Ben özel ders alıyordum o yüzden dershaneye yazılmadım.bu kadar kolay pes etmeyin. benim de dayımın eşi aileme çok saygısızlıklar yapmış biridir. biz de çok yakın oturuyoruz yıllardır. anneannemle beraber yaşıyoruz. anneannem yıllarca hep aman tatsızlık olmasın aman oğlum üzülmesin diye yengemin yaptığı her şeyi sineye çekmiştir. annemin de hep önüne geçmiştir. bu seneple yengem artık hiçbirimizi saymıyor ve değer vermiyor. ama ben böyle gelmiş böyle gider demedim ve olayların farkına varmaya başlayınca kontrolü ele aldım. yeri geldiğinde yaanlış ve saygısız davranışlarında tepkimi dile getirdim. tavrımı koydum. şimdi bana farklı onlara farklı davranıyor. ama ben yeri geliyor ailem yapma etme dese bile onların da haklarını koruyorum. bu uğurda bazen dayımla da kötü oluyorum ama varsın olsun. beni kötü bilsinler. kimsenin imseyi ezme hakkı yok. sen de susma. dersaneye filan yazılma şansın yok mu? evde durma sen de.
Ben de böyle düşündüm ama öyle tuhaf biri ki konuştukça çamura batacakmış gibi hissediyorum.
Ben cevap vermedikçe daha da sinirlenip daha fazla konuşuyor.
mesela ben odamdayım bilerek yüksek sesle konuşuyor ben duyayım diye.
Dayımla yan yana gelince de çocuk sesi çıkararak konuşuyor ve benim ona karşı geldiğimi falan söylüyor.
Hastalıklı gibi.
Ben de ilk sizin gibi düşündüm ama değmez bunu anladım.
Artık sınavıma bakıyorum düşünmemeye çalışıyorum, inşallah istediğim yeri kazanır ve giderim ve umarım böyle insanlarla bir daha karşılaşmam.
Teşekkür ederim yorumlarınız için..