinizdir. Bana çok yardımcı olmuştunuz.
O konu geçti gitti ayiramadik, evlendiler.
Ayiramadik diyor bide.....Sizi hatırladım. Umarim, iyisinizdir. Bana çok yardımcı olmuştunuz.
O konu geçti gitti ayiramadik, evlendiler.
Bana da öyle geliyor.ben senin gerçek olduğuna inanmıyorum. 33 yaşında kocaman kadının uğraştığı şeylere bak
Abiniz sizin gözünüzde sadece maddi bir anlam mı taşıyor?Herkese tekrardan merhabalar,
Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.
Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.
Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.
Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.
Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Aynen. İlk açtığı konu bile ele veriyor kendisini de hadi o bi ihtimal olabilir ama bu abi konuları inandırıcı değilBana da öyle geliyor.
Çok karikatürize bir tipleme. Annesi ve üniversite mezunu 30 yaşında bir kızın tek işi yenge olacak. Mümkün değil bence. Kendi hayatı çevresi olur bu profilde bir görümcenin. Takmaz abi yenge fkn. Kafa buluyor aklınca
imkansız di mi yaBana da öyle geliyor.
Çok karikatürize bir tipleme. Annesi ve üniversite mezunu 30 yaşında bir kızın tek işi yenge olacak. Mümkün değil bence. Kendi hayatı çevresi olur bu profilde bir görümcenin. Takmaz abi yenge fkn. Kafa buluyor aklınca
Kafa buluyorsada bizlerle umarım güzel bir karşılık alır karmadan uzun süre onunla uğraşır ve karma onunla dalga geçerken bizleri unutur Amin diyorum güzel dilek diledim.ben senin gerçek olduğuna inanmıyorum. 33 yaşında kocaman kadının uğraştığı şeylere bak
Yani böyle evden çıkmayan, okul yüzü görmemiş, sosyal hayatı olmadığı için abisine yengesine takan bir görümce olabilir. Hayata karışamadığı için dersin. Ama bahsettiği profilde maddi gücü, arabası olan, eğitimli bir kadın böyle şeyler yapmaz. Kendi arkadaşlarıyla gezer, sosyalleşir. Annesinin peşine takılıp balayına gidecek kadar işsiz olamaz yani.imkansız di mi ya
hayatın içinde bin tane dert var işi gücü bırakıp yengeyle mi uğraşacak
ya troll ya da akıl hastası falan
Tekrar hoşgeldiniz ama neden hala hayattaki tek derdiniz yengeniz? 30 yaşındasınız sizin kendi özel hayatınız sosyal yaşamınız olmalı, abim onu yaptı yengen bunu dedi döngüsünden çıkın, herkesin hayatı da harcamaları da kendisini ilgilendirir, kan bağı olması gelir giderlerine yaşantısına karışma hakkı vermez.Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.
Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.
Yok yok, bence gerçek biri. Eğitim insana çok şey katıyordur ve çalışma hayatı da, bunu inkar edemem ama bazı insanlar 5 üniversite de okusa bir firmaya CEO da olsa karakteri aşırı gelenekçi oluyor, ailesinin düşünce yapısı iliklerine kadar işliyor, mesela bakıyorsunuz kadın iyi eğitimli iyi bir de mesleği var ama evlenirken bana istediğim altınları takmadılar deyip değerini altınla ev eşyasıyla ölçüyor, kimisi bir evin bir oğluyla evlendim eşim soylarını yürütecek kafasında oluyor o yüzden kendisine her şeyi hak görüyor vs. Bunun tümüyle kafa yapısı karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum.Yani böyle evden çıkmayan, okul yüzü görmemiş, sosyal hayatı olmadığı için abisine yengesine takan bir görümce olabilir. Hayata karışamadığı için dersin. Ama bahsettiği profilde maddi gücü, arabası olan, eğitimli bir kadın böyle şeyler yapmaz. Kendi arkadaşlarıyla gezer, sosyalleşir. Annesinin peşine takılıp balayına gidecek kadar işsiz olamaz yani.
