• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle Bitmeyen Sorunlarim

Böylesi evlenince de rahatlamıyo. Gözü hala kim ne yemiş içmiş nerde gezmişte kaldığı için kendini yuvasına hayatına vermiyor, koca da salıyor, b.k gibi hayatlar yaşayıp gidiyorlar.
Belki evlenince kendi derdine döner dedim ama doğru haklısın bunların fesatlığı evlenincede geçmiyor.

Çok bi şeye karışmayan, gözü olmayan silik tipleri buluyolar zaten, kendi dertleri diye bişey de kalmıyor ahahaha.

Valla konu sahibine bi şey derdim de ban yerim.
Paranız pulunuz var git gez toz eğlen tatillere git ye iç yengenle aranı iyi tut daha fazla ye ama yok illa anasıyla evde oturup dedikoducu teyze gibi oturacak iç çürütecek

Allahım parayı böyle vizyonsuzlar yerine o paranın tadını çıkaracak insanlara ver amin:D

Paranız pulunuz var git gez toz eğlen tatillere git ye iç yengenle aranı iyi tut daha fazla ye ama yok illa anasıyla evde oturup dedikoducu teyze gibi oturacak iç çürütecek

Allahım parayı böyle vizyonsuzlar yerine o paranın tadını çıkaracak insanlara ver amin:KK70:
Shsjdjdd yani bu kadar param olacak bende yengemin derdine düşeceğim, nasıl avamlık nasıl varoşluk bu ya 🤮

Allahım parayı böyle vizyonsuzlar yerine o paranın tadını çıkaracak insanlara ver amin:KK70:
Kimi yiyip içerek hayattan zevk alır, kimi gezer, kimi sevişir, kimi flört eder, kimi yeni bir şeyler öğrenir, bişeyler başarmaya çalışır, kimi kariyer yaparak para kazanarak tatmin yaşar; bunlar da evin oğlunun g.tünde dolanıp stalk yaparak geline hasetlenerek hayat amacı ihtiyacını gideriyor sjdjdjdj

Başka yerde tutunacak beceri ve donanımlara sahip olmadığı için abisinin kanadı altında ekmek yiyor. Teşekkür olarak ne var yok anasına yetiştiriyor.

sürekli yengeyi kıskanarak ömür mü geçer yav hiç kendi hayatları yok mu ana kız bunların.
evlenince abisi ölüp bitmişler:))

Herkese tekrardan merhabalar,

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Sanane? Adam karısına aldığı şeyin hesabını sana mı verecek? Kendine edilen yardıma itirazın yok maşallah.
Bence direk yengenin ve abinin yüzüne konuş ki içini dışını ne düşündüğünü herkes bilsin.

İfşa olmadım, sadece bir kaç kişi gördü hemen sildim. Peşine takilmadik onların tatil yapacağı yere onlardan önce gittik. Sonra onlar vazgeçti.
Şu an size karşı öyle bir sinir yüklendi ki bünyeme üz yüze yakalasam öldürürüm gibi hissediyorum. Bu ne aymazlık bu ne ahlaksızlık bu ne deccallik ya. Gerçekten rabbimden duam bin beterini yaşarsınız. Abin de sizi heeepten silip seni de o şirketin kapı önüne koyar da görürsün. Varını yoğunu yengene ve yengenin ailesine harcasın inş. Bin beter ol ahlaksız seni

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Çünkü öncelik yengen… Abinin EŞİ yani.kendi ailesini kurmuş isterse size hiç birşey almaz hepsini karısına verir. Yengeniz de buraya eşim kardeşine para yediriyor diye konu açsın o zaman ki burada birçok kişi yengeye hak verir o durumda. Çekilin aralarından kadına fesatlık yapmayı bırakın.

Bacım Allah sana senin gibi bi görümce nasip etsin.. ister hayır dua ister beddua hangisine layıksan öyle algila..

Bunlarin Ana kiz kafasi kadin bakire degil ikinci evliligindiye ayirma planlarindan belli
Hem o hem de abisi karısının üstüne düşüyor, ezdirmiyor, bunların lafını dinlemiyor kendi aklıyla hareket ediyor diye. Bakire de olsaydı kadın, yine aynı sorunlar olacaktı.

Back