• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle Bitmeyen Sorunlarim

hoşgeldin unknown. Geçen onca sürede yenge kıskançlığın hiç değişmemiş. Yengenle abin tatile gidince biz de gelicez diye ana kız evli çiftin peşine tatılan insanlarsınız. Yengen de sana araba alınınca kendine de aldırsın bir şey olmaz 👍🏻

Ay nolur Su eski konulari bi Link olarak atin suraya

Ee yani?
Siz aç açıkta mısınız? Anne babanız kirada mı? Abiniz hakettiğniz maaşı mi vermiyor?
Size de araba almış adam zaten. Sizi muhtaç bırakıp eşinin ailesine yağdırıyorsa gönül koymakta haklısınız. Böyle bir durum varsa çıkın yanından gidin başka işe girin. Abinizle de aranıza mesafe koyun.

Allah korusun abinize bişey olsa zaten malı mülkü eşine kalıyor. Eşi de kendi kardeşine verir hiç de bir şey diyemezsiniz.

Ben katılmıyorum. Para abisinin istediğini yapar. Bu hanımefendinin elinden gelse evliliğini bile yıkar. Adam destek olmasa da vardır bir bildiği der geçerim. Hiçte gönül koymaya hakkı yok. Valla varlıklı insanlarında kamburları bitmiyor yazık.

Eski konunuza bakarken gördüm, evlerinin yedek anahtarlarını yaptırmış anneniz ve haberleri yok yazmışsınız 🙄

Konulara sınırlama getirdiniz ama maşallah üyeler hakim yazdıklarınıza

2019da başlamışsınız yenge konularına, 5 yıldır gündemizde yuhh

Bu arada sizinde 2.evlilik yapmayacağınızın garantisi yok, bu ne hırs yahu.. annenizle birbirinizi mi dolduruyorsunuz

Laflara bak abisi evlenmiş hayatı alt üst olmuş. Yengeni dışlayıp kabullenememişsin belli ki. Sen tam bir kuyruklu yılan görümcesin iki yüzlülüğünde cabası. Abinin artık kendi ailesi var. En en en önemlisi eşi ile olan çekirdek ailesi. Bu düşüncelerle yaşadığın müddetçe kendin gibi 7 görümceyle sınanırsın umarım.

Ben katılmıyorum. Para abisinin istediğini yapar. Bu hanımefendinin elinden gelse evliliğini bile yıkar. Adam destek olmasa da vardır bir bildiği der geçerim. Hiçte gönül koymaya hakkı yok. Valla varlıklı insanlarında kamburları bitmiyor yazık.
Bu hanimefendi için demedim. Ama maddi durumu yerinde olan birisi anne babası zordaysa el uzatmalı bence. Normal bir şekilde yaşam sürüyorlarsa zaten desteğe gerek yok. Konu sahibinin olayla alakası zaten en fazla patron çalışan ilişkisi olabilir. Emeğinin karşılığını yeterince alıp almadığı önemli. Bu da abi olmasıyla ilgili değil zaten

Tabi herkes aynı fikirde olamaz.

Ama bir yerde abim veteriner demiş, bir yerde inşaat mühendisi. Biraz şüphelendim 🥴
Evet ona dikkat etmemiştim ama şimdi bakınca ben de fark ettim. Bu konuda bahsettiği abisi için bir veteriner diyor bir inşaat mühendisi diyor. Trolluyor olabilir. Zaten o kadar linçten sonra hala aynı meselelerle ilgili aynı üyelikle bir insanın konu açması da anormal.

Herkese tekrardan merhabalar,

Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.

Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.

Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.

Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Abinizin asıl ailesi karısı önce bunu bi idrak edin. Evlendikten sonra siz ikinci plandasınız olmak da zorundasınız zaten. Bana kalırsa abinizin sizle çalışması da yanlış ! Akraba ile iş yapılmamalı! Size araba alırken iyi diğer tarafa destek olunca kötü mü ! Abinizin parası değil o zaten! Abiniz ve yengenizin parası ! Size arabayı yengeniz dw almış oluyor yani ! Görümceme araba almaya destek olsa kocam boşarım bwn ! Yengeniz iyi kadınmış

Bu kadar düşkünlük hiç hoş değil resmen karısından kıskanıyor insanın aklına farklı şeyler geliyor
boyle gorumceler o kadar cok ki, birebir yasadim. esim ozel gunleri hic atlamaz, hediye ve ciceksiz ozel gun gecmezdi. hatta is yerime bile bazen icinden geldigi icin cicek gonderirdi. kiskanc gorumcem de "surekli niye hediye aliyorsun, o sana aldi mi alma diye beynini yemis esimin. hele ki tum aileyi toplayip d.gunu surprizi yaptiginda fenalik gecirmis aptal. kutlama d.gunu nu diye. kendi esi de hic deger vermez, asiri cimri biri. ikinci ornek de ablamdan. ablam, enistemin watsapp profil resmini degistirip esiyle ikisinin fotisunu koyuyor.gorumce hemen enistemi aramis. profil resmini sen mi degistirdin yoksa esin mi demis. boyle karaktersiz kiskanclar cok fazla malesef

Siz abinizin sirketinde tam olarak hangi pozisyonda calisiyorsunuz?

Bu pozisyonun gerekliliklerine vakif misiniz? Ilgili alandan mezun ve is tecrubesine sahip misiniz?

Önceki konularımda ekran görüntüsü atarken sansürlemeyi unutmuş olmam sebebiyle az kalsın ifşa oluyordum bundan dolayı yaşımı mesleğimi yada bahsettiğim kişilerin mesleğini temsilen yazıyorum.

Burası benim sosyal süzgecin fikirlerinizi öğreniyorum yeni fikirler ediniyorum, daha çok günah çıkıyorum içimdekileri döküp deşarj oluyorum

Back