Bariz kafa buluyor
Yani şu zamanda annesinin eski düşünce yapısını sürdüren bir genç kadın hayal edemiyorum sanırım.Yok yok, bence gerçek biri. Eğitim insana çok şey katıyordur ve çalışma hayatı da, bunu inkar edemem ama bazı insanlar 5 üniversite de okusa bir firmaya CEO da olsa karakteri aşırı gelenekçi oluyor, ailesinin düşünce yapısı iliklerine kadar işliyor, mesela bakıyorsunuz kadın iyi eğitimli iyi bir de mesleği var ama evlenirken bana istediğim altınları takmadılar deyip değerini altınla ev eşyasıyla ölçüyor, kimisi bir evin bir oğluyla evlendim eşim soylarını yürütecek kafasında oluyor o yüzden kendisine her şeyi hak görüyor vs. Bunun tümüyle kafa yapısı karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Unknown anne yönetiminde bir kadın, anne de yönetemediği herkese düşman.
eğer gerçekten öyle biriyse ömrünün en güzel yaşlarını boşa harcıyor şu anYani şu zamanda annesinin eski düşünce yapısını sürdüren bir genç kadın hayal edemiyorum sanırım.
Gençsin, altında araban var. Abin yengenden başka sohbetin mi yok? Git gez toz, kendi arkadaşınla sevgilinle bir dünyan olsun.
Bence annesinin yönetiminde olduğu için tek başına bir sosyal hayatı yoktur Khomyuk, oğlunun tatile gideceği yere bile giden anne kızının birey olmasına izin vermez, Unknown meselenin bu kısımlarına hiç girmiyor hep abi yenge eksenli yazıyor ama bence özgür bir kadın değil, he özgürse ama buna rağmen hala abim yengem deyip duruyorsa sağlıklı bir psikoloji değil, ekonomik özgürlüğün var, altında araban var, evlilik çoluk çocuk sorumluluğun yok, ben olsam dünyanın etrafında 7 tur atmıştım bana ne abimden yengemdenYani şu zamanda annesinin eski düşünce yapısını sürdüren bir genç kadın hayal edemiyorum sanırım.
Gençsin, altında araban var. Abin yengenden başka sohbetin mi yok? Git gez toz, kendi arkadaşınla sevgilinle bir dünyan olsun.
Merhabalar Mune Hanım, nasılsıniz İnşallah her şey yolundadır. Kendi hayatım var tabi ki sürekli abim yada yengem ikilisinden gidip gelmiyorum. Sadece bana garip gelen şeyleri yazıyorum buraya burada ki arkadaşlarda sürekli onlarla ilgileniyorum sanıyor. :)Tekrar hoşgeldiniz ama neden hala hayattaki tek derdiniz yengeniz? 30 yaşındasınız sizin kendi özel hayatınız sosyal yaşamınız olmalı, abim onu yaptı yengen bunu dedi döngüsünden çıkın, herkesin hayatı da harcamaları da kendisini ilgilendirir, kan bağı olması gelir giderlerine yaşantısına karışma hakkı vermez.
Merhaba,Merhabalar Mune Hanım, nasılsıniz İnşallah her şey yolundadır. Kendi hayatım var tabi ki sürekli abim yada yengem ikilisinden gidip gelmiyorum. Sadece bana garip gelen şeyleri yazıyorum buraya burada ki arkadaşlarda sürekli onlarla ilgileniyorum sanıyor. :)
Teşekkür ederim bende iyiyim, en başta dediğim gibi burası benim deşarj noktam kimseye anlatamadığım şeyleri yazıyorum içimden geçenleri. Rahatlıyorum :)Merhaba,
teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız ? Bence garipsemeyin abinizin kendine ait bir hayatı var, size maddi bir yükü yok, parasını istediği gibi kullanma hakkına sahip, o yüzden bırakın herkes istediği gibi yaşasın
Sizi tekrar aramızda gördüğümüze sevindim, bizi unutmadığınıza da tabiiTeşekkür ederim bende iyiyim, en başta dediğim gibi burası benim deşarj noktam kimseye anlatamadığım şeyleri yazıyorum içimden geçenleri. Rahatlıyorum :)