• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle Bitmeyen Sorunlarim

Herkese tekrardan merhabalar,

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Keske abinizle calisip elalemin evliligini etkilemesin sizene esine aldığı seylerin hesabini size mi verip yapacak

Ay yenge kıskançlığın uçmuş gitmiş. Abimini nasıl ayırıcam diye konuların duruyor. Uzak dur kadının hayatından bir de iki yüzlüsün yüzüne gül arkasından buralarda konu aç paralarından da faydalan abinden ayırma planları yap.Bu ne görümcelik be, adamın esas ailesi karısıyla kurduğu artık bunu kabullenememen çok yazık senin için. Annene ne söyliyceksin tam olarak? Sanane ya uzak dur aa. Kocasının parasını yiyo ohhh çatla, git tedavi ol!
Helal kız yürü arkandayım 👏👏👏

Bakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
Ama ailesi sen değilsin eşi haddini bileceksin

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Size araba alınırken bir sorun olmamış. Neden onun kardeşine alınnnca sorun oluyor? Kan bağınız var diye sizi önceliğe almak zorunda mı? Önce kendi ailesi. Diğer tarafa yapıp size yapmasalar neyse. Evliler bütçeleri ortak sonuçta. Çok çok yanlış buldum düşüncenizi.

Bakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil

Ee bundan size ne??

Diyelim ki ev alıp hediye etti yine size ne?? Var ki veriyor adam sizin kadar dert etmemiş kendi parasını??

Sana araba alınınca ne güzel yengenin kardeşine bir şey alınca tü kaka.

Evlenince o kan bağı ikinci sıraya düşüyor artık ailesi EŞİ oluyor anlamıyorsun ama artık onun en kıymetlisi en özeli en önemlisi BİRİCİK EŞİ:)

Sen abinin mecburi ailesisin, eşi onun kendi seçtiği yaşamak istediği ailesi :))

Ay valla o yenge kimse alnından öpeceğim daha çok aldırsın kendine ailesine, kötü niyetli insanların böyle duruma düşmesinden keyif alıyorum:)

Yani diyosun ki kan bağı olan biziz abim evlense de karısını değil bizi öncelik tutmalı. O 2. Sıra olmalı. Abim anamın memesinden ayrılmasın diyosun. Böyle düşdüğnüü bilsem görümcemle asla görüşmem, eşim sınır koymuyosa onu da boşarım. Lütfen rica edicem şu bdv bölümüne bi göz atar mısın? Kaç tane aynı böyle aileler yüzünden boşanmış kadın var neler çektirmişler karşı taraf ne hissediyormuş bir de onların gözünden bakın. Biraz vicdanınız olsun ya. Abimi kaptırmıyıcam diye ne hallere girmişsiniz. Hele anneniz hiç konuşmuyorum bile. Gerçekten yengeye Allah sabır versin abimiz yengeniz bir an önce gerçek hislerinizi öğrenip yollarına baksınlar. Amin.
Gidiyimde görümcemle kaynanamın elini öpeyim. Haketmişler farketmemişim.

Yavrucum adam kendi çalışıp kazandığı parayı veriyor, babanın paralarını değil. Karısından hiçbir şey sakınmayıp ailesine cömert davranırken de ona kimse gelip hesap soramaz, bu durumda da soramaz. Ayrıca senin niye hala bi hayatın yok, bütün yaşam amacın abinin karısı ne yiyor içiyor olamaz ya olmamalı.

Ey görümce görümce ne oldu yengeni görünce abini elinden aldı diye mi bu sürümce 😀

Abiniz onceligi birinci ailesi olan cekirdek ailesidir. Yani esi ve cocuklari. Sonra onu dunyaya getiren insanlara + kardesine karsi imkan el verdikce birseyler yapmasi takdir edilir. E maddi durumu el veriyorsa hayat arkadasinin kardesine ev konusunda yardimci olmasi da takdir edilir.
Siz sanirim gelinin sadece karni doysun geri kalan tum mal mulk bizim olsun hatta bosansin abim bekar kalsin diyorsunuz. Sahsen erkek kardesim bugun evlense esiyle huzurlu mutlu birbirlerine deger verdiklerini gorsem cok mutlu olurum. Maddi durumu el verdikce esinin ailesine de yardimci olsun. Bana ne ? Eger anne babam zordaysa o zaman bile lafini edemem. O boyle uygun gormus ben anne babama destek olayim der icimde tutarim. Bunu lafta soylemiyorum gercekten yas aldikca kardeslerimin 50 60 yaslarini dusunuyorum. Hayat arkadasiyla birbirlerine destek olsunlar, benim icin en buyuk mutluluklardan biri olur.

Size cok daha farkli bi ornek verecegim. Kiz kuzenim benden 15 yas buyuk, bekar ve tek cocuk. Cok sık gorusuruz. Anne babasi artik epey yasli ve onlara bisey olsa kuzenim yalniz kalacak. Gecen esimle konusurken, bu taraftan bi ev ayarlariz ona tek basina ne yapacak Allah korusun evde dusup kalsa gibilerinden konustuk. Yani siz abinizi sevip sayan bi hayat arkadasi oldugu icin sevinin. Simdi ve ilerleyen senelerde de birbirilerinin gozu kulagi olurlar.

Siz su an bekar ve genc oldugunuz icin manevi durumlari anlamiyorsunuz ama bi evlenin ve yas alin ve hastaliklarla yuz yuze gelin o zaman biricik abimin de ne guzel esi yaninda dersiniz.

Evlendikten sonra kan bagi degil can bagi kardes 😆

abin biliyordur senin icini disini, gorumceler gercekten nefretlik..

Böyle bi adamın kalbine girebildiğine göre yenge cidden becerikli, akıllı biri. Adam güvenmese, bağ kurmasa neden baldıza ev alsın? Aptal değil gayet akıllı, duruşu olan bi adam, aşık oldu diye g.tü başı dağıtan tiplerden değil. Ben olsam yapışır yengeye az yöntem öğrenirim. Kadın parlıyor karşıdan resmen, böyle bir arkadaşım oldu, yanında bişey düşünmeme gerek kalmazdı, kadın tık tık tık her şeyi oturturdu yerine. Anası yüzünden hayatını yiyor hala haberi yok garibanın.
Bende yazacaktım, yengeden ders almak lazım.

Abinin bu hayattaki en kıymetlisi eşi ve çocukları. Kendileri bozmak istemedikçe de daima birlikte olacaklar. Yengen gitse tekrar evlense bile siz asla 1. Sırada olamayacaksınız. Bu gerçeği ister kabullen ister ağlayarak günlüğüne yaz. Kardeş olarak tüm derdin de tamamen duysusal, abinin cebi yani.

Yengenizi istememe sebebiniz evlenip ayrılmış olmasıydi ozamanda hop oturup hop kalkmıştıniz anali kızlı...valla helal olsun yengeye alnında öpüyorum baya kızdırmis sizi hasetlenme kiz koca bulda sende ye paralarını ama doğru sen evlenir sen abinin evine kim karisacak

Back